Copilasi de iulie-august 2004 - Craciun Fericit!
Raspunsuri - Pagina 14
Dorsilia spune:
hello
asta am decretat si eu care militez foarte efervescent pt sanatatea familiei: anul asta
- sa crestem consumul de legume si fructe crude,
- sa scadem cantitatile de carnuri din mancarea gatita
- si sa reducem si produsele cumparate de gata (pateuri, cremvursti, sunculite, carnati) pt ca tenteaza copiii, de fapt cremvursti, pateu si sunci chiar cer
Adevarul e ca atata moneda cata se bate in media, la tv, reviste, carti, si chiar pe aici,- te nauceste,- despre cat de nesanatos ne alimentam, cat de rau fac lactatele de vaca, cat de rau fac produsele animale in general incat mi se apleaca deja numai cand deschid frigiderul si nu stiu pe ce sa pun mana totusi. Asta in conditiile in care e iarna si avem fructe si legume de pe la noi mai spre zero. Nu ma vad rontaind morcovi cruzi in salata asortata cu sfecla sau cu mere rase. poate asa la zile mari si pe la vreun restaurant,dar acasa nu stiu ce sa zic...Acum iarna dintre fructe avem doar citricele si merele, toate de peste hotare deci nu se pot consuma cu coaja pt ca au toate cele in coaja aia ca sa nu se strice de la manipulare, depozitare etc. Asa ca zero fibre din coaja merelor. Legume crude: salata, rosii, conopida, ardei, dovlecei, zarzavaturi de pe la hipermarket toate ca in piata nu mai e nici picior de om decat cu cartofi poate. Ei bine toate cele enumerate au gust de nedescris si cine stie cate altele mai contin de pe unde vin din tarile calde care le produc. Asa ca voi cum vedeti incercarea mea de vegetabilizare a fameliei?
Mitzu- tu ce metode ai in sensul asta, optiuni ?
Mi-e destul de greu inca sa imi dau seama care va fi calea optima prin care voi obtine reusita insa ma straduiesc si sigur mi se va arata.
revin
o zi buna
roxanaz spune:
vedeti ca a inceput eclipsa... mai e putin si se atinge faza maxima.
pentru cei care nu aveti ochelari, desfaceti o disketa si uitati-va prin ea (daca mai aveti asa ceva prin jur )
szivarvany spune:
Mneatza.
Desi io `st in camp, e o ceata de nu se vede nicio eclipsa Suntem dezamagiti :(
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***
g_ioana spune:
Noi vedem super ok eclipsa de pe geamsi avem si ochelari,sic! de la eclipsa trecuta de cand eram tineri nurlii...revin dupa
szivarvany spune:
io pe vremea aia eram fix in costinesti, ce vremuri, dom`le si mai am si eu ochelarii in cutia cu amintiri
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***
cristalina spune:
Neata,
La noi e nor asa ca nici macar nu incercam sa vedem ceva (John care e acasa cu fetele, ca eu sunt la munca)
Ce de rezolutii de inceput de an...Va urez sa le realizati!
Eu nu m-am gandit la nimic dar zic si eu ca Ioana, cred ca ar trebui sa beau mai multa apa
Gorodeilor, tot frumosi si ochiosi sunteti . Ptiu sa nu va fie de deoki!
Gabi, felicitari si din partea mea pentru ca te tii de dieta, bravo!
O vacanta frumoasa sa aveti.
Adela, piscina...miammm...:))
Lia, spor la alergat!
Auzi, pe acolo pe la voi nu sunt maidanezi?! Ca la noi nu ajungi nici pana la coltul blocului fara antirabic
Corina, bine ai revenit :) Te asteptam mai des...
Daria, deja ghiodan?! Io nu m-am apuca de acum, ca o sa ma tot gandesc la caiete, ghiozdane si penare de la toamna!
Olivia, felicitari pentru ca te-ai lasat de fumat (eu am deja 8 ani si inca mai visez ca fumez ...partea proasta e ca-mi si place . Vitziul tot vitziu ramane!)
Mi-a placut ca ati avut un revelion dansant, noi am stat multe ore la masa, sa se puna bine grasimea pe burta!
O zi excelenta sa aveti!
szivarvany spune:
Vazut poze, Kim, arati suuuper
Pt 2011 mi-am propus multa liniste si pace, sa nu ne deranjeze nimeni din starea noastra Zen
corianai spune:
Helou,
V-am admirat si eu pozele, in mare graba penca am luat o scurta pauza, da? sa nu credeti ca nu muncesc cu aprindere
Se vede treaba ca ati petrecut frumos cu totii, noi nu am fost decat cateva zile la bunici la stockholm de craciun apoi acasa de Rev (unde ne-am simtit tare bine ca exact pe 31 am reusit sa instalam programe tv romanesti dupa doi ani de pauza si dor)
Daria vaz ca tu ai cam aceleasi teluri ca mine pt anul asta, cu diferenta ca eu trebuie mai intai sa ating starea aceea... poate ma ajuti cu niste sfaturi cum sa scap de nerfisori si colericism
Fetili mele se duc azi sa vaza Narnia cea noua, uff... ce as fi mers si eu
Va pup, ma cufund in trebile mele
g_ioana spune:
cam asa se vazu eclipsa de la ieshi:)
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/sarbatori%20de%20iarna%20decembrie%202010/?start=all
ma duc sa fac snitele de pui
szivarvany spune:
Corina,
la mine e foarte usor, eu am avut un an infiorator dtpdv. Asa ca anul asta nou va fi unul simplu si fara stresuri inutile, asta mi-am propus. Nu am nicio asteptare de la 2011, decat sa fim bucuroase si sa incepem cu bine scoala
Intrebam de ghiozdane sa-mi pun bani deoparte, abia astept sa mi-l comande colegul din HU Probabil undeva prin martie
Tatal meu sigur revine acasa si asta imi confera asa o liniste si ma bucur enorm de mult. Si poate rezolvam si probleme lui de sanatate, are iarasi 3 pietre mari la rinichi si e de 2 luni pe tratament.
Ioana, in numele colegilor iti multumim pt poze, ce fain s-a vazut. Aici e tot ceata