Copilasi de iulie-august 2004 - Craciun Fericit!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corianai

La multi ani, 2011 sa va aduca numai bucurii!
Si eu sunt la munci :( au trecut tare repede sarbatorile...
Gabi de ce nu mi-ai scris mataluta mail, si mie mi-ar fi placut tare mult sa ne vedem, am tras cu okiul la pozele de la stockholm
pupam

Pai nu stiu adresa ta de mail... si m-am gindit ca poate mai arunci un ochi pe aici si vezi PM-ul meu...

Lia - bravo! Stiu ca ai vointa si te tii de treaba, asa ca nu ma indoiesc ca pina de ziua ta scapi de kg astea!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi, super vacanta, cred ca de abia astepti.
si eu am inceput anul cu decrete de genul slabit... si am sarbatorit azi cu o pizza. is de coma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Eu joc zumba in fiece miercuri (ca altfel ma omoara Mara care nu are voie sa mearga singura) si sambata trec la aparate (delectare pt okiul meu cand ma uit la tinereii musculosi si tatuati care asuda alaturi)... fac asta din septembrie si desi cantarul nu arata mare lucru, se vede adica parca s-au asezat mai bine straturile mele de sunculite Regim nu mai tin ca ultima oara mi s-au bagat okii in cap...
Io am in plan pt 2011 sa ma ocup de partea spirituala, mai multa liniste, mai mult optimism, din pacate cu asta e ceva mai greu decat cu kilele, daca aveti sugestii le primesc cu mare drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Happy new year!!!!Din cate am cetit toata lumea cu mic cu mare s-a distrat si a petrecut super...si noi la felin fiecare zi am avut program de saniush si joaca cu finutza si catzelul bunicilor....de revelion am petrecut in familion extins cu varsta cuprinsa intre un an si patru luni si 90 de ani....Maria a rezistat pana pe la 2,executand mult dans sub influenta sampaniei de cupii
Am pus si niste pozici
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/sarbatori%20de%20iarna%20decembrie%202010/?start=all
Daria tu deja te gandesti la ghiozdanelul pentru scoala?...La noi va fi o compilatie intre ce vreau eu adik ceva usor si mititel si ce vrea mandra adik unu cu roti cam cum are Adelutza...oricum pana la toamna nu-i cumpar ca sa nu aiba timp sa se razgandeasca si sa vrea altul....folosim pasta de dinti de cupii dar din cand in cand mai gusta si pasta adultilor
Corinaibine ai revenit....io mi-am propus ca-n 2011 sa beau mai multa apa...ca restul vine de la sine
hai pupiceiazi am program administrativ la greu,abia astept sa merg la servici sa ma odihnesc un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Corina, cu tini nu vb pana nu pui poze

Ioana, ce frumosi sunteti cu totii si ce cocheta e mereu Gorodica si frumoasa-foc
Io am stabilit clar regula: ghiozdan alegem ce trebuie, in culori favorite si punct. In rest, are ce vrea acasa de fitze N-a comentat Giulik deloc

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

nu stiu cum o sa fie prima zi de gradi ca Luca s-a obisnuit asa: sculare la 11..mancat si plecat in vizita..una..doua..revenit la 11 noaptea
Vad ca ati inceput cu rezolutii..eu deja am trecut la una...nu mai fumez deloc (oricum fumam putin )..si nu mai pap dulciuri decat daca arde rau de tot
Ioana vazut pozele cu doua domnisoare elegante
Rox chiar ca esti de groaza!
Daria deja te gandesti la ghiozdan?..he,he,he..
Corinai bine ai revenit!
Gabi ..Austria!!!

revin si eu cu poze..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

La multi ani si un An Nou cu sanatate si impliniri si din partea noastra.

Noi am petrecut revelionul la Brasov, in piscina, ceea ce inseamna ca am avut doi copii fericiti.

Acum incercam sa revenim la ritmul normal incet-incet.

Apropos de hotarari pentru noul an, noi am luat una in familie: mancam mai multe legume crude. Sa speram ca ne tinem de ea.

Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

http://picasaweb.google.com/alexandrus.badoiu/Revelion2010?authkey=Gv1sRgCKaIm4f0m5vlLA#slideshow/5557330297970194338

poze de la revelion

Adela in piscina??Super fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
ce de rezolutii bune pe anul asta.... ar trebui sa ma tin si eu macar de una
Oliv hihihi unii au fost costumati vad!
Adela ce frumos, la piscina??? poze????
eu nu ma gandesc inca deloc la ghiozdane si alte alea. inca
e o gheata la noi... yuck yuck. nu am scos masina din lipsa de timp asa ca azi sponsorizez taxi-urile.
ma apuc la munci... sa aveti o zi exceptionala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata! Chiar, ce de rezolutii pentru anul asta!! Eu ma rezum tot la slabit - vreau sa ating 60 kg, deci mai am de pierdut inca 10...!

Kim - vazut pozele, se vede ca v-ati distrat! Inteleg ca petrecerea a avut loc intr-un garaj? Luca a ramas acasa?
Am vazut si pozele Ioanei - poza asta e superba!!

Pupicei!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput