Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 18
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya buna ziua delfinariu!!! La multi anisori Paul!!! sa cresti mare si sanatos sa va zic la ce ma tot gandesc de o luna incoa'....as vrea sa ma vopsesc sa imi schimb si io putin look-ul ar fi pt prima data, dar oare daca imi pica parusi fara de la vopsea nu va pica si mai tare?? Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Multumim de urare.
Nu si daca iti faci un tratament imediat dupa vopsire,adecvat tipului tau de par
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Roxana_Theo spune:
Scriam cu piticul in brate si a adormit; asa, stand in fund. Acum merg sa mai fac si eu ceva prin casa ca in 30 de minute el este fresh din nou.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
bamboletta spune:
Salutare
Azi dim am mancat cereale cu fructe in ele..e posibil sa-l doara burtica de la ele?maraie incontinuu..nu vreasa stea singurel...el nu era asa...la dinti nu se vede nimic
vom avea ploi de craciun imi e asa ciuda...e urat fara zapada de craciun
Racusor-la noi nu se poate sa ia sotul
sunt culmea astia cu lumina
Cris-vrem poze cu perdeaua
Katalina-nici mie nu mi-a venit nici nu-l astept prea devreme
Rodyka-cum au iesit bulgarasii?as vrea sa fac si eu..sunt buni numai calzi sau si reci?
Crispo-faci pe mos craciun?la Antonia la serbare mos craciun era tot o femeie Antonia nu si-a dat seama dar eu m-am amuzat tare...mos craciun cu sani
Btz_ovi-La multi ani pt Paul...sa va aduca numai bucurii
Cristina_serban-pt nasuc...sinupret 10 pic/3ori pe zi...apa de mare..si aspirat cu batista bebelusului de cate ori e nevoie...multa sanatate
Paula-si eu cand ies afara nu prea vad mamici cu bb mici..1-2 maxim
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
Diana_Eva spune:
Gata ne-a instalat in vechiul apartament.
A fost foarte haios - am adunat cu imprumut de la toti prietenii cate ceva - unul a venit cu patut, altul cu sterlizator, altul cu paturica de activitati, cu landou, cu scaun de masina, avem chiar si jucarii de imprumut, carusel, biberoane...
Ma bucur tare de patut chiar nu vroiam sa ii stric bunul obicei de a dormi singurica.
Intrebare f importanta. Azi m-am dus la curatat dintii - la stomatologul meu vechi si mi-a zis ca ar fi bine sa scot maseaua de minte ca e cam stricata asa ca am zis DA fara sa stau mult pe ganduri - de frica sa nu ma razgandesc - el a zis sa nu alaptez azi voi ce stiati?La cate ore dupa anestezie la masea se poate alapta?si ce analgezic se poate lua?
Au venit ai mei aseara - am dat si eu oscilo la toata familia poate scapam negripati.
Cadouri:
mama telefon
tata curea
soacra bani
copiii prietenilor - lego de diverse varste pentru fiecare ceva
prieteni - nimic - sau le voi lua dulciuri, vin, cozonac...
Copilul meu - ceva jucarii, un ursulet...nimicuri.
Sotul meu - nimic - si nici nu am idei.
Am facut bradut aseara!!! Unul mic ca si noi suntem mici!!!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Roxana_Theo spune:
Am si eu o nelamurire. Am primit in cont niste bani reprezentand indemnizatia crestere copil. Eu imi verific contul prin serviciul de internet banking si nu e specificat pe ce luni am primit (pare a fi pe o luna si 1/2). Cum pot afla?
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
ooana spune:
PAUL sa cresti mare La Multi Ani!
btz_ovisi mie medicul lui Matei mi-a spus de mai multe ori ca e interzis sa dam la copii biscuiti cu mar ...ma conformez ce sa fac
ilinca mie pachetele mi-au venit din hong kong...cele cu parfumuri la posta normala iar cele cu creme, farduri etc la posta unde e vama
tu ce ai comandat? sa zici la posta ca e cadou de la o prietena...sa nu te taxeze vamesul
paula noi zilnic iesim afara, in functie de temperatura minim 30 min si maxim 1 ora...de cele mai multe oti stam o ora ca doarme 30 min si ;ii ia 30 de min ca sa adoarma
eu am vazut carucioare la plimbare
cris eu am ajuns 63,5 kg
mie mi-au venit uratii la 4 luni jumate si inca suntem exclusiv pe LM
roxana da' au inebunit cu preturile astea 450 ...noi cel mai scump cosmonaut il avem de la Next dar a fost 180 lei
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
btz_ovi spune:
DIANA eu mi-am l sugea scos 3 masele la 2 dr si ambele mi-au facut cea mai slaba anestezie din cauza tensiunii si mi-au recomandat sa storc primul lapte.O sa doarma un pic mai mult.Tu cere eventual dr sa-ti faca o anestezie usoara
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
eladea2005 spune:
crissy, am ratat Circul... offff...ce ciuda mi-e...cu copiii astia, cand cu unul, cand cu altul... no, asta e...
cristina, deci asa si voi...intrati in clubul 'mancaciosilor'.... s-au inteles copiii astia...sau asta e un trend printre ei?? sanatate Rianei, puiuta...
racusor, vad ca peste tot e indisponibil Bounce bounce baby...ca vroiam sa comand...ce-o fi oare de nu exista nicaieri? nici macar pe Amazon...
mai fetelor ce de cadouri ati cumparat de Craciun... noi luam parintilor, cumnatilor/cumnatelor...si cam atat...nu ne mai intindem anul asta...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi DIANA eu mi-am l sugea scos 3 masele la 2 dr si ambele mi-au facut cea mai slaba anestezie din cauza tensiunii si mi-au recomandat sa storc primul lapte.O sa doarma un pic mai mult.Tu cere eventual dr sa-ti faca o anestezie usoara Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
diana, eu am facut 4 anestezii dentare cand Filip avea 3 luni..nu mi-a facut doza mare, doar cat sa-mi amorteasca...dar oricum, pt linistea ta arunca laptele de dupa anestezie, apoi poti alapta linsitita...Filip n-a avut nicio reactie negativa...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Dragaica spune:
Neata si de la noi.
Ma iertati ca va bat la cap cu aparatura de bucatarie da nu stiu ce sa iau la capitolul steamer. O amica i l-a aratat pe asta, e abia importat in nord America, cica se vinde foarte bine in europa http://www.bebeplus.ca/store/product/28624/BABYCOOK-BEABA---ROBOT-CUISEUR---MIXEUR---VAPEUR/
Stie cineva ceva?
Ma duc sa citesc din urma
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010