Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mai Crisulica, acuma nu poti adormi... Dar daca il lasi sa se trezeasca el si ii micosrezi pauza intre mese?
Eu acuma il trezesc la 7:30 si ii las pauze de 3h jumate intre mese, ca nu vreau sa trecem inca la 4 mese, dar nici nu vreau sa-si formeze programul f matinal, 7:30-8, e de bun simt...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata mamici!

Dimitrie, de Deveghe
Miruna-Ioana, de Corrina
Eva, de Diana_Eva
Medeea, de saddie

LA MULTI ANI BELU!!!
Iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de familia ta minunata!

Noi am fost tare matinali in aceasta dimineata pt ca ieri sotul l-a plimbat pe Raducu cu masina 4 ore ca sa pot merge si eu la cumparaturi, seara l-am culcat iar la foc automat si azi noapte s-a cam foit si n-a mai avut somn de pe la 6.30.
Am reusit si eu sa iau la 2 nepotele cadouri de Craciun, mai am pt nepotelul de 1 an si sotului sa-i mai iau ceva ca parca e prea putin doar o camasa.

I-am luat si o salopetica lui Raducu de la Fox sa doarma noapte ca toate ne-au ramas cam mici.

Azi merg si la Careffour sa mai fac ceva cumparaturi si numai bine ca am vazut reclama la tv ca sunt 50% reducere la articolele de impodobit bradul si la brazi artificiali.
Eu tot brad artificial am si nu am sa cumpar natural

Sa aveti o saptamana buna!

Paula, dau eu cafeluta azi? Va servesc cu o

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mai Crisulica, acuma nu poti adormi... Dar daca il lasi sa se trezeasca el si ii micosrezi pauza intre mese?
Eu acuma il trezesc la 7:30 si ii las pauze de 3h jumate intre mese, ca nu vreau sa trecem inca la 4 mese, dar nici nu vreau sa-si formeze programul f matinal, 7:30-8, e de bun simt...

Luna 4

Pai la 5 se trezeste el, in fiecare zi - ba e 5 juma, ba 5 fara un sfert. si apoi la 9- cand e urmatoarea tura de papa... tare rau dorm de ceva vreme... o sa incerc seara sa beau o cana de lapte cald, poate ma ajuta... Io nu il trezesc deloc... never ever... asta cu cartea lui zicea ca nu tb treziti decat dimineata, la 7 juma-8, ca atunci e cel mai bine pt ei sa inceapa ziua... al meu pana la 9 nu vrea... nici nu incerc, ca ma bucur si io de o cafeluta, o barfa aici cu voi...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am uitat sa va zic -aseara a mancat Vlad 270 ml... poate ar mai fi mancat, dar nu am incercat... si nu a vomat nimic... si mancase cu 3 ore juma inainte...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Otilia, multumim de sfat!
De mult vroiam sa-ti spun ca tare mult m-au ajutat sfaturile tale

Katalina, felicitari pt serbare si centura albastra la karate!

Eu indes cadourile in sifonierul de pe hol, unde am hainele de vara si nimeni nu umbla acolo......dar nici nu mai am copii care sa caute peste tot

Si eu abia astept sa impachetez cadourile!
Sunt atat de fericita ca vin sarbatorile!

Racusor imi pare tare rau!
Multa sanatate!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Tina multu de cafea. De cand voi incepe munca, chiar vreau sa incep sa beau cate putina cafea...cateodata ma simt asa , fara vlaga...
Bumblebee, nu avem cum sa-i pazim non stop. Nici nu stiu cum sa fac. Biberoanele le mai sterilizez o perioada, oricum bolurile si linguritele cu care mananca le spal si atat.
Katalina, cate energie ai!! Nu stiu cand ai timp sa faci atatea!!!
Racusor, termina mama cu invinovateala!!! Nu ai cum sa-l feresti de toate, mai ales ca unii nu-ti spun...
LA MULTI ANI BELUISTEF!!!! Sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de familia ta frumoasa!!!
La multi ani pt Dimitrie, Miruna, Eva si Medeea!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Intrebare legat de branzica de vaci: din ce laptic ati facut-o? Stiu ca ati mai vb, dar am uitat. Stiu discutia cu lamaia, dar nu mai tin minte si din ce fel de lapte ati zis.
Am facut cu lapte praft si nu a iesit.

Si inca o intrebare, Roxana, tu ziceai ca ii dai cu tetinele reglabile de la Avent, ai zis ca ii pui liniuta in dreptul nasului, nu? Cu 1 curge mai putin- in dreptul nasului? Ca am incercat sa ii dau seara putine cereale, puse in biberon in laptic, putin - 1 lingura. Cu tetinele normale pe care le folosim nu ii curge, cu cele reglabile ii curge si pe alaturi si bea fff repede. Nu stiu cum s aii dau.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineatasi de la noi,

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
Dimitrie, de Deveghe
Miruna-Ioana, de Corrina
Eva, de Diana_Eva
Medeea, de saddie

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Sarbatori fericite!

La multe lunite si din partea noastra, pui draguti!
La multi ani Beluistef, multa sanatate si bucurii alaturi de familia ta minunata!

Azi m-am trezit si eu de dimineata ca a venit o doamna sa ma ajute la curatenie. De fapt sa faca curatenie, ca acuma in loc sa o ajut, eu il veghiez pe Victor si va citesc pe voi

racusoru, nu te mai invinovati, ca tu chiar nu aveai de unde sa stii de copilul nasilor. Oricum gandeste-te ca n-avem cum sa-i pazim de toate de aici inainte. Ei incep sa bage tot in gurita, nu putem dezinfecta orice, s-apoi asa se face si imunitatea.

Otilia, si eu vroiam sa zic demult ca esti o comoara printre noi. Sfaturile tale mi se par totdeauna foarte pertinente. Se vede ca ai experienta dar si ca te-ai documentat mult. Multumim!

Ma duc sa mai dau si eu cate o indicatie/mana de ajutor

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Fetele, a mancat Raducu 150 g de piure de mar si para.
Pe la jumatatea mesei ma gandeam sa intru pe forum dupa ce termina si atunci am spus ca ar fi mai bine sa-l trag si-n poza:D

Am pus cateva poze!
http://picasaweb.google.com/109041552091800869139/5Luni#5552676878113693202

Sunt fericita!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cris, dar a papat Vlad, nu s-a jucat!
Asta micu' n-a papat mai mult de 230, dar si-a luat singur din tzitzi, ca eu din bbibe mai mult de 200 nu-i dau.

Luna 4

Mergi la inceput