Salutare.
Am cumparat si cartile pt cadou. Si acum astept sa se raceaca nitel cafeaua, sa imi iau avant sa le impachetez... Si apoi fuga dau cu aspiratorul si fug la baieti :). Va pup!!
---------------------
Vine Craciunul! 
Arielule, ce frumoasa este Alex...iar smecherasul de Teo are o fatzuca cu castronul ala cu sclipici

Sunt vesti pe blogul lui Siluan.
Multumim Doamne ca esti langa el si ne asculti rugaciunile!!!
alexa multumim
pentru initiativa luata! D-zeu ii va ajuta,sunt o familie minunata,oameni minunati!
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexalorena Sunt vesti pe blogul lui Siluan. Multumim Doamne ca esti langa el si ne asculti rugaciunile!!! |
.
, te imbratisez
si va port in gand mereu.
Am citit si eu despre Siluan
ce bine arata! ce culoare minunata! Curaj Simo
, mult a fost, putin mai este!
Doamne ajuta si in continuare...
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Incredibil cat de bine arata Siluan! Cat despre fundatie, nu pot avea decat cuvinte de lauda pentru asa o initiativa!
---------------------
Vine Craciunul! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 Am pus pozele si pe webshots, aici: http://family.webshots.com/album/579339688UMXaJo Am facut si noi juma de brad, mai avem de pus beteala si instalatia, insa la asta il lasam pe tati. Acum mergem la mamaie sa facem bradutul si acolo. Eu cu Alex, ca Teo va sforai la ora aia. mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!" |