Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (469)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
Alina e internata cu Albert, cu suspiciune de pneumonie... sa le tinem pumnii sa se faca rpd bine, si sa vina acasa sanatosi!.. Are moralul bun, si spera ca in 2-3 zile sa fie ca nou piciul!
...revin la ceas de noapte, de la munca..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Am avut mai devreme discutia despre Mos, cu Stef. Greu mai este cand vezi cat de repede cresc! Vazandu-ma ingandurata, al meu mi-a spus sa ma pregatesc de acum pentru discutia despre sex :D, insa i-am zis ca pe aia o va avea el cu ei :))).
---------------------
Vine Craciunul! 
bubu05 spune:
Buna seara!
Noi il asteptam pe Mos Craciun
...shhhh...mai devreme...pt. ca pleaca apoi...la polul nord sau la alti copilasi ![]()
Ma bucur ca v-au placut pozele, multumim frumos pt aprecieri! Stef inca are falcute bune-bune 
Fug,fug...
natynic spune:
Buna fetele!
Sanatate Albertului! Am vorbit cu o pediatra,mi-a confirmat ca circula RAAAUU o forma de pneumonie bacteriana care debuteaza initial ca o viroza si a zis ca f bine am facut ca i-am dat Iuliei antibiotic din pripa.
Iulia e mai bine, mai face doar cate un 38-38,3 dar e vioaie si a reinceput sa si manance cate ceva.
Olga, eu am facut sarmalele la cuptorul electric, habar nu aveam ce si cum. Le-am pus in oala de lut la 200 grade, cam o ora cred-dar nu garantez, le-am incercat oricum. Au iesit ff bine fierte toate in orice caz dar sigur e si contributia oalei. Un "hint": orezul fiert dinainte putin, cand il amesteci cu carnea.
Ma duc sa citesc si eu blogul lui Siluan si sa-i vad noua culoare.
P.S. Nu m-a ascultat barbatul si a luat brad natural. In fine...Era sa ma enervez dar cand am vazut bucuria Iuliei cand a vazut bradutul mi-a trecut orice nerv ![]()
. L-a imbratisat, a dansat in jurul lui si a promis ca il vom impodobi si cu ajutorul ei 
remaliss spune:
Multumesc mult pt aprecierile facute la adresa pozelor!
Valen, pozele sunt facute cu un aparat mai performant.Cred ca pot iesi poze faine si daca nu ai un aparat profi, dar te postezi in fata unui perete si proiectezi lumina unei veioze in locul unde faci pozele.
Luny, scuze pt avalansa de pm-uri pe tema alaptarii, dar realmente raspunsurile mi-au fost de mare ajutor! Acum Tudor, la 7 saptamani are 5,6 kg
Am vazut poze superbe cu copii frumosi! Toate suntem niste mamici de copii extraordinari!
ariel_7000 spune:
In primul rand...nu-mi pot exprima in cuvinte bucuria. Copiez aici ce am scris si pe blog: "Dumnezeu e mare! Asa o veste si pozele acestea m-au emotionat pana la lacrimi…lacrimi de bucurie! La inceput, cand vorbeam cu Simo la telefon, ii spuneam ca in viata asta totul ne este dat cu un scop si numai Dumnezeu stie ce scop are aceasta incercare….Iata scopul !!! Datorita suferintei lui Siluan, datorita iubirii atator oameni pentru acest pui mic, datorita luptei voastre, a parintilor lui, a medicilor care au facut tot ceea ce omeneste a fost posibl, se va indeplini acest scop si va lua nastere aceasta Fundatie. Sunt atat de fericita !!!"
Apoi, sanatate lui Albert, sa vina repede acasa! Alina, putere!
Naty, ma bucur ca Iulia e bine. Pacatoase goange anul asta...Bine ca ai avut fler cu antibioticul. Pe mine tipa de la Bals m-a sfatuit ca pe viitor, cand sunt dubii daca e baterioza sau virus, pana la aflarea rezultatelor sa le dau Klacid sau Zinnat sau ceva cu spectru larg, dar care sa nu fie din familia penicilinelor, caci astea sunt interzise la monunucleoza. la alte viroze nu stiu daca si cat este interdictia.
vali, da
. i-am dat chiar si cu highlighter si avea o stralucire diafana. a fost foarte fericita ca a remarcat "mandrul" ei si ca i-a facut complimente :))
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
natynic spune:
Ariel, precum ai vazut cam astea au fost si cuvintele si gandurile mele dupa ce am citit pe blog. Bucuria de a-l vedea bine pe Siluan e oricum URIASA, dar daca la asta se mai adauga si un nou vis, o noua speranta pt viitor, atunci chiar a meritat toata suferinta lor si efortul generos al atator oameni 

Augmentin aveam in casa, nu altceva, de-aia i l-am dat (altminteri nu-mi place ca-i strica burta, dar am bagat rapid si MI-NU-NA-TUL Enterol si s-a rezolvat). Am avut in vedere si mononucleoza dar nu avea ficatul sau splina marite si nici ganglioni cu exceptia celor de la gat. Si, iata, nici eruptie nu a facut. Mononucleoza, macar statistic vorbind, e o eventualitate totusi mult mai rara decat zecile si sutele de virusuri si bacterii cu care apar infectii iarna. I-am dat antibiotic mai ales de protectie, chiar daca era sa fie ceva viral, pt ca era clar ca treaba vira rapid spre ceva urat-urat si doar cu antitermicele nu stapaneam boala. Viral sau nu, imediat dupa a doua doza de antibiotic copilul a inviat si in fond e chestia care ma intereseaza cel mai mult.
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic I-am dat antibiotic mai ales de protectie, chiar daca era sa fie ceva viral, pt ca era clar ca treaba vira rapid spre ceva urat-urat si doar cu antitermicele nu stapaneam boala. Viral sau nu, imediat dupa a doua doza de antibiotic copilul a inviat si in fond e chestia care ma intereseaza cel mai mult. |
naty, la iulia banuiesc ca a fost bacterian daca a evoluat asa dupa antibiotic.
ce nu reusesc eu sa-mi dau seama...cum imi dau seama de momentul in care din viral devine bacterian? in cazul meu de expemplu mononucleoza aia s-a suprainfectat bacterian, am facut exsudat - negativ, insa durerea de gat nu ceda si puroiul se plimba de la o amigdala la alta. apoi am luat zinnat si imediat si-a facut efectul si a trecut. ma gandeam ca daca luat de la inceput, poate nu mai ajungeam sa trag 1 luna intreaga cu porcaria aia...e, cum imi dau seama ca s-a suprainfectat?
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
luny spune:
ma bucur tare sa aud de bine despre Siluan si Simo

remaliss nu te scuza ca nu ai de ce, stii bine.. ma bucur mult daca am reusit macar putin sa te ajut, asa cum s-a putut, si ma bucur sa vad rezultatul perseverentei TALE, tine-o tot asa!
in continuare, stii sa ma gasesti la nevoie.
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!