Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multe lunite,Dimitrie,Miruna-Ioana,Eva,Medeea

La multi ani,Beluistef !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

La multe lunite,Dimitrie,Miruna-Ioana,Eva,Medeea

La multi ani,Beluistef !

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!!

Cris multumesc pt reteta!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Crispro, mama ce harnicuta esti.
Si noi am pus azi perdele in toata casa, exceptie living-ul. In sfarsit am pus perdelute si la Natali in camera, binenteles cu printese si draperie in doua culori, pe o parte roz, pe cealalta bleu. S-a crucit mama cand a vazut, dar mie imi place foarte mult, vesel si colorat.

Tina, un dulce pentru urias.

Eladea, sper sa fiti bine pana de sarbatori.

Roxana, offf, nici nu stiu ce sa iti spun... doar un gand bun si sper ca bebe Theo sa accepte mai bine papica.

Racusor, ma bucur ca esti mai bine cu moralul.

Rody, e super telefonul. Sigur o sa-i placa si ce program frumos aveti de Revelion.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Noapte buna. S-aveti o noapte linistita!

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Mai e cineva careia nu i-a venit CM? Sotul isi face griji

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

deci va place telefonul . pai atunci sa fac deja comanda, sa nu ma trezesc apoi ca nu-l au pe stoc!!!

eu nu stiu cum sa fac s-o culc pe Isa mai devreme... si daca ii fac baita la 9, tot ne prinde tarziul, pana mai papa si mai inspecteaza casa... iar daca nu-i fac baita, tot ore 11-11.30 ne prinde! ca nu vrea sa doarma, maraie o vreme, isi tranteste tot ce are in patut si apoi incepe sa tiuie s-o iau de-acolo. daca ne punem amandoua in pat, daca vrea titi e ok ca adoarme/sau adormim amandoua, dar daca are chef de bagat degete in ochi si tras de par, pai ii bai! ca in seara asta, ca isi intorcea spatele la mine, apoi se balansa cu fata (ea se juca de-a v-ati ascunselea cu mine!!!). nu ca mi-ar fi somn mai devreme, dar ma innebuneste ca o vad asa sacaita cate o ora...

acuma iar e fata nasilor la noi, maine pleaca cu scoala in excursie devreme si le duc eu... si tot merg la ele in camera sa le cert canu dorm, se hlizesc sub plapuma ... tati se "uita" la un film sforaind, si eu imi iau cina : bulgarasii aia de cartofi...

noapte buna, delfinariu

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

pai mai ai de asteptat , mie mi-a venit abia saptamana trecuta, deci la 6 luni fara o saptamana de la nastere... la unele vine chiar la un an... acuma daca te protejezi, nu conteaza. ideal ar fi sa intarzie cat de mult. grijile incep daca...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

nici mie
pai e normal daca alptam inca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

deci va place telefonul . pai atunci sa fac deja comanda, sa nu ma trezesc apoi ca nu-l au pe stoc!!!

eu nu stiu cum sa fac s-o culc pe Isa mai devreme... si daca ii fac baita la 9, tot ne prinde tarziul, pana mai papa si mai inspecteaza casa... iar daca nu-i fac baita, tot ore 11-11.30 ne prinde! ca nu vrea sa doarma, maraie o vreme, isi tranteste tot ce are in patut si apoi incepe sa tiuie s-o iau de-acolo. daca ne punem amandoua in pat, daca vrea titi e ok ca adoarme/sau adormim amandoua, dar daca are chef de bagat degete in ochi si tras de par, pai ii bai! ca in seara asta, ca isi intorcea spatele la mine, apoi se balansa cu fata (ea se juca de-a v-ati ascunselea cu mine!!!). nu ca mi-ar fi somn mai devreme, dar ma innebuneste ca o vad asa sacaita cate o ora...

acuma iar e fata nasilor la noi, maine pleaca cu scoala in excursie devreme si le duc eu... si tot merg la ele in camera sa le cert canu dorm, se hlizesc sub plapuma ... tati se "uita" la un film sforaind, si eu imi iau cina : bulgarasii aia de cartofi...

noapte buna, delfinariu

_

la fel e si la noi cu programul,tot tarziu ne culcam
si nu adorm nicicum mai repede.am decalat cu o ora,in urma de fapt,orele de masa,baie,degeaba,parca s-a mai miscat cu juma de ora
acum ma culc si eu ca am terminat prin casa de facut una alta,stat cu sotul,papat,spalat bibe,haine

Mergi la inceput

Paul-Christian de btz, scumpule, sa cresti mare si cuminte!!

_

Mergi la inceput