Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Cristina, Rodyka, Alina multumesc de incurajari. Sper sa pot rezolva cumva situatia ptr ca e tare dificil.

Rody sa stii ca as vrea un copil ca al tau. Asa poate nu as mai avea atatea sentimente de frustrare si neputinta.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata si de la noi, sunt obosita varza baietii mei se trezesc la papit la 3 fix parca au ceasu la cap. Apoi la ora 6-6,30 iarasi, ii alaptez dupa care ii ia sotu cu el in living sa ma mai lase sa dorm 3 ore.

La Multi Ani!! sarbatoritilor de azi , tare repede mai trece timpu, parca zilele trecute ne stresam cu alaptatul, acum am trecut deja la papica pasata maine, poimaine ii vad cu copanelu intr-o mana si felia de paine in cealalta.

Noi am avut ieri Petrecerea de Craciun cu fetele de la Sezatoarea canadiana, a fost super, sotu a avut emotii mari, ii tot cadea barba. Unii copii mai mari s-au prins ei ca ceva e in neregula cu Mosu

Andreea pup la fata sa treaca la sot n-am cum sa pup ca intram la banuieli, sunt sigura ca-l pupacesti tu

Ooana asa e, toti delfinasii au girafa Sophie, sa-i vezi pe-ai mei ce rod la cornitele lor.

Bumblebee felicitari pentru al doilea dintisor credeam ca numai ai mei sunt asa precoci.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Buna fetelor.

Noi suntem iara suparati. SAmbata am fost la dr ca Theo tot tusea. Se pare ca are rosu in gat. Putin spunea dr. Dar asta nu-i nimic. Ideea este ca iar nu vrea sa ma manance. Nu deschide gurita in ciuda faptului ca-i cant, ii arat jucarii, nimic. De exemplu dupa masa de ieri de la 5 dupa-amiaza (50 ml lapte+cereale), a mai mancat 80 ml lapte simplu peste noapte in n reprize, si abia azi la 10.30 a mancat 60 ml fructe cu branzica.

Mi se pare ca face exact ca atunci cand a renuntat la biberon. de data asta inamicul este lingurita.

Spuneti-mi si mie ce as putea face. Am fost la destui medici pana acvum si sfaturi gen nu-l forta, lasa-l in pace, mai incearca cu lapte, nu dau nici un rezultat. Singura mea speranta sunt ceva vitamine sau poate vreun tratament homeopat.

Anca parca tu spuneai ceva de astfel de tratamente?

24.06.2010

eu ii dau la rec medicului vit C 5pic fier 10 pic si 9 pic polivytal

se cunoaste ca a inceput de 2 zile sa planga de foame si a luat 100g sapt trecuta...am fost la control azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

BUMBLE, RODI, ANDREEA...se pare ca o sa tinem minte zilele de 18-19 dec. 2010... numai belele am avut... Eric e binisor, inca e pe antitermice si astazi...sa fie 3 zile cap coada...apoi vedem...bag in el oscillo, coryzalia, lichide...cu papa stam si mai prost...daca se poate mai prost decat eram... ufffff....

CRISSY, din pacate am prins si eu putin din festivalul de circ...musai maine sa ne uitam..mersic de info...

RACUSOR, parerea mea, e ca degeaba iti faci mustrari de constiinta ref la viermisori...chiar saca nu-i lua de la copilasi respectivi, ii putea lua cu usurinta de oriunde altundeva...nici eu nu stiu sincer cum ne-am pricopsit cu ei, cert e ca deja, cand copilasii incep sa bage totul in gurita e greu sa mai faci fata chestiilor de genul asta...

OTILIA, tind sa cred ca Eric are viermisori pt ca n-a avut niciodata pb cu alergiile, el intotdeauna a avut pielea ok si fara pb...plus ca n-are pofta de mancare si e usor incercanat, pofta de lapte, de dulciuri...astea sunt semne de viermisori... desi din scaun i-am facut multe probe, niciodata n-a iesit nimic...si le-am facut la mai multe cabinete... na, ce sa zic...oricum acu i-am facut tratament cu Giardinophyt, o sa-l facem la anul cu totii...altfel e degeaba...

E eu branzica o sa fac cu lapte UHT...tin minte ca lui Eric i-am dat viitdirect branzica de vaca din comert...avea vreo 6 luni...cred ca asa o sa procedez si la Filip...ca sapt viitoare a zis dr ca pot sa-i bag branzica in fructele de dimi...si mi-a spus ca pot fie s-o fac eu fie s-o cumpar...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Multumesc Anca. Il voi intreba si eu pe pediatrul meu referitor la cele mentionate de tine. Numai ca, din pacate, el e plecat din oras pana dupa Craciun. Ca asa trebuie sa ni se intample toate, cand este el plecat.

Pe de alta parte, nasa copilului ne-a facut rost de datele de contact ale unui homeopat bun. Voi discuta diseara cu sotul si vedem daca mai asteptam sau mergem la acesta saptamana asta.

Va spun sincer ca m-am saturat de mers la doctori. Si eu am fost mai sensibila de mica, insa ma tratam acasa. Cu Theo insa am tot mers la doctori incat are saracutul un dosar destul de consistent pentru cele nici 6 luni de viata (raceli, bronsiolita, alergie etc).

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

of Roxana...imi pare tare rau de ce aud...stiu prin ce treci...cu Eric n-am avut pb de la inceput, au venit pe parcurs, dar din pacate persista si sunt destul de nasoale... deja am alte ganduri negre...ma gandesc la anorexie psihogena, ca simpotmele sunt cam pe acolo... ma invinovatesc ca am tot incercat cand era mic sa-l fac sa manance, ca ma stresam, ma enervam, mai strigam la el cand eram cu nervii la pamant... nici nu vreau sa-mi amintesc...oricum, ideea e ca am esuat lamentabil in ceea ce priveste alimentatia lui...nu stiu cand, de ce si cum, dar tot sper si ma rog sa-si revina sa manance ca un copil de varsta lui... am fost la medici, am facut tratamente, nici o imbunatatire remarcabila...acu de ceva vreme suntem pe un tratament naturist, ceva rezultate se vad...dar totul cere timp in astfel de cazuri...

ce vreau sa zic ca sa nu ma intind prea mult, e sa nu fortezi copilul, sa incerci sa ramai calma cand ii dai papa...stiu ce inseamna sa nu pape, ce frustrari si ganduri negre iti faci, dar ai grija...si ai incredere si speranta ca isi va reveni...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

merg sa iau notele Mariei de la scoala, sper sa nu am vreo surpriza ...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

in legatura cu branzica...la inceput i-am dat (lui Vlad) facuta de mine din lapte de vaca din comert si o inchegam cu zeama de lamaie...pe la 8 7-8 luni o cumparam din comert!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Sunt sigura ca nu , ai fata isteata.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Sunt sigura ca nu , ai fata isteata.

, a fost foarte bine, chiar nesperat de bine. ar fi trebuit sa-i scada un punct ptr o joaca cu o colega (i-a facut cu creionul o liniuta deasupra la nota de 4 ce o luase, si a devenit 9 ), dar eu pentru asta nu am certat-o, ca nu a modificat nota ei si nici nu a facut-o cu intentia de a pacali pe cineva, caietele raman la scoala, parintii primesc notele la sfarsit de trimestru, si profesoara doar a avertizat-o...

_

Mergi la inceput