Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 2
mov_79 spune:
ela, noi stam in calea urseni...deci nu prea avem parcuri, ne plimbam prin zona, doar in we mergem cu tati in parcul rozelor sau in spatele catedralei:) voi?:)
Diana_Eva spune:
Oti sper sa ajute informatiile care le-am dat macar un copil! Ce mi-ai(ne-ai) zis tu ne-a ajutat mult pe noi. Multumim din suflet!
Eu seara intre masa de la 6 si cea de la 9.30 ii dau fructe & legume in safe feeder - pana acum a incercat diferite tipuri de mere, portocale, mandarine, incercat morcov fiert dar fara succes, lins gutuie de la mine din mana - f fericita - in seara asta am avut para dar dupa s-a inecat. Pana la urma a scos( semi vomitat) o bucatica de para mica, mica ... Ii placea asa de mult ca indesa toata plasuta in gurita.
Maine e marea aventura. Sper sa fie totul bine. Am emotii. Va voi scrie din Bucuresti cum a fost.
O seara frumoasa!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
bamboletta spune:
www.spititout.ro/retete-ilustrate/cornulete-fragede-cu-rahat-spitty/" target="_blank">cornulete fragede
biscuiti spiralati
biscuiti vitralii
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
racusor2010 spune:
eu sunt asa de suparata, imi tot vine sa plang mai ales cand stiu cat de usor era de evitat asta
si ma gandesc cum putem noi oare sa scapam de asta, cand andrei toata ziua e cu degetelul in gurita??? cum sa ii explici unui copil de 6 luni sa nu bage totul in gurita?
M-am apucat de spalat toate jucariile lui andrei, paturici, dar mi se pare ca e un cerc vicios
ma simt furioasa si neputincioasa, de ce unii nu se pot gandi cand stiu ca vine un copil mic la ei?
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
katalina spune:
Bunaaaaaaaaaaaa mamici frumoase !!!
Va scriu mai intii,apoi ma apuc sa citesc ultimul capitol.
Abia mai respir...
Serbarea a fost superba, puiul meu a fost greierele,furnica muuult mai mare decit el,am si poze, ,frumos de tot,si am ramas uimita cit de talentat este piciul meu la dans sportiv(cha cha,salsa,si vals,ne gindim serios sa faca lectii de dans(decit karate).
Pustiul cel mare si-a luat si el centura albastra la karate, a venit si mosul,am fost si la deschiderea oraselului copiilor, am alergat si dupa ultimile cadouri pt toata lumea(de pe aoro iau si eu cosmetice si parfumuri,f seriosi,sunt unguri),astazi am fost si la tara la sanius,la fel am poze-miine
Tare greu e cu Mosul asta, nu stiu pe unde sa mai ascund cadourile sa nu le gaseasca nazdravanii mei, e un stres.Am impachetat din ele si mai am, ma ascund prin casa si muncesc la impachetat.
Eu sunt responsabila de ele, mi-am luat si mie ce m.i-a poftit inima,un cercelus,un expresor dolce gusto ,un "Euphoria".Sotiorului camasi si cravate,niciodata nu-i ajung,si un parfum bulgari de pe aoro,prietenelor sapunuri hand made naturale de pe net,soacrei un sal superb,tatei ceva din sticla de Murano-e pasionat,bunicii papuci cu blanita ,si copiilor,TOATA LISTA, bineinteles,l-am luat si pe bebe amore,ala care plinge si face kk...
Mi-a placut ideea ta Cristina cu cadouasele pt colegi, o idee fff frumoasa.Ai un suflet mare, si eu ador sa fac cadouri.
Cea mai neplacuta parte a acestor zile a fost vaccinul de 4 luni infarix,la care Victor a facut febra,,a fost suparici si plingarici,dar l-am alintat si l-am iubit toti 4, si i-a trecut repede.
Merg repedesa mai citesc cite ceva
Noapte bun
SCUZEEEE, multumim din suflet pentru urarile ce ni le-ati transmis, si vi le intoarcem si noi cu mult drag pentru toti sarbatoritii acestor zile.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
Otiliav spune:
Racusor te rog nu te invinovati si nu cauta vinovati. La ce te referi cand spui ca se putea evita usor?
Poate si voi i-ati dat mai departe fara sa stii? Mie mi se pare ceva greu de controlat, cu toata igiena si tot se poate da si primi usor. Soacra-mea imi spunea ca isi scutura vecina de deasupra cearceaful la geam si asa crede ca au luat ai ei .
Noi la Bucuresti le-am facut analize caci s-au jucat in nisipul din parc si oricat de des l-ar schimba ei tot e plin de bazaconii.Iar cand merg la cresa te astepti sa vina cu orice de acolo.
Aici nici macar nu anunta ce boli au copii. M-am trezit ca Ana are scarlatina iar doctorul stia ca au avut cazuri la gradinita dar parintilor nu li s-a spus nimic caci e ceva comun sa faca bolile copilariei .
Si eu sunt putin ofticata ca aseara ne-au venit niste prieteni in vizita. Fata cea mare avea febra, cel mic vomase ieri si l-a pus in scaunul de masa al Elisei. Dar n-am nici o speranta ca am curatat tot dupa el ca baloseste din greu si nu pot curata toate jucariile. Nu mai zic ca l-a pus sa-l schimbe pe masa de infasat si n-am apucat sa pun un scutec de finet mai mare ca sa nu atinga cumva musamaua. Asta este, sper sa nu fim bolnavi de Craciun. Stai ca am divagat. Vroiam sa dau exemplu de un caz in care clar se putea evita vizita dar deh copii trebuiesc distrati.
Bambo, mersi de linkuri, placut mult cornuletele dar am salivat si la restul . Maine ma si infiintez la magazinul arabesc, poate gasesc rahat.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
bumblebee spune:
Neata!
Dimitrie, de Deveghe
Miruna-Ioana, de Corrina
Eva, de Diana_Eva
Medeea, de saddie
La multi ani sanatosi, fericiti si plini de iubire, Elena (Beluistef)!!!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
bumblebee spune:
Paula, eu una renunt la sterilizat treptat, cand incepem diversificarea (in 2 saptamani) n-as mai steriliza deloc. Ieri l-am pus in patul meu, a gasit o scama si a facut gogalt imediat, ca n-am mai reusit sa scot nimic din gura lui. I-am spus sa-i fie de bine si gata! Imi linge bluza, mainile, obrajii, linge, baga tot in gura!
Pai daca tot vrea sa curete parchetul cu limbuta,lasa-l, isi face anticorpi!
Eu nu vreau sa-l tin intr-un glob de sticla, nu e nici ok pt el, devine frustrant pt mama, dar si pt copil, care va avea interdictii multe si inutile.
Acuma nu va imaginati ca-i voi da sa manance de pe jos, dar o sa-l las in voia lui, macar in casa isi va putea lua jucaria de pe jos sa o bage in gurita.
Racusor, draga mea, tu chiar crezi ca puteai sa previi ca Andrei sa ia oxiurii? Atata timp cat nu ai stiut, chiar nu aveai cum!!
Din pacate, ma deranjeaza ca unor parinti nu le pasa ca juniorii lor sunt surse de imbolnavire pt alti copii. Daca nu stii, e una, dar sa stii si sa nu-ti pese...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
crispro spune:
Neata!
Bambo, am primit invitatia la poze... azi noapte am vazut mailul... ma bag azi la vizionat.
Ochidut, . Ma bucur ca zici ca ii place sotului cartea de istorie, sper sa ii placa si sotului meu cadoul... va zic dupa ce ascultam cd-urile...
Otilia, ce grasunica e Iulia!!! SI ce faine fete ai!!!
M-am trezit la 5 sa hranesc copilul si nu mai am somn... m-am tot foit in pat pana acum, dar nu reusesc sa adorm.. si seara dureaza cam 2 ore pana adorm... si nu beau cola...
Paula, ce ma distrezi , tu vrei fata, dar ai ales deja nume baiatului...
Bambo, yhaoo...
Racusor, nu fii suparici... ca nu prea ai cum sa eviti, daca parintii celorlalti copii nu se gandesc.. tu nu aveai de unde sa stii...
Katalina, da ce de cadouri faci... multe si scumpe...
La multi ani Belu!!! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familia ta, sa iti aduca copiii mii de bucurii si impliniri!!!
La multi ani Dimitrie, Miruna, Eva, Medeea!!! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!!!
Diana, drum bun!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
racusor2010 spune:
Otilia, noi am luat de la copilul nasilor, pentru ca ei nu s-au gandit ca e contagios, asa ca nu ne-au spus ca e bolnavior copilul lor am aflat cand le-am spus noi ca Andrei are.
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010