Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 17
crispro spune:
Am primit pachetul de la bebeshopp... mare minune... merge sotul la 1 dupa el...
Ilinca, da, vreau sa fie surpriza, dar o sa se prinda cu siguranta... ca in fiecare an numai eu le faceam cadouri... si numai eu le scriam felicitari de mana, lungi, si personale... asa ca sigur se prind... dar oricum o sa plec rapid, si ei vor descoperi cadourile la sfarsitul programului...
Sotul merge la Suior maine, uneori si la Cavnic. Acuma sa vada unde e mai ok partia... io is varza cu schiatul... nu ma stiu, nici nu vreau.. io ma dau cu sania pe partia de copii...
Adriana, da-le incolo de curatenii, ca nu te verifica nimeni...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ciristina_serban spune:
Eladeea, Racusor ... multumim mult pt raspuns. Trimit sotul la farmacie.
Paula, Ilinca multumim de urari . Si intorc urarile de sanatate catre tot delfinariul, sa avem sarbatori linistite si frumoase cu totii.
Eu azi sper sa ajung la cumparaturi. Ca eu iarasi am ajuns pe ultima suta de metri. Nu stiu cum reusesc, cred ca pana la urma tine de firea omului, observ ca mai mereu raman codasa. Imi fac singura RUSINICAAA!!! Azi sper sa gasec cadouri pentru toata listuza, parinti, surori, finutzi si nu in ultimul rand copilasii mei scumpi.
Nici mie nu mi-a venit cm. Nici nu ma grabesc. Faza e ca nici nu ma protejez...ca nu mi-a mai venit randul sa ajung si eu la medic...
. Sper ca dupa sarbatori ajung sa-mi dea si mie niste pastilute pt moment.
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Sotul merge la Suior maine, uneori si la Cavnic. Acuma sa vada unde e mai ok partia... io is varza cu schiatul... nu ma stiu, nici nu vreau.. io ma dau cu sania pe partia de copii... |
tot in pachete de tzi , abia astept sa-l vad pe Vladut in costumas. poate imi fac si eu curaj sa fac sedinta foto a Isabelei-craciunita...
am vazut zilele trecute la tv partia de la Cavnic, arata super bine. si eu tot cu sania, printre copii, ca asa ma si simt - COPIL!!
PS: pai de ce nu ramai sa-ti intalnesti colegii, sa le vezi reactiile... sa intri si tu in spiritul sarbatorilor ca altadata...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun
paula_m spune:
Eu nu mai stiu ce sa fac...inainte, cand ma uitam pe geam, vedeam minim 2 carucioare afara. Acum nu am mai vazut vreo mamica cu carucior cred ca de vreo luna. Cand ies cu Raul la plimbare, sunt singura cuc. Voi ii mai scoateti afara?Nu stau mult, uneori ma gandesc ca nu merita sa-mi tot car caruciorul sus si jos pt 30 de min, dar cred ca copilul are nevoie de aer curat.Mai ales ca acum s-a mai si incalzit un pic...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
crispro spune:
Rodi, oricum ma vad ei, numai ca acum e nebunie la lucru, nu au pauze, nu mananca, nu au timp de povesti... asa ca ii salut rapid... si plec.. iar programul se termina la 8 juma... seara.. asa ca merg la 1 sa fie toti la munca. Hai, fa-ti un pic de timp si chef sa pozezi craciunita.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Roxana_Theo spune:
Buna si de la noi.
Noi am avut o noapte mai linistita. Aseara piticul a mancat ceva lapte la biberon. Ca lingurita nu mai era buna.
In dimineata asta insa nu a mai vrut bibe ci a mancat ceva cereale. Oricum cantitatea este cu mult mai mica decat saptamana trecuta insa incerc sa il las in pace. Dupa sperietura de pe weekend cand nu mai voia nimic....
Cristina ai fost o harnicuta. Inseamana ca ai bebe cumintel care te lasa sa faci o gramada de treaba. Stie ca zilele astea il vede Mosul.
Intreba cineva de CM. Mie mi-a venit dupa 2 luni de cand nu mai alaptam. Insa noi nu ne-am ingrijorat avand in vedere ce greu am obtinut sarcina.
Iar curatenie...Avand in vedere ca cea mai mare suprafata este acoperita de gresie si parchet, am mopul lipit de mana. Aproape in fiecare zi mai frec pe ici - pe colo si parca tot nu se cunoaste nimic. Mai sper sa folosesc aspiratorul saptamana asta, daca ma lasa piticot.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
Mycya spune:
buna ziua delfinariu!!!
La multi anisori Paul!!! sa cresti mare si sanatos
Crispro macar de as slabi da nici gand stau kilili astea pe mine oricata miscare fac 63 de kg scrie in fruntea mea de cand am nascut
azi noapte a fost horror, nu stiu ce a avut dar imi venea sa imi iau perna si sa plec afara sa dorm sotu a fugit in living dar io ....si dimineata la 8 a dat trezirea de tot acu doarme dar nu asa cum trebe ca tre sa ii pazesc suzeta .
abia astept sa vina cumnatu din tara sa imi aduca calm baby ca i-am facut o lista cu de toate.sper sa fie bun si sa se mai calmeze o idee.
Katalina nici mie nu mi-au venit uratii , dar nici nu ii astept ca am inteles ca e posibil sa schimbe gustul laptelui si la cat e de fitoasa ficamea nu am nevoie de alt stres .
mai fetele si fiimea a racit azi noapte avea nasul infundat, mucisori si simt cand respira ca are in gat ceva. i-am dat oscillo, ser in nasuc si sper sa isi revina. sotu si el se plange de dureri in gat de azi dimineata , am sa il tin legat in living pana ii trece.
joi mergem si noi dupa brad abia astept, poate intru si eu in atmosfera sarbatorilor ca pana acum nic....
sa va zic la ce ma tot gandesc de o luna incoa'....as vrea sa ma vopsesc sa imi schimb si io putin look-ul ar fi pt prima data, dar oare daca imi pica parusi fara de la vopsea nu va pica si mai tare??
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Roxana_Theo spune:
Andreea multa sanatate lui Filip. Sa se faca bine repede.
Sanatate multa si Rianei.
Racusor, multumim ca ne-ai reamintit de schema de tratament.
De azi vreau sa-i dau si eu oscilo lui Theo.
Am sunat iar dr ptr ca de dimineata tusea mai rau decat ieri. Si i-am zis sa-mi spuna ce sa-i dau ptr tuse. Insa ea a zis ca in mod sigur se ineaca cu secretii asa ca m-a lasat tot cu un puf de tantum verde de 3 ori pe zi si sa adaug si adrenalina la aerosolii cu ser.
24.06.2010
ciristina_serban spune:
Uuuf, vad ca nu suntem numai noi cu mucisori...offff, mititeii de ei. Sanatate multa si Andrutei si lui Theo!!! Sa treaca repede!!
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
Roxana_Theo spune:
Paula eu l-am scos afara doar sambata si duminica. Am fost in Herastrau si nu erau deloc carucioare asa cum spui si tu.
Si avand in vedere ca este un pic racit prefer sa-l tin in casa.
A, uitasem sa va povestesc cum am cumparat cosmonaut. Am fost in centrul comercial sambata si am luat magazinele la rand: mothercare, z, cocodrillo, pixel, miniblue. Nu aveau. Dar aveau la Prenatal. Si imi spune vanzatoarea ca au doar din material de ski. La care eu zic 'Stiti, el nu schiaza inca" Dar totusi am vrut sa-l vad. Arata bine. Si costa "doar" 450 Ron dupa ce fusese redus cu 20%.
Am zis pas si i-am luat unul din Carrefour, de la primii pasi cu 60 Ron. m-am gandit ca la cat iesim noi afara chiar nu merita sa investesc bani mai multi.
Iar acasa, surpriza. Vecina de deasupra (buna prietena) care are un pusti de doi ani auzind povestea, vine si imi aduce 3 bucati cosmonaut de 6-9 luni. A insistat sa le tin. Asa ca le-am spalat (sunt super haioase) si iata-ma cu 4 bucati, eu care nu aveam nici unul saptamana trecuta.
Acum de cate ori iesim pe afara o sa ne punem care unul diferit, macar sa stim ca le-am imbracat pe toate.
24.06.2010