Copilasi de iulie-august 2004 - Craciun Fericit!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ioana super pozele, bravo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ioana, super-pozele! Multumesc, asa am putut si eu sa vad eclipsa!
Lia - sa stii ca eu folosesc cu succes legumele congelate. Si alea cumparate de la magazin, dar si puse de mine. Pun vara vinete, fasole, ardei - ba chiar anul asta am pus si rosii (am avut in curte productie foarte mare de rosii cherry - nu am avut ce face cu ele, asa ca am pus si la congelator...). In rest cumpar conopida congelata si broccoli. Tot de asta vara am ceapa si usturoi (tot din curte) si mai cumpar cartofi. Oricum, de cind tin regimul asta maninc foarte multe legume si fructe - am descoperit tot felul de combinatii de legume, am descoperit noi fructe - de exemplu m-am indragostit de "kaki" (sau curmala japoneza)...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Multumesc,multumesc...
Vivia mi-au placut pozele dansante de la revel,tu ai fost in mare forma....parca ati intrat mult mai optimisti in noul an,sa ramaneti asa tot anul!!
Mitzu ce bine suna revelion in piscina...pozele unde sunt?
Lio in ceea ce priveste alimentatia si eu imi propun mereu ceea ce spui tu...noi nu cumparam pate, crenvusti si sunca din comert....duminica este zi de peste,cumpar la fel ca Leeloo amestec de legume congelate in special cu brocoli si le gatesc la steamer...stam tare rau la capitolul legume crude...fructe devoram bananele,merele si mai nou sucul de portocale si mandarine...si cam atat..ma gandeam ca doua zile pe saptamana sa eliminam carnea...o zi as gati ciuperci dar cealalta?....deci io am vorbit serios cu apa,eu nu beau aproape deloc,nik,doar o cafea dimineatza si un ceai seara
Sunt cam amarata, tocmai am descoperit ca mi s-a cariat un molar de minte...am deja doua extractii la activ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi revelionul l-am facut in vila unor prieteni care si-au amenajat demisolul doar pentru petreceri...asa ca si garajul a devenit ring de dans ..garaj care nu este folosit nici macar pentru a depozita ceva..
Am vazut si eu eclipsa! ..folosind radiografiile pulmonare

Mergi la inceput

Ioana eu te intelg perfect nu beau apa..deloc..nu-mi este sete
Ba eu cumpar pate si cremwusti..o data pe sapatamana sau la doua sapatamani nu are nici un efect nociv!Peste consumam rar..am pata cu mercurul ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Apa nici eu nu prea beau sau ma apuca seara aia rece din frigider e perfecta Noaptea ghiciti ce fac
Legume consumam. Fructe idem.
Peste, Giulia e cu pastravii, io m-am saturat in tinereti si acum ma rezum la a i le curata ei
Ea nu mananca semipreparate, cremvusti, salamuri, sunci, nimic.
O mai apuca pateul, dar ii ajunge cam de 2 x / luna in sandwich la gradi. Aici no comment.
Asa ca fortata de Giulik nu cumpar nici eu multe chestii.
La noi locul 1 e supa pe pui, duminica seara in jeleli iar i-am facut o oala. Nici mirosul nu-l mai suport. Il fac la oala cu presiune. Primim de la prietene puiuti de la tara, din`aia atleti, Sela papa carnita, Giulik supa cu fidea si multi morcovi.
Si a cerut pireu cu piept de pui la gratar .
Inca nu s-a saturat de painea cu vinete .

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Luca oricum nu mananca bine..daca mai scot si sunca de praga si muschiul file (eu iau din cele scumpe in ideea de a fi mai bune)..apoi distrofie scrie pe el!maine as vrea sa-l duc sa-i fac analize ..de la urina..la Toxoplasma..trebuie sa-mi fac curaj..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si eu mai cumpar mezeluri - dar pe alese ca sa zic asa - ma uit sa aiba continut foarte mare de carne (in general cumparam mezeluri crud-uscate, gen sunca italiana sau spaniola - prosciutto), sa nu contina soia, aditivi, etc. Ma rog, cit se poate. Pentru copii cumpar doar pate martinel - mi se pare cel mai ok dintre toate si la gust si la contzinut.
Iar la fructe, mai ales in perioada asta, noi cumparam mult ananas proaspat (din costa rica, mi se pare mie cel mai bun) si mango, evident alaturi de mandarine ca acum e sezonul lor si sunt cel mai bune si portocale, banane. Mai cumpar si fructe de padure tot proaspete (sunt din sera) - zmeura, coacaze, mure - care sunt foarte bune (spre deosebire de capsuni care acum au gust de carton...le astept la vara pe alea de la mine din curte!).

Ioana - poti gati ciuperci - eu fac de toate cu ele - de la ciuperci umplute la cuptor (am o reteta vegetariana care e super), tocanitze, supa pasata - sau in combinatii cu conopida si sos de rosii de exemplu, sau simple la gratar. Mai gatesc si multa fasole verde, mazare, noua ne place!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

gabi, suna misto skiul vostru. distractie frumoasa
ioana, m-am uitat la toate cele 130 din albumul cu sarbatori de iarna, sunt tare frumoase, sunteti o familie vesela si pusa pe distractie. imi place mult. maria s-a inaltat, aveti o poza cu toti trei care e de facut tablou.

lia, si noi suntem in aceeasi situatie cu dintii :(

la multi ani 2011!
noi suntem inconjurati de cutii, de azi mergem sa stam la hotel ca n-o sa mai avem nici paturi. am inceput anul cam raciti cu totii dar cu entuziasm.
avem si noi poze din oklahoma city, daca aveti chef:
www.apha.shutterfly.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Nici eu nu mai iau mezeluri, fetele oricum nu se inebuneau dupa ele, ele sunt cu cascavalul si ouale. Am redus si carnea, doar pui si peste bagam la greu(somonul e popular la noi) Cu fructele e belea in familie, cred ca 2 kg pe zi baloteaza fetele, fara exagerare!!

Mergi la inceput