Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut Intrebare legat de branzica de vaci: din ce laptic ati facut-o? Stiu ca ati mai vb, dar am uitat. Stiu discutia cu lamaia, dar nu mai tin minte si din ce fel de lapte ati zis. Am facut cu lapte praft si nu a iesit. Si inca o intrebare, Roxana, tu ziceai ca ii dai cu tetinele reglabile de la Avent, ai zis ca ii pui liniuta in dreptul nasului, nu? Cu 1 curge mai putin- in dreptul nasului? Ca am incercat sa ii dau seara putine cereale, puse in biberon in laptic, putin - 1 lingura. Cu tetinele normale pe care le folosim nu ii curge, cu cele reglabile ii curge si pe alaturi si bea fff repede. Nu stiu cum s aii dau. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Eu am sa fac branzica din lapte de vaca pasteurizat
Legat de tetine nu am mai cumparat ca mi-a dat Sheri o idee mult mai buna...le-am gaurit cu un cutit si sunt numai bune
Sarbatori fericite!
bamboletta spune:
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Dimitrie, de Deveghe Miruna-Ioana, de Corrina Eva, de Diana_Eva Medeea, de saddie La multi ani sanatosi, fericiti si plini de iubire, Elena (Beluistef)!!! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
La multi ani si de la noi !!!
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
katalina spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
La multi ani Beluistef!
Tina ,frumuselul tau stie ca-i pozat, numai cu ochisorii in obiectiv l-am vazut.Pina la urma ce scaun de masa ai luat,imi place,are masuta fff mare si e frumos.Eu l-am dat de pomana cum se zice, tre' sa iau altul
Brinzica se face din lapte pasteurizat de 3,5 grasime,atunci cind fierbe se stoarce o1/2 e lamiie (sau cit e necesar),pina se aduna brinzica si ramine zerul,se scoate,se scurge si se papa, cu piureut de fructe sau cum pofteste bebe.Despre ce fel de lapte nu stiu ce sa spun care e mai bio,mai romanesc,samd.Asa se laudau cei de la Napolact ca ei fac totul cu lapte de vaca crescute pe pasunile din Transilvania , si cind colo, se pare ca laptele e adus din afara RO.cu Tirurile.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
paula_m spune:
Nu prea imi merge bine forumul
Nici eu nu-i dau niciodata mai mult de 220. Prefer sa-i dau mai des, daca il vad ca plange dupa ce a mancat tot...Am eu un fix ca i se mareste stomacelul, desi nu cred sa se intample asta daca mananca la o masa mai mult, dar am eu 2,3 fixuri, din care nu ma scoate nimeni
Am incercat si eu sa gauresc tetina sa-i fac o gaura mai mare, dar am sfarsit prin a avea o tetina cu mult mai multe gauri...
Tina tu cum masori piure-ul? Eu niciodata nu stiu cat mananca? Adica stiu ca a mancat 1 mar, 1/2 mar, dar nu in grame. Il las sa manance cat vrea. Cand nu mai deschide gurita la lingurita, inseamna ca s-a saturat si intotdeauna eu ii dau ceai dupa ce papa pireuri sau cereale.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
bamboletta spune:
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Dimitrie, de Deveghe Miruna-Ioana, de Corrina Eva, de Diana_Eva Medeea, de saddie La multi ani sanatosi, fericiti si plini de iubire, Elena (Beluistef)!!! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
La multi ani si de la noi !!!
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
multumesc din suflet dragelor ptr urarile de ieri, am vrut sa va multumesc la fiecare in parte, dar mi-e sa nu uit pe cineva, ca tot fug la bucatarie, mai citesc cateva mesaje, ma mai uit daca doarme Isa, tot asa...
bumble, felcitari ptr dintisorul nș2!!
revin...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun
tina_80 spune:
citat din mesajul lui katalina La multi ani sarbatoritilor de astazi! La multi ani Beluistef! Tina ,frumuselul tau stie ca-i pozat, numai cu ochisorii in obiectiv l-am vazut.Pina la urma ce scaun de masa ai luat,imi place,are masuta fff mare si e frumos.Eu l-am dat de pomana cum se zice, tre' sa iau altul |
L-am luat din magazinul Materna(Galati), e babycare si am dat 330 lei.
La noi in Braila, tot la Materna era 300 lei dar pe portocaliu si nu mi-a placut.
Sunt multumita de el pt ca se regleaza spatarul dar si pe inaltine
Sarbatori fericite!
paula_m spune:
Kata, pt branzica, folosim sucul a 1/2 lamaie la un litru de lapte?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
tina_80 spune:
citat din mesajul lui paula_m Nu prea imi merge bine forumul Tina tu cum masori piure-ul? Eu niciodata nu stiu cat mananca? Adica stiu ca a mancat 1 mar, 1/2 mar, dar nu in grame. Il las sa manance cat vrea. Cand nu mai deschide gurita la lingurita, inseamna ca s-a saturat si intotdeauna eu ii dau ceai dupa ce papa pireuri sau cereale. |
Nici mie nu-mi merge bine forumul
In cana de la blender am o gradatie in cup si g
Dupa ce fac piureul misc un pic de cana cat sa aduc piureul la un anumit nivel sa pot vedea cat este...pun in castronel jumatate sau tot si daca mai ramane in castronel, il punem iar in canita sa masuram sa vedem cat a mancat delfinasul si socotim pierderi 10 g
Azi dimineata i-am facut un mar si o para mai mici si mi-a iesit 150 g de piure si i l-am pus pe tot in castonel si a papat tooot
Nici eu nu-l fortez ca nu am cum...cand nu mai vrea inchide gura si nu-i mai poti face nimik
Zilele trecute nu prea a mancat si ma gandeam ca nu se poate obisnui cu gustul...nu va spun cate idei imi treceau prin cap....eram gata sa intru in panica, noroc cu sotul...dar azi mi-a demonstrat ca ii place si ca de-acum in colo v-a manca cat ii trebuie
Sarbatori fericite!
crispro spune:
Of, am scos covoarele afara... asta din living super greu... de abia l-am carat.. si m-am chinuit o juma de ora sa il pun pe bara... le-am batut toate (din living si hol), maine fac camerele.. si covorul mare e inca afara, ca nu mai am putere sa il car. am dus interfonul cu mine ca am lasat copilul in casa solo, uitandu-se la tv si la brad...
Azi ii dau prima data morcov, pana acum a papat doar mar...
Retete de branzica: - una de la Anca :"Eu am facut din lapte de alimentara UHT, puneam la fiert un litru de lapte si cand fierbea asa cu clocote puneam peste lapte zeama de la o lamaie mai mare o mai lasam sa clocoteasca de 2-3 ori apoi stingeam focul si o lasam sa se adune, apoi o strecuram de zer...si POFTA BUNA!"
- si una de la pediatra lui Racusor : "Branza se obtine din 250ml lapte praf (din care a baut copilul sau din care urmeaza sa bea) care se pune la fiert . Cand clocoteste i se adauga 2 tb Calciu Lactic. Se strecoara si se obtine o anumita cantitate de branza ce se administreaza proaspata. Restul se poate pastra in congelator."
Eu voi face a doua varianta, ca e mai putin lapte, ca nu vreau sa ii fac inca din lapte de vacuta... ca e mai safe pt mine sa pun tablete, decat sa storc lamaie (io nu ma pricep cata lamaie, cum tre sa fie, cum sa masor)...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze