Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(146)
Raspunsuri - Pagina 3
bebelu86 spune:
Abramburica era mai bine dc mergeam la salon...dar mi-e cam frica sa nu ma apuce nascutu p acolo..asa k mai bine aksa.
dupa nastere, sigur ma duc si ma rasfat
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria
AMR 11 zile pana la marea intalnire
zumzu spune:
cred c-au obosit motzatele alea saracele..nici un semn, nu tu dop, nu tu contractii,nimic
asera, de fapt azi-noapte mi s-a facut pofta de o ciorbica si am fost la Pui de urs si am mancat o ciorba de burta..buna cu mujdei si smantanica.
Simo, mamica de bebe superb, sa va traiasca..intodeauna am zis ca parca bebeii nascuti prin cezariana sunt mai frumosi (fara suparare fetelor ca si eu tot natural nasc)
ieri s-a dus sotul si mi-a comandat cadoul de Craciun (de fapt asa imi place mie sa zic): masina de spalta vase-am luat ce mai ieftina varianta,sper sa fie ok...de-abia astept (al meu ma ajuta o gramada, el spala rufe le intinde, curatenie praf aspirator dar la spalat vase nu a spalat in viata lui o furculita: dar nu ma plang, nu se poate chiar de toate nu?
38+...am intrat in 39 Darius Alexandru
zumzu spune:
fluturas multa, multa santate fetitei, sa fie puternica si sa creasca repede repede
zumzu spune:
intreba cineva de amazon: sunt noi produsele (au si second de avut dar nu stiu exact cum se procedeaza sa le cumperi pe-alea..oricum preturile afisate sunt pentru produsele noi)
a mai fsot cineva prin real? or mai avea caruciorul ala la oferta de la hauck?
legat de pamepersi si eu am vrut sa iau din cei noi,albi dar nu am gasit deloc numarul 1 cand am cautat asa ca am luat din cei normali
florintunde spune:
ZUMZU;Eu am zis ca le-as cam baga la splat motatele ..atata scuturat..ce zici pana luni seara? se usca bine..le dau si cu limpezitor ha?
Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
Foxy-le spune:
bine Tunde draga, asa o sa facem! Prezenta si pe seara, ca doar stim ca ,,surprizele''vin mai ales seara si pe noapte.
Si pe mine ma tot inteapa jos, cam sub linia bichinilor. Dar de acum, ce-o fi o fi.
Mie mi-e teama ca nu-mi dau seama cand trebuie sa ma anunt la doc si ajung la momentul de impins la spital Sunt nebuna,nu?
Va pup fete dragi
37+ KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului
adryiii spune:
Azi am dormit de amiaz un piculet.
Scriu sa-mi fac prezenta Tunde ca nu prea am ce sa va povestesc interesant.
fetele
35 cu elena alexandra
roxx26 spune:
Hello!
Am revenit si noi de la o tura de shopping...Am mai iesit si eu din casa, ca ma saturasem, si in plus am mai prins si curaj cu col scurtat sau nescurtat, ca nah, suntem in sapt 38, mult nu mai e, iar dupa nastere n-o sa am eu timp s-o bramburesc prin magazine prea curand!
Mai, ce omor in magazine, a naibii criza, in parcare la IKEA - Baneasa Shopping City - Carrefour, abia am gasit loc, parcasera si pe spatiu verde, peste tot...cica n-are lumea bani! Ma indoiesc ca toti aia venisera doar sa caste gura aiurea.
In alta ordine de idei, o sa imi lipseasca sarcina, asa m-am obisnuit sa imi ofere lumea locul, sa fiu lasata in fata la cozi. Iar casele prioritare sunt bucuria mea. Ma duc frumusel in fata si ma scuz: ati observat ca e casa prioritara, nu? Si nu are nimeni nimic de zis
_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste
AMR 11 ZILE!!!!
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde ZUMZU;Eu am zis ca le-as cam baga la splat motatele ..atata scuturat..ce zici pana luni seara? se usca bine..le dau si cu limpezitor ha? Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen |
daaa...sa le lasam sa mai prinda puteri ca nu se stie cand va fii nevoie de ele
Lorich spune:
Ne spuneau la un curs first bebe ca nu s-a putut stabili care e acel "ceva" care declanseaza nasterea, dar ca marea majoritate a nasterilor se declanseaza noaptea...cica are legatura cu nu stiu ce hormon care se secreta, oriucm... noptea
Aditza bine ai revenit, stai linistita cu capitolele pierdute, tot ce-i important se gaseste d eacum pe prima pagina!
zumzu ce-mi palce de tine, esti relaxata, astepti bebele sa vina super relaxata! Bravo!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+