Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina,

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ai vazut Rody? Dragaica a avut dreptate .

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

stiti cumva cum e tel asta Alcatel? vrem sa-i luam Mariei alt telefon, cadou de 6 ianuarie (aici de Craciun nu se dau cadouri, nu vine mosu´..., vin doar regii magi in ianuarie cu cadouri la copiii cuminti si cu carbune la cei rai ) - si noi tre sa ne conformam la ambele traditii, ca smecherita zice ca la spanioli nu vine mos Craciun ptr ca nu cred in el, ca mosul e magic

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

mai mito e nokia 5230. da e mult mai scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de azi!

am fost la cumparaturi...abia am reusit sa cumpar jumate din cate aveam pe lista...era o nebunie
maine o iau de la capat...

in searaasta facem bradul

PAULA ce suport de brad ai? poate la anul luati unul in care se pune apa...si asa tine bradutul mai mult

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Tina tu cum masori piure-ul? Eu niciodata nu stiu cat mananca? Adica stiu ca a mancat 1 mar, 1/2 mar, dar nu in grame. Il las sa manance cat vrea. Cand nu mai deschide gurita la lingurita, inseamna ca s-a saturat si intotdeauna eu ii dau ceai dupa ce papa pireuri sau cereale.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite

poze sarbatori

cred ca cel mai sigur ar fi cu un cantar de bucatarie, zic eu care inca nu am avut de-a face cu pireuri...chiar azi m-am uitat in Auchan la borcanase si am o nedumerire, voi a-ti vazut ce termen de valabilitate lung au?!?!
asta se poate obtine doar cu conservanti...sau?!?

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Oana, dar si bunatatile facute in casa (tocana, zacusca) fierte la bain-marie, sau puse clocotite in borcan se pastreaza destul de mult timp. Ei cu siguranta sterilizeaza mai bine si capseaza mai bine capacele. Zic si eu.

Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, am un suport de brad clasic. Dar unde gasesc din alea cu apa? Sa ne pui poze cu bradutul si cu Matei
Eu am facut lista pt cumparaturi si merge Cosmin. Cred ca incerc sa-mi fac timp miercuri sau joi, 2 ore sa ma duc si eu pt cadouri, dar cum spuneam, vor fi simbolice, asa ca o sa ma misc repede
Cat despre borcanase pt copil, eu chiar cred ca sunt bune. Adica, nu or fi tampiti aia sa bage tot felul de tampenii si in mancarea pt bbi.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

stiti cumva cum e tel asta Alcatel?

mai mito e nokia 5230. da e mult mai scump

pai da, sunt multe mai faine si mai performante, totusi e pentru un copil de 9 ani, n-are nevoie sa navigheze pe net cu el ca are calculatorul, si nici scump nu e, doar asa... de cadou

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Anu asta i-am cerut Mosului un Kitchen Aide si un steamer pentru diversificare copiilor. Stiti cumva daca se merita sa dau banii pe kitchen Aideul asta, foloseste cineva?
Sastiu daca-l inlocuiesc sau nu cu o bijuterie

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Anu asta i-am cerut Mosului un Kitchen Aide si un steamer pentru diversificare copiilor. Stiti cumva daca se merita sa dau banii pe kitchen Aideul asta, foloseste cineva?
Sastiu daca-l inlocuiesc sau nu cu o bijuterie

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Ce- acela?

Luna 4

Mergi la inceput

Daca va zic ce a facut sotul meu tacanit azi.. A varuit in bucatarie Asadar, in lloc sa-mi termin curatenia, o iau de la capat... Era necesara, dar frate ce-i pe aici

Luna 4

Mergi la inceput