Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka stiti cumva cum e tel asta Alcatel? vrem sa-i luam Mariei alt telefon, cadou de 6 ianuarie (aici de Craciun nu se dau cadouri, nu vine mosu´..., vin doar regii magi in ianuarie cu cadouri la copiii cuminti si cu carbune la cei rai ) - si noi tre sa ne conformam la ambele traditii, ca smecherita zice ca la spanioli nu vine mos Craciun ptr ca nu cred in el, ca mosul e magic _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sa-l ajutam pe Mos Craciun |
imi place asta cum amandoua traditiile
fainut telefonul pentru o fetita
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Azi am fost harnicuta foc..am scos covoarele , am sters pe jos (si io sterg in patru labe, cu prosoape de hartie si solutie de geamuri, nu imi place nici un mop...), am aspirat, pus 3 ture de haine la spalat intins rufele, impachetat cadouri...
Am primit azi un cadou de la o prietena draga, draga, draga... de fapt cadouri, pt mine, pt Vlad si pt sot... m-am bucurat de numa... mi le pun sub brad... si imi mai pun un cantar de bucatarie ce mi l-am luat de vreo 2 sapt. Nu l-am desfacut, ca sa il pun sub brad.. si am ramas fara hartie de impachetat... fix la cadoul meu... asa ca il pun fara hartie sub brad.. voi sti din prima ce e inauntru...
Eladea, nu te superi, dar am ras un pic de cum ai povestit de voi... imi pare rau ca sotul s-a accidentat, dar ai povestit haios...
Rodi, cumintica Maria, draga de ea. Ce tare cum a facut din 4 -9
Bumblebee, ti-a dat sotul de lucru...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Ce- acela? Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
Din ala de mixat http://www.kitchenaid.ca/flash.cmd?/#/en/page/home
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
senty_mary spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rodyka
pai da, sunt multe mai faine si mai performante, totusi e pentru un copil de 9 ani, n-are nevoie sa navigheze pe net cu el ca are calculatorul, si nici scump nu e, doar asa... de cadou _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sa-l ajutam pe Mos Craciun |
in cazul asta e super. mie mi-a sarit in ochi design-ul ca la noi nu au aparut modele din astea
katalina spune:
AM pus invitatie pt poze proaspete pe mailul nostru comun.
Poze cu micul meu ren, ..inca astept costumele,de unde credeti,de pe bebeshopp
Cristina mami, mai usor cu curatenia, ma faci sa ma simt prost,eu m-am facut o lenesa, prefer sa faca altcineva
Eladea, ce ghinion,saracu'sot
Oana, spor la cumparaturi si miine,
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
crispro spune:
Dragaica, mi se pare mai util un mixer de mana, ca ala stabil... poate ai numa un pic de mixat, in fundul cratitei, nu stiu cat de bine il mixeaza. Io am un soi de blender fix- horror... in schimb cu astea de mana merge mai usor, inclin bolul, dau pe margini..
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Dragaica spune:
citat din mesajul lui crispro Dragaica, mi se pare mai util un mixer de mana, ca ala stabil... poate ai numa un pic de mixat, in fundul cratitei, nu stiu cat de bine il mixeaza. Io am un soi de blender fix- horror... in schimb cu astea de mana merge mai usor, inclin bolul, dau pe margini.. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
L-af vrea pentru aluatul de pizza, placine, tarte, muffins, sunt nula la capitolul asta. Cu asa e mai simplu zic eu, sa vedem.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
sofie-iubi spune:
si pe noi ne-a apucat mutatul mobilelor aseara in sufragerie. eram plictisiti rau si a iesit foarte frumos :)
eu inca nu am terminat curatenia :)) mai am si maine. nici cadouri nu am cumparat, este cam stresant, cred ca sunt singura care nu a luat cadouri...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Oana, dar si bunatatile facute in casa (tocana, zacusca) fierte la bain-marie, sau puse clocotite in borcan se pastreaza destul de mult timp. Ei cu siguranta sterilizeaza mai bine si capseaza mai bine capacele. Zic si eu. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
a, asta e metoda..am citit despre asta...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Roxana_Theo spune:
Andreea, prin cate ai mai trecut si tu cu Eric. Am ce invata de la tine.
Ideea este ca peste tot am citit ca nu trebuie fortati. Stiu asta, dar parca tot nu ma linistesc pana nu ii distrag atentia cu o jucarie, pt a-i da cateva lingurite. Stiu ca nu-i bine insa daca ar fi dupa el, rar ar manca ceva.
Sper sa reusesc sa fac ce-i mai bine pt copil.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo