Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (185)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

in alta ordine de idei Dragos asre unghia mare vanata la baza...am observat ieri si daca il ating il jeneaza ca trage mana dar pe cuvant ca nu stiu cand si unde s-a lovit ca de urlat nu a urlat...ciudat rau...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza,

Multumesc fetelor de imbratisari si de ganduri bune...parca am mai scos putin nasul..asa la marginea butoiului..n-am iesit inca de tot

DANASOR, exact ghetute din alea am luat si eu bobitzei.
Si DA, arata mai bine in realitate!

TOMACA,...am uitat..parca intrebasei ceva?
aa..eu o las pe bobitza sa umble peste tot..baga toate prostiile in gura...las sa faca anticorpi...bine, nu va inchiputi ca-mi spala papucii de pe afara
prin casa, body maio, hamletei si o bluzita subtire, uneori tricou cu vestuta.
de gatit nu gatesc

HAPPYELLA, eu i-am facut de 2 ori analize iuriei, prima data din deget si a doaua oara din vena. m-a trimis pediatra dar calciu l-am cerut eu expres.

mai era ceva....uf..nu-mi mai amintesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Sanatate Dianei

si pup Isabelei sa treaca manutza

si pup lui Dragos sa treaca unghiutza!

Decenuela...mi-ar trebui cineva ca tine sa-mi repete in fiecare dimineatza ce-mi zici tu si cred ca m-ar ajuta sa fiu mai barbata, sa ies din butoi si sa iau viatza in piept!

Aaa...mai fetelor...deja stresati copii cu invatzatul??
ce atatea carti si carticele?
luati jucarii la copii
lasati cartile pt la scoala

_
"Are mama o bobitza cat un ghemotoc
Are mama o bobitza frumushica foc
Vesela si harnicutza unde s-ar afla
Parca e o albinutza asa-i Iuria.
Si la buni si acasa e mereu un zor
Fata mamii e voioasa si de ajutor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza,

Dupa ce sapt trecuta si wk-endul s-a trezit aproape din ora in ora , in noaptea asta mi-a dormit baiatul tare bine. S-a trezit prima data la 5, a putin si a adormit la loc.

Tare mai e bine.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Neatza,

Multumesc fetelor de imbratisari si de ganduri bune...parca am mai scos putin nasul..asa la marginea butoiului..n-am iesit inca de tot

DANASOR, exact ghetute din alea am luat si eu bobitzei.
Si DA, arata mai bine in realitate!

TOMACA,...am uitat..parca intrebasei ceva?
aa..eu o las pe bobitza sa umble peste tot..baga toate prostiile in gura...las sa faca anticorpi...bine, nu va inchiputi ca-mi spala papucii de pe afara
prin casa, body maio, hamletei si o bluzita subtire, uneori tricou cu vestuta.
de gatit nu gatesc

HAPPYELLA, eu i-am facut de 2 ori analize iuriei, prima data din deget si a doaua oara din vena. m-a trimis pediatra dar calciu l-am cerut eu expres.

mai era ceva....uf..nu-mi mai amintesc..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

uraaaaa

ce ma bucur ca ti-ai mai revenit
fetele frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna!!!!!

o, lorex, mi-a fost dor de tine! si de bobitza bineinteles!

eu am comandat vineri prin tel de pe jucaderiidejucarii.ro setul de 20 de cuburi clemmy....luni dupa amiaza ar fi trebuit sa soseasca, cica....ciuciu........poate azi......voi de unde ati luat?...sau nu mai conteaza oricum.....

gata, fug sa luam brad....revin

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Neatza,

Dupa ce sapt trecuta si wk-endul s-a trezit aproape din ora in ora , in noaptea asta mi-a dormit baiatul tare bine. S-a trezit prima data la 5, a putin si a adormit la loc.

Tare mai e bine.

bravo,arthur!
se pregateste baiatul pt mos craciun vrea sa fie cel mai cuminte

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

mi-am amintit..ce am mai vrut sa zic...

mancare eu nu fac in timpul zilei pt noi...cand vine seara sotul facem ceva rpd...

i-am luat masinuta de la real..e ff incantata de ea ..abia ast sa ajunga acasa sa se plimbe in voie

a primit si cuburi Clemmy de la nasa-matusa...de 12 bucati..inca nu stie ce-s alea

lorex..ma bucur ff mult ca ai revenit..si ti-a trecut un pic

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza!!!

Multu' de coffee Dece!!! Vrem poze cu Jiji la brad (daca deja ai pus ...sorry..inca n-am deschis contul cu pozele)

Eu n-am apucat sa fac bradul ieri si cel mai probabil o sa-l facem vineri, k pana atunci sora mea nu prea e acasa ...asa k o asteptam si pe ea

Ana, eu am luat cuburile clemmy, cutia de 20 buc, din carr4 cu 55 lei... sa ajunga la timp si cuburile voastre

Lorex ....hai afara de tot ....vrei sa venim sa te tragem din butoi ...sau iti faci elan singura????

Mire ma bucur ca ti-a placut ceaiul

Haircut am vazut ca ti-a explicat Mire unde gasesti ceainaria...

Ale1212xa sa ii treaca lui Dragos unghiuta

Larisel si mama mea tot de la UFO i-a luat Isabelei cismulitele ...sunt foarte incantata de ele ...chiar daca nu au taloneta merge foarte bine cu ele...si sunt si imblanite complet ...si au fost doar 45 ron din Bucur Obor, din magazin ... Alenei sa ii treaca sperietura si sa se bucure de saniuta dubla la urmatoarea ninsoare

Danyelena ce baiat curajos ai tu acolo ...nu s-a speriat cand a cazut de pe sanie k doar este barbatul lu' mami si trebuie sa aiba grija de ea

Mamidepuiutii nu ne spui si noua ce ai luat din magazinul de jucarii...eu stiu ca la voi in nemtia magazinele de jucarii sunt ca mall-urile noastre .......cred si eu ca s-a speriat sotul tau

Happyella WB!!! si multumim de tratatie !

trimit ca mi-e ca se trezeste pupaza ...aaaa...la 1.30 ne ducem la doftor k e parca mai rau cu tusea ...are niste reprize care o termina ...dupa ce tuseste adoarme mititica, plus ca nu este tocmai ok ......sper doar sa nu imi dea AB, desi slabe sanse

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Am aruncat o privire peste mesajul anterior si am constatat ca sunt excesiv de pupacioasa

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput