Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (469)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Hello...Hello...

2010....un an care se apropie de sfarsit cu pasi repezi si care ne-a marcat fiecareia viata prin ceva.
Intre timp timpul s-a scurs si viata merge inainte.
Am primit in dar si avem intre noi puiuti "noi" si iubiti, am adus pe lume viata si ne bucuram de ei.
Am condus pe ultimul drum prieteni, parinti, oameni dragi care ne-au imbogatit viata atatia ani.
Am trait aproapede Simona si familie, cu emotii si speranta ...Povestea lui Siluan. Am plans de bucurie cand totul s-a sfarsit cu bine.
Am plecat in tari straine, sperand la un nou inceput.
Am fost concediate, am inceput servicii noi, am avut teze, serbari, examene, interviuri...am avut emotii...lacrimi si bucurii.
Am decis sa incepem capitole noi in viata alaturi de altcineva, ne-am ciondanit cu randunoii...ne-am impacat...viata merge inainte.
Am aflat ca avem probleme de sanatate,dar am aflat si noi tratamente pentru altele mai vechi.
Am mers in vizite, am primit oaspeti, ne-am intalnit in parcuri...la terase pizza si alte sindrofii.
Am vandut si cumparat case, ne-am mutat..ne-am bucurat...am remodelat si ne-am infrumusetat viata.
Am slabit, ne-am ingrasat...am lasat kupiii la bunici si am plans de dor...ne-am bucurat e revedere.
Am baut capuino, bombocino...cafele si ceaiuri calde,...aici pe craca am ras, ne-am povestit offurile, ne-am incurajat, felicitat si mustrat dac-o fost nevoie.

...2010...bucurii...impliniri, zambete, lacrimi, sperante, dragoste...

VA DORESC TUTUROR DRAGELE MELE sa aveti parte de un CRACIUN FERICIT!! plin de bucurii si zambete de copii. Un an 2011 mai bun decat cel care se trece, plin de realizari, sanatate si....zambete de copii.

Zambiti va rog! viata e frumoasa randunica draga

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce liniste azi pe craca
noi azi ne-am intalnit cu Mos Craciun, a fost ffff interesant! in primul rand, Matele ne-a uimit total cu dezinvoltura de care a dat dovada! a primit 2 cadouri, de la mama si de la nasa lui. A fost chemat primul la Mos, la cadoul nr1, si prima data a fost usor fastacit, timid si nu a vorbit cu MC, si-a luat cadoul si dus a fost. Faza tare a fost dupa ce a gasit in punga o carte si a tinut neaparat sa mearga cu ea la MC sa i-o arate, stricand astfel momentul poetic a unui alt copil, pana m-am dezmeticit eu, el era deja acolo, iar apoi greu l-am tinut pe tusa, vroia musai sa vorbeasca cu Mosul! a stat de-o parte si a analizat bine ce se intampla, sa sti ce sa faca mai tarziu:))
Noroc ca l-a chemat a doua oara, ptr cadoul nr2, si cum si-a auzit numele, nici nu s-a uitat dupa noi, s-a dus glont, s-a urcat de scaun (degaba a dat Mosul sa-l ia in brate din nou). Mosul, sa-l intrebe cate ceva, la care Mate, ii trage din mana microfonul. Mama se duce repede in spatele lui, ii sopteste inceputul poeziei, si el continua versul: 'un pitic'- 'asa de mic', 'facea'-'baie a ibic', ibricul s-a'-'atunat', si piticul -'a necat, vavava, ce pacat' Asa ne-am distrat, dar sunt tare mandra de el, nu ma asteptam sa se comporte asa bine
am facut si filmulete scurte, cateva poze, n-am prea apucat sa prind momentul, ca s-au petrecut toate destul de repede ptr viteza mea de reactie, de dupa tura...astept sa se incarce acum si va arat

Ioana wau! vine Iris!!!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Adriuta, foarte frumos ai scris
Craciun Fericit si tie!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hey! Where is everybody???

Noi ne pregatim sufleteste pentru serbarea de maine .
Sanziana s-a dus sa doarma cu bunica-sa (avantajul statului cu bunicii ) asa ca eu am o mare farfurie cu strudel in fata si ma uit la Royal Pains (un serial cu niste medici intr-o statiune de bogatasi - foarte dragutel).

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Adriuta

luny, foarte faina reactia lui Mufy!

Kya, pe aici sunt si eu... copiii mei dorm, toti 3 :)). Eu mai fac una-alta... liste cu ce ar mai fi de cumparat...

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

wow, Ioana! vine Moshu' cu Iris in brate! Frumos cadou de Craciun...asa, sa se asorteze cu cadoul de 1 Martie. Daca mai faci un bebe, va veni de Paste? Nastere usoara ca un fulg, ganduri senine si asteptam cu drag vestea buna!

Adriuta, foarte frumos ai scris. Ai cuprins in cateva randuri intreaga esenta a acestui an

Eu am avut o zi tare nasoala azi, numai evenimente aiurea Bine ca a trecut! Am vazut eu bine ca e luna plina???
Acum stau si ma cert cu gandurile mele, sunt plina de griji de ce va urma, daca sa avem curajul sau nu sa o luam de la cap...nu-mi vine sa cred ca "stabilitatea" nostra s-a surpat si ca de la 1 ianuarie vom fi o familie cu doi parinti fara job.... sper sa se lege cumva treburile si sa reusim cu afacerea noastra sa suplinim lipsa serviciului lui M. ieri eram foarte optimista, azi m-a cuprins un pesimism fara margini, maine nu stiu...acum simt doar nevoia sa bazai si sa ma gandesc din ce in ce mai tare la a face bagaje si sa lua numai bilet dus, fara intors...

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioana, deci zilele astea sunteti la Brasov? Ce frumos!! Sa ne tii la curent!!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

buna dimineata!
aromata pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Adriutza, esti deosebita, ca de obicei!

Ioana, ce frumos! Vine Iris! Nastere de vis iti doresc!
Kya, bafta la serbare!

Arielule, nici nu stii cat te inteleg!
Viata e plina de surprize...eu inca sper ca fiecare sut in fund e un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Fetelor, noi purcedem la drum. Asa ca...va doresc de pe acum Craciun fericit si sa va aduca Mosul tot ce vreti voi . Si Ioanei o Irisuca mica si frumoasa !

Va , sa ne "vedem" cu bine!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput