Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Mai e cineva careia nu i-a venit CM? Sotul isi face griji

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

nici mie
pai e normal daca alptam inca

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

nici mie....

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Al meu a fost marait noaptea asta, m-am dus de n-spe mii de ori la el, i-am dat suzeta, se maraia si cu ea in gura... sigur dintii is de vina ca are umflaturi pe gingia de sus, de ma mir cum poate sa isi tina gura inchisa

Mycya, de continua Andra asa cu energia, vei slabi cel mai rapid dintre noi...

Apropo de kile, io tot 66, 66 juma...

Aseara am mancat ciorba de fasole cu afumatura si cu ceapa.. dar aseara la 10... si cum nu am mai mancat asa ceva de peste un an, si am mancat cu pofta... ioi.. m-a durut stomacul /burta cum am terminat de papat...asa ca azi noapte am luat un triferment si un metoclopramid, de greata... nu mai mananc veci asa ceva...

Inca nu am apucat sa vad pozele lui Bambo si ale Katalinei... offf... azi fac si io pastele alea cu sos bechamel, dar acu dimineata, ca numai dimi sta cuminte flacaul.. si la amiaza merg la lucru, sa fac pe mos craciun... vine sotu sa stea o ora cu copilul.. ca sotu maine merge la ski.. dar io l-am incurajat... ca oricum tot sigura is cu copilul mereu...

Aseara a mancat numai 100 ml, si i-am adus telefonul in fata (ca e fascinat) si a mai mancat 100... dar de azi nu mai fac asa, citind ce a scris Eladea..

Deci Kata, si tu ai probleme cu Robert... oare de ce is asa pretentiosi la mancare?

Racusor, ma bucur ca a fost bine cu Secret santa...

Katalina, mie nu mi-a venit Cm, si nu mai alaptez... cat ed curand imi vine... hai ca nu esti singura, mai e Otilia ( si ea usor disperata, Racusor... asta din ce imi amintesc)

La multi ani PAUL!!! Sa cresti sanatos, cuminte si voios!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Paul Sanatate multa si sa asculti de mami!

Nici mie nu mi-au nevit uratii, nici nu-i astept.

Ridy, inteleg ce-i deranjant la Isa... cum ma plangeam si eu, MARAIALA. Dar na, ce era inainte, era de-a dreptul in pantaloni scurti pe langa cum e acuma, de cand cu dintii. Nu ar sta singur nici cat ma duc pana la baie...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Crispro, mama ce harnicuta esti.
Si noi am pus azi perdele in toata casa, exceptie living-ul. In sfarsit am pus perdelute si la Natali in camera, binenteles cu printese si draperie in doua culori, pe o parte roz, pe cealalta bleu. S-a crucit mama cand a vazut, dar mie imi place foarte mult, vesel si colorat.

Vreau sa vad si eu draperia, ca m-ai facut curioasa!...sunt sigura ca vine bine!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata!

Crispo, Rodi, Eladeea, Btz, Racusor, multumesc de sfaturi si incurajari!

M-am mai calmat dar tot am sa sun dr pediatru sa-i spun cat cantareste uriasul meu si sa vedem ce e de facut.

Racusor, cand am sa sun dr pediatru am sa-l intreb si de cum il "sedez" pe Raducu in noaptea de Revelion....dar nu mai imi fac asa mari probleme ca s-a mai calmat si doarme mult mai bine noaptea.

Am fugit, ma duc sa-i blenduiesc fructele!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna dimi!!!!
Multumim de urari,asemenea va dorim si voua.Cate un pupic de la Paulica!!!

Suntem mari,nu imi vine sa cred ca are deja 5 luni .Parca ieri l-am adus acasa si era un motanel mic mic,iar acum e barbat deja

Ieri am fost la medic la controlul lunar,totul e ok,reflexele sunt foarte bune,extrem de receptiv si atent si ne-a spus ca o sa treaca cu bine controlul ORL de la 6 luni.
Ne-a dat unda verde pt diversificare,ne-a spus sa incepem usor cu piure sau suc,cate un fruct incercam timp de cateva zile pt a vedea reactiile,iar masa sa fie in jur de 10 dim.

Iar peste 2 sapt,poate chiar 3 putem sa ii dam supita deja.

Pere nu ii mai dau deoarece nu le-a tolerat bine stomacelul,iar biscuiti nu acum deoarece contin gluten si e posibil nici pe acesta sa nu il tolereze.Iar medicul nu este adeptul marului cu biscuite ca prima masa.Mai asteptam.

De asemenea ne-a spus ca putem fierbe legumele pt supita in a 2a apa de la puiut doar de curte,iar peste cateva luni putem sa-i dam o bucatica mica pasata.

Carne de vita sau altele doar dupa un an.

Altele mai povestesc cand imi voi aduce aminte.

Momentan sunt foarte suparata,azi noapte mi-a fost si rau din cauza asta,am avut o durere groaznica de cap,ca niciodata,si am si vomat.
Mama e de vina

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Nici mie nu mi-a venit CM,doar odata pe luna am o pata mica de sange mai mult rozalie.

Fetelor eu am o intrebare pt voi:vineri seara nu am mai luat pastila caci nu mai aveam nici o folie,iar sambata am inceput iarasi.Are ceva daca am omis o zi???

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimi si de la noi...

PAUL. SA CRESTI MARE, SANATOS SI VOIOS!!!

Noi avem o problemuta. Riana a racit binisor. De fapt si eu si sotul suntem raciti, dar draga de ea se chinuie rau, ca are mucisori si nasuc infundat, si abia respira mititica. I-am luat puf cu sare de mare, altceva nu stiu ce sa-i dau. Aveti ceva recomandari pt noi? Cine a mai patit ca noi??? Medicul nostru de familie e in concediu sapt asta. uffff.... chiar in perioada asta trebuia sa ni se intample..

Merg sa fac ordine la bucatarie si mai revin..pup

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

fetele,ce sa va mai povestesc si eu de copil nemincacios,nu m-am plins niciodata,dar Robert al meu are 6 ani si are 5 feluri de mincare pe care le maninca,supa,pilaf, paste goale,chiftelute...si cam atit,plus lapte.Diversificarea pt noi a fost de vis,orice ii dadeam ii placea, de la spanac,la peste,orice, dar de la 2 ani,rind pe rind a renuntat sa mai manince,am fost disperata,nu-i mai place nimic absolut,eu fac prin rotatie aceste feluri de mincare,am incercat orice varianta,dar fara folos.de vreun an asa l-am lasat in pace,dr mi-a spus ca-i sanatos,ii dau fier si atit.asta e.cind intra in bucatarie se tine cu mina de nas

MYCIA,,

of Catalina...deci si voi mofturosi...ce-o fi cu ei??? si Eric papa cat de cat cand era mititel...dar pe masura ce-a crescut s-au tot imputintat felurile de mancare pe care le accepta...si el e fff sensibil la mirosuri, gusturi noi... abia am ajuns la 13 kg, cu chiu cu vai...dar cred ca a slabit zilele astea ca mai nimic n-a mancat...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Mai e cineva careia nu i-a venit CM? Sotul isi face griji

mie... si nici nu-l astept...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput