Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Mai e cineva careia nu i-a venit CM? Sotul isi face griji

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

io, io

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

Cristina, nici la noi vestile nu sunt deloc roz... se pare ca de azi noapte si Filip are ceva secretii...nu muci care curg...am auzit in timp ce sugea...ma gadneam eu ca nu scapa nici el... si noi am prins o raceala sa ne ajunga pe tot anul...mama ei de lume... si pe mine ma doare capu de mor de la atata tuse...mai am si muci si herpesu asta preaminunat...offfff...Eric a dormit ff rau azi noapte, avea muci si nu putea respira...s-a tot fatzait in pat si se enerva si se maraia...a dormit mama cu el...de fapt n-au prea dormit niciunul...

lui Filip i-am dat oscillo si ser in nasuc...poti da sinupret, 5 picaturi in apa/lapte...pt secretii...sanatate multa...

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Buna dimi si de la noi...

PAUL. SA CRESTI MARE, SANATOS SI VOIOS!!!

Noi avem o problemuta. Riana a racit binisor. De fapt si eu si sotul suntem raciti, dar draga de ea se chinuie rau, ca are mucisori si nasuc infundat, si abia respira mititica. I-am luat puf cu sare de mare, altceva nu stiu ce sa-i dau. Aveti ceva recomandari pt noi? Cine a mai patit ca noi??? Medicul nostru de familie e in concediu sapt asta. uffff.... chiar in perioada asta trebuia sa ni se intample..

Merg sa fac ordine la bucatarie si mai revin..pup

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

sa iti zic ce i-am dat noi cand a fost racit, naturiste:

- sinupret sirop, cate 10 picaturi, de 3 ori pe zi, inainte de masa (in gurita). 5-7 zile
- oscilo - cate un capacel de doza, prima zi de 3 ori pe zi, apoi 1 data pe zi pana la 7 zile
- ser si aspirat de cate ori a fost nevoie
- serul putin caldut (pe calorifer)
- sau apa de mare
- ca sa ii mai usuce nasucul, cand avea prea multi muci, cargol, facut in farmacie, dar indoit cu ser, cate o picatura seara si una dimineata! atentie, pateaza!! 3-5 zile maxim
- salvigol daca avea si laringele inflamat, cate un puf dimineata si seara, 3 zile

nu mai stiu....cand am luat astea, andrei avea mucisori, nu febra, nu tuse, doar multi mucisori (am scapat de tot de ei dupa 2-3 saptamani )

multa sanatate!!!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Eladea, imi pare rau ca o trageti atat cu raceala. Sanatate multa
Si pt Riana, sanatate, sa se faca bine repede micuta.
Tina, Radu chiar nu mi se pare gras din poze. E mare, e inalt...arata ca un copilas mai mare de 6 luni, dar nu e gras.

La multi ani Paul!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Buna dimi si de la noi...

PAUL. SA CRESTI MARE, SANATOS SI VOIOS!!!

Noi avem o problemuta. Riana a racit binisor. De fapt si eu si sotul suntem raciti, dar draga de ea se chinuie rau, ca are mucisori si nasuc infundat, si abia respira mititica. I-am luat puf cu sare de mare, altceva nu stiu ce sa-i dau. Aveti ceva recomandari pt noi? Cine a mai patit ca noi??? Medicul nostru de familie e in concediu sapt asta. uffff.... chiar in perioada asta trebuia sa ni se intample..

Merg sa fac ordine la bucatarie si mai revin..pup

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

sa iti zic ce i-am dat noi cand a fost racit, naturiste:

- sinupret sirop, cate 10 picaturi, de 3 ori pe zi, inainte de masa (in gurita). 5-7 zile
- oscilo - cate un capacel de doza, prima zi de 3 ori pe zi, apoi 1 data pe zi pana la 7 zile
- ser si aspirat de cate ori a fost nevoie
- serul putin caldut (pe calorifer)
- sau apa de mare
- ca sa ii mai usuce nasucul, cand avea prea multi muci, cargol, facut in farmacie, dar indoit cu ser, cate o picatura seara si una dimineata! atentie, pateaza!! 3-5 zile maxim
- salvigol daca avea si laringele inflamat, cate un puf dimineata si seara, 3 zile

nu mai stiu....cand am luat astea, andrei avea mucisori, nu febra, nu tuse, doar multi mucisori (am scapat de tot de ei dupa 2-3 saptamani )

multa sanatate!!!

9 iunie 2010

multum alina... tre sa notez si eu prescriptia...ca am uitat-o daca nu am avut nevoie..

