Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 19
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 neata! Cristina, nici la noi vestile nu sunt deloc roz... se pare ca de azi noapte si Filip are ceva secretii...nu muci care curg...am auzit in timp ce sugea...ma gadneam eu ca nu scapa nici el... si noi am prins o raceala sa ne ajunga pe tot anul...mama ei de lume... si pe mine ma doare capu de mor de la atata tuse...mai am si muci si herpesu asta preaminunat...offfff...Eric a dormit ff rau azi noapte, avea muci si nu putea respira...s-a tot fatzait in pat si se enerva si se maraia...a dormit mama cu el...de fapt n-au prea dormit niciunul... lui Filip i-am dat oscillo si ser in nasuc...poti da sinupret, 5 picaturi in apa/lapte...pt secretii...sanatate multa... revin! LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Offff....biata de tine, poate scapati de gripa asta, mama ei de treba tocmai acum de sarbatori .
Pupam la familion
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
ilinca79 spune:
ooana, doar parfum am comandat, ce bine ca vine la posta de cartier, ca aia cu vama e tare departe de mine. Deci Hong-Kong zici, hmmm asta ma duce cu gandul la produse "genuine fake" . Mersi mult de pontul cu "prietena", nu cred ca ma ducea mintea .
Diana, stomatologul meu a zis ca pot alapta linistita ca singurul efect ar putea fi asupra gustului laptelui, si nicidecum nu "anesteziaza" copilul. Eu am ascultat pentru ca e femeie si a alaptat si a testat chestia asta pe propria piele In plus mi-e si prietena, asa ca sigur nu m-ar prosti. Asa ca Victor a papat fara sa faca figuri.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bamboletta spune:
Ce liniste e in delfinariu
Giorgia-am folosit aseara produsele...mi se par bune..nu i s-a inrosit pielea uleiul hidrateaza f bine de obicei daca nu-i prieste ceva se inroseste...
astea le-am luat :
www.bubchen.ro/index.php?id=109&tx_ttproducts_pi1[backPID]=109&tx_ttproducts_pi1[product]=100&cHash=206e1992e4" target="_blank">lotiune de corp
www.bubchen.ro/index.php?id=109&tx_ttproducts_pi1[backPID]=109&tx_ttproducts_pi1[product]=97&cHash=1fc08aa7d5" target="_blank">ulei de corp
www.bubchen.ro/index.php?id=109&tx_ttproducts_pi1[backPID]=109&tx_ttproducts_pi1[product]=103&cHash=c0b7f5ea3d" target="_blank">gel de baie
www.bubchen.ro/index.php?id=111&tx_ttproducts_pi1[backPID]=111&tx_ttproducts_pi1[product]=60&cHash=e320175000" target="_blank">si asta e bun gel de curatare
am comandat prin posta miercuri si vineri erau la usa cu pachetul...dar nu am avut destui bani sa platesc si l-am luat luni de la posta transportul costa 8 lei
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
paula_m spune:
Bubchen-ul meu nu e asa!! E mai albastru. Si eu am fost f multumita de produse, dar acum am primit Mustela si le folosesc acestea, dar nu vad nici o diferenta intre ele. Nici nu am avut pb cu pielea lui Raul, doar la fundic s-a iritat un pic, dar i-a trecut si vad ca acum la cute e iritat...are si el cate o cuta amarata la piciorose si se irita...il dau cu crema si acolo
Fetele noastre sunt harnicute, curatenie, mancarica...si de aceea cred ca bate vantul pe aici.
Eu am avut una bucata baiat mai marait azi si pana nu l-am scos afara un pic, nu s-a lasat...acum vad ca s-a potolit...
Dragaica, eu nu te pot ajuta, ca m-am hotarat sa nu-mi cumpar nimic pt facut mancare pt copil. Am un blender, un robot pt sucuri si atat. Doar nu o sa stea toata viata pe pireuri...sper ca dupa un an sa pot sa-i dau mancarica, cum mancam si noi, si de aceea m-am hotarat sa nu mai investesc si in astea, ca si asa, nici nu vreau sa ma gandesc cati bani s-au dus pe toate tampeniile care le-am luat de cand s-a nascut Raul...O sa mai cumpar o oala pt aburi si atat. Desi si alea au un pret!!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
Dragaica spune:
Deci nu stie nimeni sa ma sfatuiasca in privinta stemerului
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui ilinca79 ooana, doar parfum am comandat, ce bine ca vine la posta de cartier, ca aia cu vama e tare departe de mine. Deci Hong-Kong zici, hmmm asta ma duce cu gandul la produse "genuine fake" . Mersi mult de pontul cu "prietena", nu cred ca ma ducea mintea . Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
ce am comandat eu pana acum a fost ok
daca mai comanzi vezi ca ai optiunea sa scri si o felicitare care va fi pusa in cutie...ureaza-ti la multi ani si asa il indupleci pe vames ...la parfumuri nu cred ca vor fi probleme ca doar vin la posta de cartier
sa-mi spui cum e parfumul
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui bamboletta Ce liniste e in delfinariu Giorgia-am folosit aseara produsele...mi se par bune..nu i s-a inrosit pielea uleiul hidrateaza f bine de obicei daca nu-i prieste ceva se inroseste... astea le-am luat : www.bubchen.ro/index.php?id=109&tx_ttproducts_pi1[backPID]=109&tx_ttproducts_pi1[product]=100&cHash=206e1992e4" target="_blank">lotiune de corp www.bubchen.ro/index.php?id=109&tx_ttproducts_pi1[backPID]=109&tx_ttproducts_pi1[product]=97&cHash=1fc08aa7d5" target="_blank">ulei de corp www.bubchen.ro/index.php?id=109&tx_ttproducts_pi1[backPID]=109&tx_ttproducts_pi1[product]=103&cHash=c0b7f5ea3d" target="_blank">gel de baie www.bubchen.ro/index.php?id=111&tx_ttproducts_pi1[backPID]=111&tx_ttproducts_pi1[product]=60&cHash=e320175000" target="_blank">si asta e bun gel de curatare am comandat prin posta miercuri si vineri erau la usa cu pachetul...dar nu am avut destui bani sa platesc si l-am luat luni de la posta transportul costa 8 lei Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) Sarbatori Fericite !!! |
si noi din astea avem, sunt bune...ne plac
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Buna mamici!
LML Paul . Sa cresti mare si voinic!!!
Paula, noi iesim zilnic, chiar daca e mai putin mai frig. Exceptie zilele cand e foarte frig. Am inaugurat si noi caruciorul sport si blanita de oaie.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
bumblebee spune:
Dragaica, parca a pus o mamica la un moment dat un link cu ceva de genul asta, parca de la avent, sper sa nu gresesc.. vad ca fac aceleasi lucruri. Eu zic ca e bun, fara indoiala, acuma nu stiu cat timp il vei folosi pt ei, sau daca iti va mai fi util si tie.
Cred ca mAi tare te-am bagat in ceata..
Eu aveam deja un robot super de bucatarie, asa ca mi-am luat un mixer vertical superieftineala (dar ala cred ca il voi folosi f putin, eu vreau pasat cu furculita cat de rfepede) si un storcator rezonabil de fructe, la care m-am fastacit mult daca sa iau sau nu. Pana la urma l-am luat, in ideea in care poate il mai amagesc, cand o fi mai mare, sa nu-i cumpar suc de pe piata. Eu de altfel as vrea sa-l invat sa manance fructul, leguma, sa mestece, sa pape coaja, pulpa, tot ce trebuie...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
Roxana_Theo spune:
Si eu tot precum paula, mai putine investitii in aparate de bucatarie. Am mai intrebat si eu pe la prietene care au copii mai maricei si mi-am luat strictul necesar. Ca dupa o vreme ori fierbi ori pui la cuptor.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo