Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (469)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata, ce fac fetele
???
va servesc cu o cafelutza???

ce zi faina am inceput colindata de Matei!!!!

pozele de pe facebook eu nu le vad ca nu am cont,si nici nu vreau sa-mi fac!!!!dar vreau sa vad pozeeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

hello!

Mare desfatare pe ochii mei azi cu atatea pozici si filmulete Avem cei mai frumosi si cei mai destepti copii, am zis !

Noi...ne tot invartim Abia astept sa plecam la munte, dar va fi asa de cald, incat o sa avem, most likely, un Craciun cu ploaie .

Ma duc sa intind rufele. Spal ca la balamuc, m-am plictisit. De calcat nu mai zic . Nu ma gandeam in veci ca o sa pot EU sa gatesc/fac curat/spal/calc si sa am si grija de doi copii . Nu mai zic, cu mama e infinit mai lesne, ca o tine ocupata pe Sof. Acum suntem singurei, ca a plecat in targ sa cumpere porcarii de la producatori traditionali . Cam asta mi-e raportul pe ziua de azi! Va !

PS Nico, niste poze cu Geocsii , pliz? De fetite aveau ceva ?

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello... ma declar depasita de situatia 'SARBATORI', tura de noapte mi-a picat cum nu s eputea mai prost in perioada asta, bonus, azi noapte am ajuns acasa la 2,15 si pana la 4 nu am adormit ca s-a trezit fi-miu a vrut lapte, si nu s-a mai culcat pana atunci, nu apuc sa fac tot ce mi-am planificat, am o groaza de drumuri de facut, si-s obosita rupta, azi tre sa mergem la marile cumparaturi de hipermarket, apoi la cosmetica, si sper sa mai apuc sa si dorm macar o ora pana plec diseara la munca.... gata, mi-am varsat amarul
am vazut toate pozele si filmuletele, care mai de care mai faine, insa nu am energie sa zic mai mult..
o zi usoara sa aveti

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

poze superbe! cu copii minunatiiar colindatorul e dulcic rau

bubuesti misto cow-girl!f misto pozele de pe FB

eu nu prea simt ca vin sarbatorile,prea multa munca..prajituri am comandat pentru ca nu mai am timp sa fac,tre'sa fac sarmale pentru la tara si aici,ciorba,salata,sa fierb caltabosii-imi e groaza,sper doar sa nu se sparga ,sa le fac "paf"..nu stiu cand o sa le fac pe toate ,muncesc in fiecare zi,inclusiv vineri... soacra e "condamnata"la pat pentru cel putin o luna,plecatul la Barcelona se amanat....

Andru e un dulce-e bucuria si linistea meaface si zice atatea ca ma uimeste in fiecare zi...

fug la munca sper sa ajung si eu sa pun cateva poze si filmulete -dar n-am timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gagici, a facut cineva sarmale la cuptorul electric ? Cate grade si cat timp, ca sa ma orientez si eu, pliiiz pliz pliz. Heeeelp!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Olgu, n-am facut niciodata

Eu sunt nervoasa rrrau: Matei a inceput cu fitele la masa de pranz. M-am bucurat ca a mancat 2 friganele de dimineata. Ei bine, la pranz nici de-al naibii n-a vrut o lingura de ciorba... Si l-am trimis in dormitor, unde a adormit... Acum, cand s-o scula pe la 4-5 ar trebui sa manance si peretii ...
Cred ca in 2 saptamani ma omoara la masa de pranz... Cu gradi mai scapasem si eu de streul asta cu masa...

Si ce credeti??? Luca a mancat 2 polonice de ciorba, cea pe care i-o pregatisem lui Matei

PS: am o american pie in cuptor, astept sa se raceasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am primit si eu colindatorii , am vazut poze cu copii frumosi (mai putin alea de pe FB, ca nu am cont)

Sanziana canta Moci Cacun cu pete gaben. Degeaba ii explic ca sunt dalbe, si nu galbene, ca ea tot pe a ei o tine Aseara in masina ii cantam eu de zor varianta corecta, si o aud taaatzi, te iog La o asemenea rugaminte, a trebuit sa ma conformez.

In rest, inca nu simt decat pe jumatate atmosfera de sarbatori deocamdata. Astept sa facem bradul, sarmale, cozonaci... etc

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Am pus pozele si pe webshots, aici: http://family.webshots.com/album/579339688UMXaJo

Am facut si noi juma de brad, mai avem de pus beteala si instalatia, insa la asta il lasam pe tati. Acum mergem la mamaie sa facem bradutul si acolo. Eu cu Alex, ca Teo va sforai la ora aia.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Sanziana canta Moci Cacun cu pete gaben. Degeaba ii explic ca sunt dalbe, si nu galbene, ca ea tot pe a ei o tine Aseara in masina ii cantam eu de zor varianta corecta, si o aud taaatzi, te iog La o asemenea rugaminte, a trebuit sa ma conformez.

Cand era ca ei, Alex canta "florile zdalbe", in loc de "florile-s dalbe" ...e, si din ce ma casneam eu sa ii explica ca sunt dalbe, ea o dadea pe zdalbe .

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!

Va pregatiti,va pregatiti?! Eu sunt trista rau!De ce e asa de cald? Unde e zapada? Vreau zapada de Craciun!! Parca nu-i Craciun fara un pic de alb pe jos,un ger mic

Ma duc sa citesc si eu din urma.Sper sa nu-i vina vreo idee Mariei si sa pot reveni cu o scrisorica.

Si-sa stiti ca,chiar de nu citesc si scriu zilnic,ma gandesc in fiecare zi la voi

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput