Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (469)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, n-a dat nimeni cafeluta pana la ora asta??? Ntttt! Luati de serviti, se anunta o zi frumoasa.

Tuchi, hai ca mai ai foarte putin pana la concediu.

Naty, ma bucur ca Iulia e bine, m-am gandit la voi. O sa-i placa tare mult la impodobitul bradului....si Rebi s-a implicat la crengutele de jos.

Si mie mi-a placut mult culoarea lui Siluan, ce deosebire imensa!! Dumnezeu e mare!!

Alina, sanatate multa lui Albert, sa veniti repede acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

'neatza! o espresso,un ceai caldut cu dragoste si liniste
ma stiti ceva de alina?ma pentru ei si sper ca Albert e mai bine..off
natyma bucur ca Iulia e mai bine,doamne ajuta!

remalissma bucur ca te-ai mai linistit si grasunelului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Ma duc sa-mi fac si eu o cafeluta, ca pic de soooomn! :)

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Maine dimineata decolam spre ai nostri. Abia asteapta Matei sa-si intalneasca varul...Aseara voia sa plecam in pijamale
Asa ca eu nu voi face nici sarmale, nici carnati...nimic, le voi gasi gata facute....

Si-a recuperat Alin permisul Cred ca nu mai vad asa de curand masina Acum el si Mate sunt la cumparaturi

So;

VA DORESC O SARBATOARE A NASTERII DOMNULUI CAT MAI LINISTITA, ALATURI DE CEI DRAGI VOUA!!! SA VA BUCURATI DE TOT CE VA ADUCE MOSUL!!!

sper sa mai intru azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vali, mai este cazul sa iti spun ca va invidiez? :) Sa aveti sarbatori fericite!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

valen sarbatori fericite si voua!!si sa aveti pofta la toate bunatatilecat stati la tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am intrat si eu sa va urez Craciun fericit si tot ce va doriti... pentru ca nu stiu daca mai apuc sa intru.

Ma bucura mult vestile despre Siluan... sa-i dea Doamne-Doamne multa putere si vointa de a invinge! Simo, recuperare rapida si tie!

Cuscra, sanatate Iuliei!

Eu aseara am eliminat dopul, ceea ce inseamna ca se apropie. La David a mai durat o zi si au inceput contractiile sau 2 zile si mi s-a rupt apa, deci ma astept oricand. Aseara intrasem in panica, mi-am facut repede un bagajel si l-am pus la usa. Oricum, maine ma duc la control si sper/banuiesc ca ma opreste acolo. Eu presimt ca Iris vine oricum in ajun.

Va pup si va imbratisez cu grad. Tineti-mi pumnii!

mami de David si 39+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

ioanatin pumnii stransi dar fara prafuite nu se poate ..asa ca

Hai ,IRIS cretulina -cel mai frumos cadou de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

valen sarbatori fericite si voua!!si sa aveti pofta la toate bunatatilecat stati la tara?

multumim!
stam 3 zile la ai mei si 3 la socri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello, ce fac randunicile??
eu v-am citit azi, dar nu am apucat sa scriu

cea mai frumoasa veste in saptamana asta este despre Siluan, mi s-a luminat fatza cand am vazut ce culoare are.....!!!Doamne ajuta!!!!
Simo iti tin pumnii sa treceti cat mai repede peste asta,desi eu cred ca ce a fost mai greu a trecut si frumos gest de infiintare a unei fundatii

Ioana si eu scot majoretele, de abia astept sa va cand are Iris de gand sa vina

Mergi la inceput