Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
Noi suntem iara suparati. SAmbata am fost la dr ca Theo tot tusea. Se pare ca are rosu in gat. Putin spunea dr. Dar asta nu-i nimic. Ideea este ca iar nu vrea sa ma manance. Nu deschide gurita in ciuda faptului ca-i cant, ii arat jucarii, nimic. De exemplu dupa masa de ieri de la 5 dupa-amiaza (50 ml lapte+cereale), a mai mancat 80 ml lapte simplu peste noapte in n reprize, si abia azi la 10.30 a mancat 60 ml fructe cu branzica.
Mi se pare ca face exact ca atunci cand a renuntat la biberon. de data asta inamicul este lingurita.
Spuneti-mi si mie ce as putea face. Am fost la destui medici pana acvum si sfaturi gen nu-l forta, lasa-l in pace, mai incearca cu lapte, nu dau nici un rezultat. Singura mea speranta sunt ceva vitamine sau poate vreun tratament homeopat.
Anca parca tu spuneai ceva de astfel de tratamente?
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
rodyka spune:
cristina, merci de link, vad carti interesante pe-acolo... nici nu mai stiu de cand nu am mai citit o carte in romaneste
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun
rodyka spune:
stiti cumva cum e tel asta Alcatel? vrem sa-i luam Mariei alt telefon, cadou de 6 ianuarie (aici de Craciun nu se dau cadouri, nu vine mosu´..., vin doar regii magi in ianuarie cu cadouri la copiii cuminti si cu carbune la cei rai ) - si noi tre sa ne conformam la ambele traditii, ca smecherita zice ca la spanioli nu vine mos Craciun ptr ca nu cred in el, ca mosul e magic
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
crispro spune:
Roxana, ce va mai necajiti voi cu papa... stii ca se zice ca nu mor copiii de foame, sa stam linistite (noi, mamicile). In cazul meu nu functioneaza deloc (poate la al doilea copil)... asa ca te inteleg perfect... atat doar sa iei in calcul ca si voi sunteti slabi bine... poate nu ati fost nici voi tare papaciosi ca bebei, si atunci are pe cine mosteni... nici nu stiu ce sfat sa iti dau... ca stiu ca ai incercat de toata... bibe, lingurita, insistat, neinsistat, hranirea de catre tati... incearca eventual sa ii dai lingurita in mana, sa se joace un pic cu ea, pune-i ceva bun pe ea. si cu alta il hranesti tu... ma gandesc cu drag la tine, ca stiu ca te necajesti...
Rodi, telefonul pare fain, interesant, am vazut ca are MP3, camera 2 Megapixeli, bluetooth, Radio - deci cam ce ar avea nevoie (pretentii) de la un telefon. si e faina si culoarea, de fete frumoase...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
crispro spune:
Ochidut, tu tot NAN ii dai si LP, nu? oare de ce nu se face? io habar nu am cum arata branza calcica... nu am vazut in viata mea.. poate asa tre sa fie cremoasa, io stiu...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
of, Roxana, cred ca iti e tare greu sa vezi ca nu papa... la mine e exact invers, si nu stiu daca e mai bine. de Isa nu zic, inca e micuta, dar pe Maria uneori trebuie s-o opresc de la mancare, e tare pofticioasa... ca tata-so... ca io... (ma ascund)
_
rodyka spune:
bulgarasi de cartofi cu branza. ma pun sa fac acuma
_
Diana_Eva spune:
Am ajuns!!!
A fost totul foarte bine. M-au lasat in avion cu laptic in biberon, cu laptele praf in cutiuta, cu sticla de apa a ei ( 500 ml - 150ml care erau in bibe). La decolare/ aterizare am momit-o cu o tzatzica asa ca nu a zis nimic, nimic. Cred ca de multicel nu a mai stat in brate o ora jumatate -a savurat placerea unul alintat prelungit.
Va mai scriu dupa ce despachetez!
Multumim de urari. Imi sunteti tare dragi!!!
Cum sa ii explic mamei care e racita ca nu e bine sa vina sa ne vada. Mi-a zis ca isi pune masca dar tot nu cred ca e o idee buna
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Am ajuns!!! A fost totul foarte bine. M-au lasat in avion cu laptic in biberon, cu laptele praf in cutiuta, cu sticla de apa a ei ( 500 ml - 150ml care erau in bibe). La decolare/ aterizare am momit-o cu o tzatzica asa ca nu a zis nimic, nimic. Cred ca de multicel nu a mai stat in brate o ora jumatate -a savurat placerea unul alintat prelungit. Va mai scriu dupa ce despachetez! Multumim de urari. Imi sunteti tare dragi!!! Cum sa ii explic mamei care e racita ca nu e bine sa vina sa ne vada. Mi-a zis ca isi pune masca dar tot nu cred ca e o idee buna |
ne bucuram ca ati ajuns cu bine!
nu stiu cum o sa o ti pe mama ta departe, e tare greu pentru ea sa nu vina sa va vada, si pe tine - ca esti fiica ei - si pe mititica nepotica...
_
carla_2008 spune:
Buna fete ,mai am de recuperat un capitol,
Carmen imi poti da te rog reteta de la paella?si o reteta buna de humus are cineva?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana