Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(146)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Moaaama, ce inghesuiala pe 30...sa vedeti ce ne petrecem noi revelionul la spital. Pacat ca nu suntem mai multe la acelasi spital, o puneam de o petrecere ceva

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

AMR 10 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna dimineata si de la mine!!!
Eu in noaptea asta am dormit bine. Nu prea mult (adormit la 1 trezit la 7) dar fara treziri intermediare ceea ce ma face sa ma simt mai odihnita.
Carmen, am mari emotii pt tine! Deja contractiile tale tin de ceva timp. Astept si eu vizita ta la dr cu aceeasi nerabdare ca si tine. Oricum, bebe e destul de mare acum, desi ar fi recomandat sa mai stea vreo 2 sapt la caldurica.

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata!

Carmen tin pumnii sa fie ok, s anu se declanseze nasterea.

Fetelor, azi eco, vad cum e fifi, cate grame are, cum e colul, e o biometrie fetala si normal daca e cu capul in sus sau in jos.
Concluzia familiei: daca e de cezariana nu ne permitem la euroclinic si uite-as ala 36 sapatamani ...nasc...undeva...
Deci, tineti-mi pumnii!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Azi naste Zumzu??? Aseara era pe forum si nu avea niciun semn. Buburuza ei se lasa asteptata.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

da chiar

cate nastem pe 30 si care pe unde? (eu la filantropia)
macar sa nu fim singure

+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

neata!

Carmen tin pumnii sa fie ok, s anu se declanseze nasterea.

Fetelor, azi eco, vad cum e fifi, cate grame are, cum e colul, e o biometrie fetala si normal daca e cu capul in sus sau in jos.
Concluzia familiei: daca e de cezariana nu ne permitem la euroclinic si uite-as ala 36 sapatamani ...nasc...undeva...
Deci, tineti-mi pumnii!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Bafta multa sa fie fifi asezata cum trebuie!!! Dr de la Euroclinic nu e si la stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

mirela felicitari ca ai reusit sa ajungi pana aici,nu ma asteptam,in conditiile in care nu stateai locului deloc cu burtihanul tau !!! Bravo, ai niste motanei cuminti !
ralu daca ma simt mai rau o sa sun dr
madalina si eu am emotii, am terminat si bagajul pt spital,mai trebuie sa opresc la farmacie sa imi iau natracare d'alea.cu Dumnezeu inainte.
roxx te faci mumoaasa,eh? bravo fato, m-as baga si eu la un coafor.daca ma simt bine dupa ce imi scoate firul,dau pe la salon maine.

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Lori multa bafta !!!! sa fie intoarsa fifi sa nu te stresezi acum la final !

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

roxx26 fi buna si explica si mie cum ai facut botoseii aia rox cu albi, cei buclati in fata
ca eu am incercat sa i ac dar nu mi au iesit

+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 9z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Azi naste Zumzu??? Aseara era pe forum si nu avea niciun semn. Buburuza ei se lasa asteptata.

da mey fetelor, parca era vorba ca mada23 naste azi,si ne-a facut surpriza sa nasca mai devreme.sau si zumzu ?incurc borcanele ?

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput