Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (185)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Haircut ceainaria este la hala Traian (intersectia strazii traian cu calea Calarasi). Cand am intrat azi mirosea atat de frumos . N-am avut timp sa studiez pt ca aveam piticania in brate, dar sigur ma intorc dupa ceva cu capsuni.

Larisel frumoase cadourile. Cat poarta gemanutele la picior? Ms de info cu leonardo, am intrat si eu duminica intr-unul dar n-am gasit. Mara mananca cu o placere deosebita pilaful nepasat.

Happyella
wb! Poate ne vizitezi mai des de acum inainte.

Dany
] fara sarmale?! Aici e diferenta dintre siluetele noastre...eu salivez la 12 noaptea pe tastatura cu gandul la sarmale, iar tu nici macar nu le incluzi in meniul de Craciun.

Atat...sunt moarta de foame si n-am nimic de rontait consistent asa ca mai bine ma culc. O noapte linistita sa aveti!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Mire, si eu cand ma gandesc ca nu o sa am sarmale de Craciun. Imi e ca nu am mai mancat din vara cand am fost in tara dar aici nu am varza buna ca sa fac. E tare si nu poti sa le impachetezi. Uneori cand mi-e pofta tare de nu mai pot fac varza a la cluj
Deci sarmalele ar fi cu placere in meniu daca le-ar face cineva si mi le-ar da

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Hello girls!!!

M-am intors de la shopping ...i-am luat si eu piticii cadoul de la Mosh ....i-am luat o cutie cu 20 www.miobebe.ro/p-Cutie-20-Piese-Clemmy-5759.aspx" target="_blank">cuburi clemmy si cartea www.librariaatlas.ro/animalele-rasfoieste-asculta-editura-crisan-p-11257.html" target="_blank">asta ....am stat 2 ore la raionul de jucarii din carr4

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

bun mosu' , sa se joace sanatoasa Isa cu ele, ma bucur ca e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

voiam sa va intreb... vad ca multe dintre voi faceti analize la bebei... le-ati cerut voi sau v-au fost recomandate de medic?

Si recomandate si cerute. Nu au avut nici o problema majora de sanatate in primul an, exceptand dermatita Alenei care a debutat la 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

Roxy multumim!

Ele ce cadouri frumoase i-ai luat Isabelei. Ceaiu fu bun, acum am trecut la asta

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

mi-ati facut o pofta de ceai , eu care nu prea consum, mai deloc ,
sa va fie de bine plimbarea si bravo mosului pt hainutze!

Mergi la inceput

Citat:

Larisel frumoase cadourile. Cat poarta gemanutele la picior? Ms de info cu leonardo, am intrat si eu duminica intr-unul dar n-am gasit. Mara mananca cu o placere deosebita pilaful nepasat.

Pai la unele incaltzari 19 (adidashi) la altele 20 (botoshei), dar nu le-am luat niciodata incaltzari de la vreo firma respecatbila. Pt iarna am vrut sa fie mai mari ca sa incapa si shoseta flaushata si nici sa nu jeneze blanitza.

Citat:

Dany] fara sarmale?! Aici e diferenta dintre siluetele noastre...eu salivez la 12 noaptea pe tastatura cu gandul la sarmale, iar tu nici macar nu le incluzi in meniul de Craciun.

Nici mie nu-mi vine sa cred ca nu face... eu ash manca numai sarmale, dar n-are cine sa-mi faca de cate ori am eu chef sa mananc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:

Haircut ceainaria este la hala Traian (intersectia strazii traian cu calea Calarasi). Cand am intrat azi mirosea atat de frumos . N-am avut timp sa studiez pt ca aveam piticania in brate, dar sigur ma intorc dupa ceva cu capsuni.

Happyella
wb! Poate ne vizitezi mai des de acum inainte.

Dany
] fara sarmale?! Aici e diferenta dintre siluetele noastre...eu salivez la 12 noaptea pe tastatura cu gandul la sarmale, iar tu nici macar nu le incluzi in meniul de Craciun.

Atat...sunt moarta de foame si n-am nimic de rontait consistent asa ca mai bine ma culc. O noapte linistita sa aveti!

Mire, si eu cand ma gandesc ca nu o sa am sarmale de Craciun. Imi e ca nu am mai mancat din vara cand am fost in tara dar aici nu am varza buna ca sa fac. E tare si nu poti sa le impachetezi. Uneori cand mi-e pofta tare de nu mai pot fac varza a la cluj
Deci sarmalele ar fi cu placere in meniu daca le-ar face cineva si mi le-ar da

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra

Arthur, l'amour de papa et maman

Off..am apucat sa trimit mesajul anterior si apoi am citit...

Mergi la inceput

Ma retrag si eu.. ca maine iarashi ma scol devreme, ca mereu de-acuma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui happyella

voiam sa va intreb... vad ca multe dintre voi faceti analize la bebei... le-ati cerut voi sau v-au fost recomandate de medic?

Si recomandate si cerute. Nu au avut nici o problema majora de sanatate in primul an, exceptand dermatita Alenei care a debutat la 3 luni.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

merci de raspuns... asa si eu cu Deea nu am avut mari probleme... ma gandeam sa ii fac ceva analize prin vara asa de control... sa vad ce zice si dr la un an

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

va zic si eu Noapte buna!

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Vin si eu cu niste intrebari, repede sa nu le uit:

1. Cum faceti budincile acelea la cuptor pentru pufuleti? Am vazut ca faceti si carne cu legume. Le fierbeti inainte si apoi la cuptor? Si cand le dati pufuletilor, le blenduiti? Am incercat si eu paste cu branza. La gust ii placeau dar nu putea sa le mestece. I se facusera un guguloi in gura.

2. Tudor a plecat si in 4 labe si ma stresez atat cu imbracamintea cat si cu igiena. Cat de imbracati ii tineti tinad cont sa se trasc pe jos? Eu n-am in tot livingul covor peste parchet. Le dati puovere si pantalonasi si cat de groase?

3. Acum ca poate gusta din orice de pe jos inclusiv parchetul, cat de stresate sunteti cu curatenia? Adica stati inaintea lor cu mopul ca sa le dati unda verde ?

4. Cum reusiti sa gatiti atatea cu pufuletii langa voi? Vad ca unele aveti planuri pentru gateli masa de Craciun. Eu de-abia reusesc sa-i fac lui de mancare.

Mai aveam una, dar mai incolo

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Buna

1. carnea inca o blenduiesc. toate fierte. nu i-am dat paste, inca.

2. body maneca scurta, bluzita, pantalon lung+sosete (sta f putin incaltat) sau doar body cu maneca lunga+pantalon+sosete

3. nu ma stresez cu mopul. aspir de 1 max 2 ori pe sapt si pe holul de la intrare + bucatarie mai matur din cand in cand. in schimb nu are voie in baie decat 2 pasi si supravegheat strict, sa nu guste ceva pe acolo (nu are ce, dar poate vede el ceva interesant).

4. gatesc cu Kiti printre picioarele mele. sau pe langa mine, cu jucariile lui.

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput