Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (469)
Raspunsuri - Pagina 11
clauclau spune:
Neata, n-a dat nimeni cafeluta pana la ora asta??? Ntttt! Luati de serviti, se anunta o zi frumoasa.

Tuchi, hai ca mai ai foarte putin pana la concediu.

Naty, ma bucur ca Iulia e bine, m-am gandit la voi.
O sa-i placa tare mult la impodobitul bradului....si Rebi s-a implicat la crengutele de jos.![]()
![]()
Si mie mi-a placut mult culoarea lui Siluan, ce deosebire imensa!! Dumnezeu e mare!!
Alina, sanatate multa lui Albert, sa veniti repede acasa.
ramo_cata spune:
'neatza! o
espresso,un ceai caldut cu dragoste si liniste
ma stiti ceva de alina?ma
pentru ei si sper ca Albert e mai bine..off
natyma bucur ca Iulia e mai bine,doamne ajuta!
remalissma bucur ca te-ai mai linistit
si
grasunelului
Nicoleta spune:
Neata!
Ma duc sa-mi fac si eu o cafeluta, ca pic de soooomn! :)
---------------------
Vine Craciunul! 
VALENTINA C spune:
Maine dimineata decolam spre ai nostri. Abia asteapta Matei sa-si intalneasca varul...Aseara voia sa plecam in pijamale![]()
Asa ca eu nu voi face nici sarmale, nici carnati...nimic, le voi gasi gata facute....

Si-a recuperat Alin permisul 
Cred ca nu mai vad asa de curand masina
Acum el si Mate sunt la cumparaturi![]()
So;
VA DORESC O SARBATOARE A NASTERII DOMNULUI CAT MAI LINISTITA, ALATURI DE CEI DRAGI VOUA!!! SA VA BUCURATI DE TOT CE VA ADUCE MOSUL!!!
sper sa mai intru azi...
Nicoleta spune:
Vali, mai este cazul sa iti spun ca va invidiez? :) Sa aveti sarbatori fericite!
---------------------
Vine Craciunul! 
ramo_cata spune:
valen sarbatori fericite si voua!!si sa aveti pofta la toate bunatatile
cat stati la tara?
numeioana spune:
Am intrat si eu sa va urez Craciun fericit si tot ce va doriti... pentru ca nu stiu daca mai apuc sa intru.
Ma bucura mult vestile despre Siluan... sa-i dea Doamne-Doamne multa putere si vointa de a invinge! Simo, recuperare rapida si tie!
Cuscra, sanatate Iuliei!
Eu aseara am eliminat dopul, ceea ce inseamna ca se apropie. La David a mai durat o zi si au inceput contractiile sau 2 zile si mi s-a rupt apa, deci ma astept oricand. Aseara intrasem in panica, mi-am facut repede un bagajel si l-am pus la usa. Oricum, maine ma duc la control si sper/banuiesc ca ma opreste acolo. Eu presimt ca Iris vine oricum in ajun.
Va pup si va imbratisez cu grad. Tineti-mi pumnii!
mami de David si 39+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ramo_cata spune:
ioanatin pumnii stransi dar fara prafuite nu se poate ..asa ca 

Hai ,IRIS cretulina -cel mai frumos cadou de Craciun!

VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_cata valen sarbatori fericite si voua!!si sa aveti pofta la toate bunatatile cat stati la tara?![]() |
multumim!
stam 3 zile la ai mei si 3 la socri
bitza037 spune:
hello, ce fac randunicile??
eu v-am citit azi, dar nu am apucat sa scriu
cea mai frumoasa veste in saptamana asta este despre Siluan, mi s-a luminat fatza cand am vazut ce culoare are.....!!!Doamne ajuta!!!!
Simo iti tin pumnii sa treceti cat mai repede peste asta,desi eu cred ca ce a fost mai greu a trecut si frumos gest de infiintare a unei fundatii

Ioana si eu scot majoretele, de abia astept sa va cand are Iris de gand sa vina