Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(146)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori bafta multa. tin pumnii sa fie cu capsoru in jos

Mirela eu sunt la elias. nu ff departe de tine

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 10 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

pana nu ma vad cu ei in brate, nu cred
sunt mai rau decat Toma necredinciosu
ma obsedeaza niste ganduri: da cum o sa arate, da sigur a vazut ala(dr) ca au toate dotarile.......

ma bucur ca am aflat ca dr neonato care e de garda pe 30, e o tipa super de treaba

+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 9z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

ralu ne facem cu mana pe geam intre 2 alaptari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

ralu ne facem cu mana pe geam intre 2 alaptari

stai linistita k o sa fie totu bine. nu te mai gandi la prosti

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 10 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multumesc fetelor, sunteti miere pt sufletul meu.
Madalina nu, nu-i si la stat, mi-am dat seama ca daca e asa n-am nicioun feld e bagaj, va dati seama..sa incep acum sa-mi caut camasa... in fine, ar treb s ama linistesc macar pana azi la 1.30, apoi vedem noi ce si cum, cel mai important e sa fie fifi ok, s-o tin in brate si s afim amandoua sanatoase!!!

De madutz ce mai stiti? Galateanca de-a mea, tot cu problemute cu colul.

Mirela da, e minunat...un pic si gata esti la termen-termen cu motanii..lasa smotrul ok? Si caratul de sacosi d ela masina...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata si de la mine!!

Eu raportez o noapte alba, dormit de la 11 la 2 si apoi stat in bucatarie la TV, facut curat prin sertare pana pe la 6 dim...totul din motiv de gat. Ma ustura rau de aseara ptr ca am iesit putin afara ieri si am mers pe jos...de la aer rece...Azi ma doftoricesc si nu mai ies din casa pana miercuri. Pe la 6 am adormit dar la 9 dadea cu bormasina vecinul ca de obicei...are omul un hobby, doar v-am spus! Nu apuci sa dormi noaptea??? Sanatate la neamuri! Ziua nu ai cum de vecini...

Multa bafta la burticile ce merg la dr astazi!!!

M-a afectat rau poveste lui fluturas si aseara cat am dormit am visat ca bebe voia sa iasa si ma durea burta, etc...Sa dea DD sa nu mai auzim asa ceva nicaieri, nu numai la noi in odisee.

Simo, ma gandeam eu ca ai trecut o cumpana...Bine ca a trecut si acum e totul in regula, iar minunea asta mica o sa stearga totul, vei vedea!

Roxx se face mai frumoasa astazi?? ce mistoo!! Iar Zumzu ne pregateste ceva bebel...E zi mare! Din cate stiu e ultima zi din Sagetator...asa ca

HAI, ZUMZU!!! HAI, ZUMZU!!!

Daca tot ati servit micul dejun si cafea eu va foarte multumesc si ma duc sa pap ca nu mai poci! stau pe aproape!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata si de la mine!
prezenta!

Fluturas, multa sanatate si refacere rapida buburuzei scumpe si dragi MARIA CLARA, si s-o ajute pe mami sa treaca peste marea incercare...
Suntem toate cu gandul la voi, si asteptam vesti in continuare cu evolutia Bebelinei

va pup pe toate, multumesc de cacafica, si sa avem o zi frumoasa!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 30s
felix

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Multumesc fetelor, sunteti miere pt sufletul meu.
Madalina nu, nu-i si la stat, mi-am dat seama ca daca e asa n-am nicioun feld e bagaj, va dati seama..sa incep acum sa-mi caut camasa... in fine, ar treb s ama linistesc macar pana azi la 1.30, apoi vedem noi ce si cum, cel mai important e sa fie fifi ok, s-o tin in brate si s afim amandoua sanatoase!!!

De madutz ce mai stiti? Galateanca de-a mea, tot cu problemute cu colul.

Mirela da, e minunat...un pic si gata esti la termen-termen cu motanii..lasa smotrul ok? Si caratul de sacosi d ela masina...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Carmen, hai fugi si termina cu firul ala, si te asteptam inapoi, lasa prostiile ca am stabilit o ordine aici, da? (sa ne tii la curent, oricum) Si maine...program de infrumusetare da?

Lorich, te asteptam cu vesti suuuper bune, sa dai un semn de viata repejor, cum ajungi acasa. Sunt cu gandul la la tine azi, da si un sms daca nu ai timp de net imediat La ce ora mergi la eco?

Mirela, ai PM.

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

AMR 10 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

ma obsedeaza niste ganduri: da cum o sa arate, da sigur a vazut ala(dr) ca au toate dotarile.......

crazy woman !! stai femeie linistita ca motanii sunt super bine, tu ai o mica prob la creieras

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput