Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, imi ploua in gura... dar lenea e mare... plus ca ieri mi-a adus soacra un platou de aperitive de la cheful nepotului, nu mai fac papica... Stii ce ma gandeam? Ca poti sa ii cumperi tatalui tau doar un Cd sau 2 din colectia aia, ca se dau si pe bucati. si ii iei cu ceva evenimente care ii plac in mod deosebit (mai o unire, o rascoala, o revolutie). ca sa le iei pe toate e mult, mai ales ca ziceai ca i-ai mai cumparat si altceva...

Diana, ma bucur ca ati ajuns cu bine! I-a placut puiutei la mami in brate, cum nu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, si eu mai am mancare - ciorba de perisoare si pui cu legume, dar musai sa fac si cartofii aia ca tare bine arata, dar eu nu ma incurc cu "3 cartofi", cum scrie in reteta...

la tata m-am uitat si la carti, cred ca i-ar placea mai mult o carte... eu nu zic ca e asa mult, ca la mama ii trimit in fiecare pachet cate ceva numai pentru ea, la tata e mai greu, nu prea stiu ce sa-i iau... si nici nu stiu cate Craciunuri ne mai raman...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

otilia, ai dreptate referitor la mancarica pasata/blenduita...si mie mi-a recomandat pediatra sa trec repede (sigur, atunci cand copilul e pregatit sa accepte)la mancarea pasata cu furculita...asa ca, noi dupa o sapt de papa piure fin, am trecut la piure pasat...si papam bine si asa... deocamdata doar fructe, mere, pere, morcovel...urmeaza sa facem supica zilele astea sa testez si robotelul magic pe care il am special pt papica lui...

din ciclul una calda, una rece...mi-a iesit o frumusete de herpes deasupra buzei...uff, mama lui...si ma pisca ca naiba... pe de alta parte, sotul si-a tras una, din graba, cu usa portbagajului in frunte, de pe mine m-a durut... a tasnit sangele ca mie mi s-a facut rau... darrrrr...vorba sotului, macar nu putem iesi la agatat...

revin...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Diana, bine ca ati ajuns cu bine! Nu stiu cum ai putea s-o tii pe mami departe... dac-o vede mai de la distanta? sau sa mai astepte cateva zile?

Andreea, v-ati "scos"... Eric cum se mai simte?

Roxana, eu sincer n-as sti ce sfat sa-ti dau... sunt tentata sa spun sa-l lasi sa i se faca foame, dar nu ar rezolva neaparat problema...
Stiam ca pe la 6 luni sunt cazuri de "anorexie a bebelusului", am auzit mai demult, poate se va rezolva de la sine. Iti tin pumnii!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

darrrrr...vorba sotului, macar nu putem iesi la agatat...

stiu ca nu e de ras, dar...

noi am cam trecut la pasatul cu furculita, bucatelele minuscule de morcov le scoate cu limba, avocado si banana sunt insa mai moi si merg asa... maine probam cartoful, direct cu furculita...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pt mamele cu copilasi > 3 ani: Azi am vazut pe PRIMA "Festivalul international de circ". Pacat ca am prins doar ultimele 20 min. Elise nici nu a respirat. Il da maine in reluare, la 11.30.

Branza: o voi face din lapte de vaca. E una sa-i dai lapte de vaca fiert si alta sa-i dai produse prelucrate ca branza si iaurt (alta compozitie chimica, din cate imi amintesc dispare factorul alergen). Poate ca ma insel...

Despre bebelusi nepapaciosi... si noi am tras, la cea mare ajunsesem sa-i distrag atentia la calculator, cu desene. Trebuie rezistat tentatiei de a distrage atentia cu jucarele si de alergat prin casa copilul cu lingurita. Usor de zis, greu de aplicat.

Roxana_Theo, poate bb te simte incordata (cel putin asa eram eu cand urma masa Elisei, mereu ma gandeam ca daca iar nu vrea), lasa-l pe tati sa-i dea bibe, sa mai schimbe si bb decorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ochidut, tu tot NAN ii dai si LP, nu? oare de ce nu se face? io habar nu am cum arata branza calcica... nu am vazut in viata mea.. poate asa tre sa fie cremoasa, io stiu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

da, trecem la Nan 2 acum, ca facem 6 luni

Nu cred ca era bine, plus ca era ff putin, asa 2 lingurite de ceva cremos. Vazand cum arata, mama a zis hai sa incercam cu laptele din frigider (fara sa ii dam copilului) dar sa vedem daca e vreo diferenta. Si am facut cu aceeasi cantitate, tot 2 pastile de calciu si intr-adevar s-a branzit, puteai sa o scurgi si iti ramanea in sita cam un pumnulet de branzica de vaci. De asta mi-a fost destul de clar ca nu prea merge cu Nan. Daca cumva reusesti- cand va fi vremea, sa imi zici si mie

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Vad ca Diana a ajuns cu bine si asa mi-am adus aminte sa va zic ca sunt la munte de ieri. Dupa ce am impachetat toata casa timp de 2 zile - pt ca stam pana pe 03 aici - ieri m-am pus la drum.

Am mers noi fetele singurele!!!!!! Eu si cu Larisuca mea, jucariile, mancarica ei si masina plina ochi de bagaje
Cine ma vedea zicea cu siguranta ca mi-am parasit sotul, am luat copilul si toata casa in masina si am plecat.
Sotul din dotare vine pe 23 spre seara si noi mai aveam treaba pe aici pana atunci, asa ca am venit singurele. Am avut putine emotii dar a fost f bine, Larisa cuminte, a adormit, a mancat, s-a jucat. S-a matait doar putin vreo 10 min ca nu mai reusea sa adoarma si am oprit de vreo 2 ori ca ii cazuse suzeta si jucaria cu care doarme.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Eu tot uit sa va zic ceva important. Aveti grija sa nu le dati mult timp mancarica pasata complet. La 8 luni ei ar trebui sa mestece bucatele, nu conteaza ca nu au dinti ca ei mesteca cu gingiile. Eu cam pe la 7 luni o sa incep sa-i dau piureuri de legume pasate cu furculita. Adica aproximativ o luna o sa folosesc blenderul la maxim si dupa aceea fac amestec, mancare pasata cu blenderul si mancare pasata cu furculita pana ajungem la bucatele cat mai mari si-i dau ciorba direct din oala.

Alina, felicitari pentru Dar repede au mai iesit amandoi
Anei ii era frica sa nu cumva sa stea Elisa pe scaunul de printesa. Dar au avut amandoua scaun asa ca a fost ok.
Ela ce grasunica aveti. Sigur nu va prindem din urma dar ma gandesc ca e si lunguta Eva.
Diana_Eva, ma bucur ca ai informat fetele despre scaunele auto cu spatele. Multa lume crede ca e un moft scaunul auto nu o necesitate. Si din pacate cel cu spatele este mai scump, mai greu de montat, necesita spatiu mai mult.
Racusor dar ce te face sa crezi ca al doilea laborator a dat rezultat bun? Faptul ca il doare burtica nu e neaparat semn de oxiuri.
Rody ce tare cu bradul in martie. Se vede ca Maria a fost o cumintenie
Si la noi la fel. Tati a gatit azi, ieri curat si acum doarme. E foarte maraita dar scuipa suzeta, in schimb baga jucariile in gura. Acum pot scrie ca ii canta si danseaza Ana si atenta la ea dar si la Elisa care ii da jucarii
Eladea, dar eozinofilele ies mari si daca e copilul putin alergic. Stiu ca Anei asa i-au iesit si nici vorba de oxiuri ca ea tot se irita.
Anca_vlad, eu n-am inteles sincer ce are Maria. Multa sanatate si tie multa putere.
Asa Paula bravos ca i-ai trimis pe baieti afara. Iti vezi si tu de treaba linistita. Ioi, vad ca si Oana la fel a facut.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

in ordine, ar fi fost cam asa....raceala, anemie si infectie urinara cu klebsiella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Otilia, noi am luat de la copilul nasilor, pentru ca ei nu s-au gandit ca e contagios, asa ca nu ne-au spus ca e bolnavior copilul lor am aflat cand le-am spus noi ca Andrei are.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

eu stiu ca oxiurii se pot lua si din apa...si nu cred ca ai cum sa ocolesti apa potabila din bucuresti....

cat am stat in bv cu vlad nu am avut prob cu parazitii, la 7 luni am venit in buc...si pana la 10-11 luni ne-am chinuit sa scapam de ei!

Asa ca nici nasa nu are nici o vina.....

Mergi la inceput