Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_Theo spune:
la capitolul blender - mi-am luat un phillips si sunt tare multumita de el. Asa ca il recomand cu caldura.
pt alte operatii de bucatarie, robotul e perfect din punctul meu de vedere.
Scuze ca scriu cand cu majuscule, cand cu minuscule, insa il tin pe theo in brate. pt a dormi si tati 15 min il mai tin un pic pe pitic.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo la capitolul blender - mi-am luat un phillips si sunt tare multumita de el. Asa ca il recomand cu caldura. pt alte operatii de bucatarie, robotul e perfect din punctul meu de vedere. Scuze ca scriu cand cu majuscule, cand cu minuscule, insa il tin pe theo in brate. pt a dormi si tati 15 min il mai tin un pic pe pitic. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
De care robot?
Incerc sa-mi dotez bucataria cu neste treburi neste chestii inteligente vreau sa devin o bucatareasa desavarsita. Am promis sotului ca am sa ma bag si la dulciuri de dragu lui.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
crispro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
L-af vrea pentru aluatul de pizza, placine, tarte, muffins, sunt nula la capitolul asta. Cu asa e mai simplu zic eu, sa vedem. http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
Asa da, e super pt asta... io credeam ca acum , la inceput de diversificare vrei sa il folosesti...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Dragaica spune:
Fetelor copii vostri cum reactioneaza cand dati cu aspiratorul ?
La mine era ok pana acum, de ceva vreme Seby imi plange, cred ca se sperie
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
tina_80 spune:
Buna seara mamici!
Azi am ajuns la medicul de familie sa ne cantarim si masuram....vaccinul de 6 luni vrem sa-l facem dupa revelion sau in cel mai rau caz saptamana asta daca vine de la distribuitor...ca nu am chef sa-mi faca febra sau alte cele in noaptea de revelion
La 6 luni si 4 zile cantarin 10,120 kg (cu body, pampers gol si dresuri) si avem 74cm....oare unde ajungem???
Offf, ce ma fac eu cu el? deja cumparam hainute de un an, dar nu asta ar fi problema ci analizele care ne indica lipsa de fier...si cine stie daca ii mai fac un set de analize ce carente mai are
Sarbatori fericite!
rodyka spune:
sofie-iubi, curatenie mai am si eu, ca in baie si bucatarie daca intra sotul meu, pai e ca si cum nu as fi facut eu nimik... si mai am o gramade de haine de spalat, si perdelele ca le-am luat deja jos, dar a inceput iar ploaia si nu am unde le intinde, stau cu ele murdare, altele spalate in masina...
la capitolul cadouri am terminat, in sfarsit... mai trebuie sa-mi iau eu o pereche de pantaloni, ca ne-am hotarat unde vrem sa mergem in noaptea de Revelion: in centrul orasului, e un parc minunat pentru copii, cu baruri de jur-imprejur pentru parinti , la mijloc e si un ecran urias (acolo merge lumea si se uita la meciuri importante), e tare frumos impodobit, am vazut ieri. n-am zis la nimeni (doar voua acuma), dar de-acolo vrem sa vedem artificiile la cumpana dintre ani, doar noi 4, cum n-am fost niciodata ...
sotul e plecat de vreo 3 ore dupa butelie (avem o vecina spanioloaica mai amarata, mai trimite copiii dupa cate una-alta, medicamente, un banut imprumut, acuma a ramas fara gaz si i-am spus sa-i schimba sotul butelia in seara asta...), dar butelie s-a facut!!! ba ma suna acuma nasa si aflu ca al meu s-a luat in oras cu nasul , asa ca stiu unde-s: prin magazine, sa se orienteze la cadouri . nu-l sun, sa nu-l deranjez, desi eu inca nu i-am scris scrisoarea mosului. ma simt in al 9-lea cer, cred ca am primit si bonus de sarbatorile astea...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun
tina_80 spune:
Larisa, Btz, Eladeea, voua ce va spun dr de greutatea delfinasilor? E bine sa ia asa mult? sunt sigura ca nu e bine!...oare ce e de facut?
Raducu a luat de la 5 la 6 luni fix un kg
Eu nu stiu cum de cantareste atata ca doar nu-i indes tzatza in gura si nici acum de cand am inceput diversificarea nu-l indop cu mancare
Sarbatori fericite!
rodyka spune:
citat din mesajul lui tina_80 La 6 luni si 4 zile cantarin 10,120 kg (cu body, pampers gol si dresuri) si avem 74cm....oare unde ajungem??? Offf, ce ma fac eu cu el? deja cumparam hainute de un an, dar nu asta ar fi problema ci analizele care ne indica lipsa de fier...si cine stie daca ii mai fac un set de analize ce carente mai are |
ce urias ai tu acolo!! si la kile si la cm!! lasa ca o fi bine, doar ce sa-i faci? sa-l ti flamand?!
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Oana, am un suport de brad clasic. Dar unde gasesc din alea cu apa? Sa ne pui poze cu bradutul si cu Matei Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze sarbatori |
pe toate gardurile
noi avand brad artificial am cautat azi un suport clasic...n-am gasit evident dar am vazut din asta in care se pune apa, seamana cu un castron in Auchan, Baumax si Ambient
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Rodi, ce figura e sotu.. la cumparaturi... sa vedem cu ce vine acasa... Foarte fain te-ai gandit de rev, toti 4
Tina, nu iti fa griji, ca e inalt Raducu, de asta e si mai greut... dar si voi sunteti inalti. mie nu mi se pare in poze ca e gras, deloc, mi se pare un copil normal, sanatos, si foarte voios. Imi palce zambetul lui!!!
Tu, astia de la bebeshopp.... of.. miercuri le-am trimis mail si le-am spus ca am comandat costumasul pt craciun, io nu mai primesc pachetul dupa... si cica tocmai in acea zi l-au trimis pe posta.. culmea e ca in aceeasi zi de miercuri am mai facut o comanda pe alt site pt niste produse, tot prin posta romana, si azi au ajuns... dar de la bebeshopp nimic.. ce mi s-a parut ciudat e ca in mail mi-au zis ca l-au trimis, dar daca nu ajunge in cateva zile, revin ei cu un mail cu nr avizului... pai de ce sa nu ajunga? ca nu se pierde asa pachetul prin posta romana, ca doar nu il trimite pe soferul de autobuz...
Ochidut, cumintica Larisa la drum, bravo! Stati acolo si de Rev?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze