Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Si eu sunt putin ofticata ca aseara ne-au venit niste prieteni in vizita. Fata cea mare avea febra, cel mic vomase ieri si l-a pus in scaunul de masa al Elisei. Dar n-am nici o speranta ca am curatat tot dupa el ca baloseste din greu si nu pot curata toate jucariile. Nu mai zic ca l-a pus sa-l schimbe pe masa de infasat si n-am apucat sa pun un scutec de finet mai mare ca sa nu atinga cumva musamaua. Asta este, sper sa nu fim bolnavi de Craciun. Stai ca am divagat. Vroiam sa dau exemplu de un caz in care clar se putea evita vizita dar deh copii trebuiesc distrati. |
si pe mine ma enerveaza cand vina asa cu copiii. eu daca merg undeva, pai am grija in primul rand de copilul meu, cum il pun intre lucrurile copilului tau?! daca al tau e bolnav si ia si al meu?! iar in locuri de-astea mai sensibile, gen scaunel si masa si de infasat, chiar ca... zilele trecute a venit vecina cu baietelul ei (azi implineste un an!) si il tot punea langa Isa s-o ia de manuta, si eu o trageam pe Isa, ca era copilul cu mucii pana-n gat si cu mainile ude de bale. jucaria gingivala cu care s-a jucat i-am facut-o cadou. imi e drag sa vina, dar eu in primul rand trebuie sa-mi protejec copilul meu. nu sunt o obsedata de sterilizat si calcat hainute, dar chestiile elementare, mai ales daca se pot evita...
da, Otilia, asa si aici cu "bolile copilariei"!! era jumate grupa de gradinita cu varsat de vant, a luat si Maria si apoi si eu, la 30 de ani!!! a fost cea mai grea saptamana din viata mea, nici nu ma puteam ridica din pat, de febra, am dormit aproape incontinuu... iar anul trecut, la scoala, primesc hartie de la scoala sa-i verific parul, sa vad daca nu are paduchi! am crezut ca ma inghite pamantul de rusine si nervi, de unde paduchi?! eu nici nu stiu sa ma uit sa-i caut , asa ca merg la nasa, ea era in plin proces de smulgere a firelor de par la fata ei . primul gand a fost ca a luat de la ea si fata mea, dar a doua zi am mers la scoala (pe Maria n-am trimis-o, ca am crezut ca era un avertisment scrisoarea de la scoala) si am aflat ca e epidemie de paduchi in scoala si sa monitorizam cateva zile "activitatea", sa vedem cum scapam de ea. m-au luat toate mancarimile din lume cat am stat acolo in scoala, am fugit direct la farmacie sa iau sampon special si pieptene de os , iar ptr ei era normal...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun
crispro spune:
Tina, pupam Raducu mancaciosul... bravo lui! E super scaunul, initial am crezut ca e ca al meu, chicco polly miro, ca e tot cu gri si galben, si cu buline... dar apoi am vazut ca al tau are masuta mai mare...
Copilul doarme de o ora, mare minune! Si azi dimi a papat doar 80 ml... dupa cat a balotat aseara (270), cred si eu...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
citat din mesajul lui bumblebee Dimitrie, de Deveghe Miruna-Ioana, de Corrina Eva, de Diana_Eva Medeea, de saddie La multi ani sanatosi, fericiti si plini de iubire, Elena (Beluistef)!!! |
si din partea noastra
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Ochidut, . Ma bucur ca zici ca ii place sotului cartea de istorie, sper sa ii placa si sotului meu cadoul... va zic dupa ce ascultam cd-urile... |
tu le-ai cumparat sau le-ai comandat online? tatal meu e pasionat de istorie, ma gandesc asa ca... parca i le-as lua si pe alea...
_
crispro spune:
Rodi, le-am luat online... io numai asa fac shopping mai des... pana si haine mi-am luat tot asa...
Poze
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Am uitat sa va zic -aseara a mancat Vlad 270 ml... poate ar mai fi mancat, dar nu am incercat... si nu a vomat nimic... si mancase cu 3 ore juma inainte... |
ei, asa am hotarat si eu ca e momentul de diversificare... de 2 ori intr-o zi a dat gata 250 ml laptic!! lp, completare!!! si-acum e tot mancacioasa, mi se trezeste iar noaptea de 2-3 ori sa pape, asa ca ajung la ora asta ca nu mai am laptic, numai bine e dejunul de fructe, la care nu trec de 135-150 g, chiar daca mai vrea, ca nu vreau sa renunt de tot la laptic, asa ca la o ora, o ora jumate, vrea titi. zilele trecute cand i-am dat avocado cu banana, ar mai fi vrut, dar m-am oprit eu in jur de 100, ca si-asa imi parea pea mult ptr prima proba... iar san, de cate ori este, mai dam si lp, parca vine foametea pe ea!!!
_
crispro spune:
citat din mesajul lui crispro Rodi, le-am luat online... io numai asa fac shopping mai des... pana si haine mi-am luat tot asa... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
www.librarie.net/carti/90365/scurta-istorie-romanilor-povestita-celor-tineri-editie-integrala-audiobook-Neagu" target="_blank">de aici
Poze
crispro spune:
Papcioasa mare Isa.. asa trebuie.. chiar ma gandeam aseara, dupa ce a mancat asa de mult, ca zicea Pufescu, ca ar fi semn de incepere a diversificarii... io am inceput de 3 zile , cu suc de mar- 5ml, apoi 10, apoi 15... azi morcov, 5, maine 10, apoi 15, si apoi combinam. si de vineri ii dau supa...
Poze
katalina spune:
citat din mesajul lui paula_m Kata, pt branzica, folosim sucul a 1/2 lamaie la un litru de lapte? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze sarbatori |
Paula, o lamiie mica la 1 litru sau juma de lamiie la juma de litru,totul depinde de cit de repede se formeaza brinzica, poate fi si mai putina lamiie.Si brinzica cu pastile calciu e buna ,,3 pastilute la 1/2 litru cind fierbe laptele.
Eu nu stiu cum voi face cu Victor, lui Robert asa i-am dat, dar totusi lapte de vaca la 6 luni,ma mai gindesc, parca dr lui Racusor spunea sa facem cu lapte praf....
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
ochidut spune:
citat din mesajul lui crispro Retete de branzica: - una de la Anca :"Eu am facut din lapte de alimentara UHT, puneam la fiert un litru de lapte si cand fierbea asa cu clocote puneam peste lapte zeama de la o lamaie mai mare o mai lasam sa clocoteasca de 2-3 ori apoi stingeam focul si o lasam sa se adune, apoi o strecuram de zer...si POFTA BUNA!" - si una de la pediatra lui Racusor : "Branza se obtine din 250ml lapte praf (din care a baut copilul sau din care urmeaza sa bea) care se pune la fiert . Cand clocoteste i se adauga 2 tb Calciu Lactic. Se strecoara si se obtine o anumita cantitate de branza ce se administreaza proaspata. Restul se poate pastra in congelator." Eu voi face a doua varianta, ca e mai putin lapte, ca nu vreau sa ii fac inca din lapte de vacuta... ca e mai safe pt mine sa pun tablete, decat sa storc lamaie (io nu ma pricep cata lamaie, cum tre sa fie, cum sa masor)... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Pai si eu am vrut sa fac la fel ca tine si am incercat cu Nan, dar nu a iesit nimic, nu s-a branzit. Am incercat de 2 ori ca am zis ca nu stiu eu si apoi i-am zis si mamei sa faca si ea odata. Nu am reusit, iesea doar asa o lingurita maxim 2, si nici nu era branzit, era ceva cremos.
De aia va intrebam pe voi, ca nici eu nuas fi vrut cu lapte din alimentara, dar se pare ca cu asta praf nu iese. Pediatra mea imi zisese sa incerc cu Bebelact, dar acum nu am de unde sa iau ca sunt in varf de munte, nu ma duc pana la BV sa caut.
de Larisa Ioana 24.06.2010