Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(146)
Raspunsuri - Pagina 2
abramburika spune:
ralu - asa, asa, de maine seara ... merci
. Cum te mai simti?
Azi is intoarsa pe dos ... degeaba, pur si simplu ma enerveaza orice. Toane de gravida, cred.
mamma bis - o fetita si
39s de 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
ocsanica80 spune:
Fluturas 

, cuvintele sunt de prisos 
; stie Dumnezeu de ce se intampla toate si tot El o sa aiba griija de micuta Maria;
Shines ai un super ingeras de baietel, tare frumos; felicitari mamica curajoasa
;
toate fetele;
34 +
Maria-Sofia
Roxana
ocsanica80 spune:
Am uitat, Mamutz multumim din suflet de informatiile oferite;
34 +
Maria-Sofia
Roxana
bebelu86 spune:
Sunt bine...as vrea sa cobor pana la magazin sa imi iau niste clementine...sa vad dc il conving pe al meu ![]()
maine ma fac blonda 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 11 zile pana la marea intalnire 
ciudatica spune:
Felicitari fluturas2010 si multa putere!

Felicitari mada23!

noi suntem pe aci, vorba voastra - tot in formula economica
, maine mergem la dcotor sa vedem cat mai stam asa...
seara frumoasa!!!

38+
Tudor
aditzaC spune:
salutare
am aparut si eu in peisaj
fluturas
nu am cuvinte ...d.zeu sa te ajute sa treci peste acest eveniment nefericit si sa iti traisca fetita , sa te bucuri de ea

simo
ai un flacau minunat
zumzu
iti tin pumnii
nu am apucat sa citesc mare lucru , sunt f multe capitole de cand am plecat
ati avut spor la scris nu gluma .
Noi suntem bine , am avut doua nopti cand nu am dormit din cauza piticului care nu stiu ce vroia sa faca dar ma terminase cu miscarile lui , ma durea tare si nu mai stiam cum sa stau in pat , plus ca ma durut rau coloana .Se pare ca incep sa pierd din dop ...prima oara am gasit acum doua zile , iar azi dimineata s.a repetat ...este o chestie alba ..vascoasa dar in cantitate mica .
Nu imi vine sa cred ca mai avem putin si de la o zi la alta incep sa curga vestile de noile buburuze .
pupicei tuturor

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
36+
mihai
luciact spune:
Lorich bafta maine...sunt convinsa ca fifi a ta e cu capsorul in jos, dar na...tre sa te convingi tu
Bebelu sper sa iasa exact culoarea pe care ti o doresti...
Abramburik maine seara scoatem motatele
Aditza bine ai revemit, ai vazut da???de acum se va face prezenta in fiecare zi..Tunde striga catalogul![]()

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
abramburika spune:
ralu - bravo, asa, fa-te mumoasa pt. marea intalnire. Si eu am trecut pe la coafor zilele trecute ... si tare bine mi-a facut la psihic
.
Ma duc sa ma joc cu fata ...
O seara placuta la burtici, pe maine!! 
mamma bis - o fetita si
39s de 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
aditzaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciact Lorich bafta maine...sunt convinsa ca fifi a ta e cu capsorul in jos, dar na...tre sa te convingi tu ![]() Bebelu sper sa iasa exact culoarea pe care ti o doresti... ![]() Abramburik maine seara scoatem motatele Aditza bine ai revemit, ai vazut da???de acum se va face prezenta in fiecare zi..Tunde striga catalogul ![]() 33+ Eva Mariahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1 |
ok ...am inteles voi fi prezenta
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

aditza
36+
mihai
babyleeks spune:
Fluturas felicitari pt micuta Maria
iti doresc multa sanatate tie si printesei tale
33 +
Kevin Claudiu Daniel