sange A2 negativ!!!!

sange A2 negativ!!!! | Autor: sunflower1979

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
vin cu o mare rugaminte la voi. Baiatul unei colege a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica, risc crescut. in prezent este internat la Iasi, la spitalul Sfanta Maria si se afla intr-o stare deosebit de grava, intrucat in urma sedintei de chimioterapie i-a scazut nivelul trombocitelor la 2000, nivelul normal fiind 150.000-200.000 si de aseara a inceput sa sangereze.

apelez la bunatatea si umanitatea voastra si va rog pe cei/cele din Iasi sau din zona Iasiului care vor si pot sa doneze sange grupa A2 negativ sa ma contacteze la telefon 0740/685797 Cristina Cibotariu.

El are nevoie de concentrat trombocitar si de aceea procedura de donare este putin mai grea si este nevoie ca donatorul sa aiba un minim de 180.000 trombocite (ceea ce se afla la centrul de transfuzii, inainte de donare).
Fac un apel din inima la voi si de asemenea platim persoanele care vor sa doneze!

va multumesc!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Am A2-, dar sunt din Oradea. Daca pot ajuta, trimite-mi PM.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Cristina,asa cum spuneam la telefon,daca de la Bucuresti pot dona,si pe mine contati.
Dau mobil pe PM.

Sanatate multa baietelului si multa putere parintilor!De sarbatori se intimpla si minuni!Dumnezeu sa faca o minune pentru el!

PS:FAC ASTA CU MARE DRAG,FARA INTERESE MATERIALE,DOAMNE FERESTE!Am transmis un mail acum amicilor mei cu mesajul tau si recitind mesajul,vazusem partea cu plata pe care am scos-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

si eu am grupa de sange A2 si RH negativ!!

in caz ca de la Bucuresti se poate face ceva, va rog dati-mi PM

multa sanatate micutului

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

un ALTFEL... de Craciun

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Si eu am A2, (Rh negativ mi-a iesit la nasterea fetei); numai ca sunt din Muscel; daca e cazul, as face asta ptr micut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

va multumesc din suflet tuturor pentru bunavointa si pentru ca sunteti asa saritoare. ghinionul e ca nu sunteti din Iasi; cand am sunat la centrul de transfuzii si am intrebat daca e de vreun folos ca am gasit un donator in Oradea (gabi) m-au intrebat cu ce-l transport. adica ar trebui sa ma ocup eu de asta .

mie mi-au spus ca sange au, nevoia mare e de concentrat trombocitar care e foarte perisabil si deci se recolteaza doar in iasi. mamei baiatului i-au spus ca nu este nici sange si s-au trimis 2 pungi de la Piatra Neamt. acum nu stiu ce sa zic... pastrez legatura cu voi pentru cazul in care o sa aflam ca se poate dona oriunde pentru cazul lui.

azi dimineata am aflat ca s-a oprit sangerarea. ieri a primit un concentrat si o punga de sange, azi avem 2 donatori pentru concentrat, speram. ma rog la Dumnezeu sa faca o minune si sa ajunga momentul in care e stabilizat si continua doar chimioterapia.

Va multumesc tuturor si va doresc sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

La multi ani in 2011!
fetelor dragi, care ati fost atat de saritoare cand v-am cerut ajutorul, am revenit cu vesti. Baiatul a ajuns in Italia, la o clinica ce ii ofera tratamentul gratis. a fost o intreaga aventura sa plece, cu valorile la analize atat de mici nu primea acordul sa plece cu un avion obisnuit.
tot din italia a venit un avion ambulanta dupa el (care a incercat in 2 randuri sa aterizeze la iasi si la bacau si nu a reusit) iar doctorita de la Iasi nici macar o ambulanta pana la bacau nu a vrut sa-i dea decat prin mari interventii.
cu greu au reusit sa plece pe 24 decembrie, la ora 21.30, dupa ce s-au intors cu ambulanta inapoi in iasi unde a reusit avionul sa aterizeze intr-un final, a suportat cu bine zborul, iar acolo e o alta lume.
in 3 zile i-au crescut trombocitele de la 1000 la 12000, dar din pacate chimioterapia il afecteaza foarte tare, e slabit, a facut diaree, are dureri in tot corpul.
dar e pe maini bune si acum doar Dumnezeu il mai poate ajuta si speram sa o faca!

va multumesc inca o data pentru implicare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Slava Domnului!Sa-i dea Dzeu multa sanatate!

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Cristina,sanatate multa!Daca tu consideri ca le putem fi de folos,poate lansezi aici o cerere de ajutor.Conteaza si pe mine la o asa actiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

sanatate multa! valorile normale ale trombocitelor sunt 150.000-450.000 deci nu era o problema pt. donator, in general majoritatea pers. sanatoase au peste 250.000.
Italia e un centru f. bun pt. bolile hematologice, au rezultate bune! Asa ca mult succes si sanatate din nou!

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Multa sanatate din toata inima.Domnul sa il ajute pe cel mic.

Mergi la inceput