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui katalina

fetele,ce sa va mai povestesc si eu de copil nemincacios,nu m-am plins niciodata,dar Robert al meu are 6 ani si are 5 feluri de mincare pe care le maninca,supa,pilaf, paste goale,chiftelute...si cam atit,plus lapte.Diversificarea pt noi a fost de vis,orice ii dadeam ii placea, de la spanac,la peste,orice, dar de la 2 ani,rind pe rind a renuntat sa mai manince,am fost disperata,nu-i mai place nimic absolut,eu fac prin rotatie aceste feluri de mincare,am incercat orice varianta,dar fara folos.de vreun an asa l-am lasat in pace,dr mi-a spus ca-i sanatos,ii dau fier si atit.asta e.cind intra in bucatarie se tine cu mina de nas

MYCIA,,

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

of Catalina...deci si voi mofturosi...ce-o fi cu ei??? si Eric papa cat de cat cand era mititel...dar pe masura ce-a crescut s-au tot imputintat felurile de mancare pe care le accepta...si el e fff sensibil la mirosuri, gusturi noi... abia am ajuns la 13 kg, cu chiu cu vai...dar cred ca a slabit zilele astea ca mai nimic n-a mancat...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

subscriu si eu. am aceeasi problema cu razvan. doar cateva feluri de mancare ii plac,la celelalte avem o gramada de discutii la masa, mesteca si inghite atat de greu de zici ca mananca pamant nu alta. si la fel de mic manca de toate. cu gradinita au inceput problemele noastre..dar sper sa treaca cu timpul. si eu am fost mofturici la mancare, probabil imi seamana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

mi-am trimis fetele in excursie in Granada (la mai putin de 100 km) cu scoala, e un parc de distractii acolo acum de sarbatori, pacat ca vremea e ploioasa... scumpa de Maria mi-a zis ca o sa-mi cumpere o floare in ghiveci de-acolo, sa o pun in balcon in locul celor care s-au uscat in vara ca am uitat de ele . iar cealalta fata, pitica, inca doarme. vad ca am implinit saptamana de cand se trezeste de 2 ori pe noapte, eu cred ca nu ii e foame, ci sete, ca trage de la o titi si apoi maraie ca nu mai vrea, daca o pun la cealalta mai trage putin... in timp ce ele curg in nestire...

seara e "scumpa", vrea titi de suzeta, si stam asa si cate o jumate de ora, pana adoarme bine... dar de multe ori, daca nu mai vrea laptic, cum trage ea acolo cu putere, ii vine laptic, si asa se enerveaza!!! ca mataie, si trage cu gingiile de titi, ce mai!! gata s-o rupa din radacina... si-acuma stau cu o titi jumate plina, m-am pus langa ea dar nu vrea , pe cand sa se trezeasca e masa de fructe... eu raman iar asa cu titi... cred ca fentam fructele azi, lapticul e de baza...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata mamici

Va citesc, dar de scris... nu am nici un chef de nimic. Eu am casa varza, ioc curatenie. Rebeca nu mai sta singura, tot timpul vrea in fund, mai nou se intoarce pe burta, ridica fundul si se taraste ca o rama. Cu munca e dezastru, ziua chiar nu ma apuc sa fac nimic, iar seara pic lata. Rebeca iar face kk tare, desi papa dovlecel la piureul de legume si masa de fructe - momentan mar. Iar i-au aparut petele pe piele, iar a inceput sa ceara papa noaptea, iar eu nu prea mai am de unde sa ii dau. Vreau sa o mut la ea in camera ca e mai calduroasa, dar trebuie sa rezolv cu dulaul mai intai - maraie noaptea si e in camera de langa ea.

Nici mie nu mi-a venit cmul, desi nu pot spune ca mai alaptez (adica 40 ml dimineata si seara, nu se numeste alaptat).

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ELADEEEEEEAAAA, A INCEPUT CIRCUL PE PRIMA

ce ma oftic, eu programasem TV dupa prg celor de la dolce, ar fi tb sa inceapa la 11.30 , dar era deja inceput cand am dat eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata,

La multe lunite, Paul Christian! Sa fii sanatos si cumintel!
btz, nu mai fi suparata, stiu ca e greu mai ales cand e vorba de mama, dar vine Craciunul si trebuie sa fim toti mai ingaduitori.

katalina, nici mie nu mi-a venit CM, poti sa-i spui sotului ca suntem destul de multe in categoria asta, sa se linisteasca

crispro, iti tinem pumnii sa nu fi "descoperita" de colegi, daca bine am inteles vrei sa fie surpriza, nu? Ce fain de sotul tau ca merge la ski, as vrea si eu, unde merge?

Eladea, tinem pumnii sa nu se imbolnaveasca si Filip iar voi sa va faceti bine repede.
pentru Riana sa nu mai fie bolnavioara.

ooana, iarta-ma ca te bat la cap iar, dar astia de la strawberry prin curier trimit produsele? Scria pe site ca in 24 de ore le expediaza si imi trimit mail, dar au trecut 48 de ore si n-am primit nimic

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput