Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (469)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata

o cafelutza aromata???

Olgule si voua va doresc Craciun fericit!!!si drum bun!!!

Arielule, nu stiu ce sa zic??!!!!poate s-o ivi ceva sa iesi din situatia asta ...offffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

adriutaf frumos ai scris...si totusi prea multe intr-un singur an..pentru mine au fost prea multeCraciun fericit si sa auzim numai de bine

olgutza Craciun fericit si tie ! si sa aveti parte de tot ce va doriti

Mufa

arieloff ,imi pare f rau..daca tie iti merge cat de cat bine incercati sa va implicati amandoi...stiu,e greu sa nu ai un job pe care sa te bazezi,vanzarile sunt cu urcus si coboras ,azi merg maine nu mai merg si tot asa dar macar pentru o perioada...la fel suntem si noi,de ex acum in pragul sarbatorilor nu prea a mai mers,exact cand avem cea mai mare nevoie de bani dar mergem mai departe...n-avem ce face......plus celelalte probleme care ne-au terminat ...am inceput anul cu decesul bunicii si am incheiat anul cu soacra mea la pat...

kyada,dar depinde de bunicisoacra mea a dormit cu Andru doar atunci cand n-am fost eu prezentamda ,in fine....

noi sa fim sanatosi....mai sunt 2 zile pana la Craciun, vreau sa treaca mai repede zilele astea ca m-am saturat sa-mi petrec serile in bucatarie...de revelion sunt o doamna-nu o sa fac mare lucru,probabil doar pentru socra miu la tara -ceva mancarica ,in rest nimic ,venimla capitala sa ma rasfete sor'mea -chiar daca-i vorba doar de 2 zile..am nevoie de o plecare

azi vine si fratiorul meu acasa,imi e dooor de el- e pe drum

si cam asta,aa am facut o comanda pe miniprix dar le-am returnat,m-am lecuit si cu hainele de pe net-nu prea am fost convinsa 100% dar am fost corupta de o prietena ,sa facem comanda impreuna si gata m-am lecuit-nu mai cumpar nimic fara pipaiala ,orice ar fi!

Mergi la inceput

Ramo, si eu astept sa treaca zilele astea ca am fost full, si treburile nu le-am terminat......si eu tot asa de Rev sunt o doamna, ne ducem cu nasii si gasca lor in clubul asta:

http://www.tribute.ro/index.php

....de abia astept sa ma distrez!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

'Neata!
In primul rand Ioana iti urez o nastere usoara si sa vii cu Iris cea frumoasa repede acasa!
Luny ce tare Muff,cred ca a fost criminal cand a spus poezia.
Olga si Vali distractie placuta va doresc si un Craciun linistit
Off Ariel asa de bine te inteleg, asa am inceput noi anul asta, cel putin pt mine a fost cel mai nenorocit an de pana acum. Sper cumva sa se rezolve situatia si anul viitor sa fie mai bun dar cine stie ce va urma. Si cu biletul te cred, dar din pacate criza este peste tot...
Adriuta ai scris f frumos si ai sintetizat f bine tot ce s-a intamplat
Ramo, sa termini cat mai repede cu bucatareala si sa stai sa lenevesti.

Mergi la inceput

bitzahmmm aseara am facut vreo 90 de sarmale pentru socra'miu si am fiert din caltabosi,miros ca un purcel desi m-am spalat,aseara aveam o greata de la mirosul ala de matze[bleah]...azi am programat cateva cumparaturi apoi sa pun la fiert sarmalele pentru la tara,sa fac sarmale pentru noi,ciorba de sir pentru la tara si sa mai fierb si din caltabosi...am avut ceva emotii cu caltabosii astia,unul s-a spart nitel,iar unul cand sa-l iau din oala mi s-a rupt...deh,asa-i prima oara,pana prind experienta ...si maine finalul,salata boeuf si curatenia finala,aragazul pe care-l urasc si tot in ajun o sa spal si perdelele din bucatarie ..sau poate asta seara ,sa vad cum am timp...daca stiam ca o sa se intample ce s-a intamplat nu-i lasam pe ai lui C sa cumpere porc munca frate ,nu gluma!!!

mda...ma fac eu mare!!!aseara am incercat carnatii,stiu e post dar asta este...hmm ce s-a mai lins pe degetele mogaldeata mea...cat am stat la masa,am auzit "mami mai vleau tanati"...asta ma face sa nu ma mai gandesc la munca depusa

Mergi la inceput

Aaa, Diana face niste "chestii" pe un caiet si zice ca sunt caracatite. Si pt ca i-a crescut bretonul i-am facut mot ca pe vremuri... e atat de haioasa cu el

Mergi la inceput

clememie imi e frica de anul ce vine ..si mda,din pacate e criza peste tot...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleme

Aaa, Diana face niste "chestii" pe un caiet si zice ca sunt caracatite. Si pt ca i-a crescut bretonul i-am facut mot ca pe vremuri... e atat de haioasa cu el

mami de diana andreea - 18 martie '08

pozzeeee

Mergi la inceput

s-a sters tot mesajul

scrisesem asa:
Ramo caltabosii trebuiau putin intepati si cand ii scoti din oala sa ii iei cu doua palete in acelasi timp sa nu se rupa, trebuia sa o intrebi pe baba(a se citi "pe mine")
eu maine fac sarmalele si 2 caltabosi, baigli si mai vad eu ce mai pot....
carnatii, toba, lebarul le-a facut tata singur(daca mama este pelcata la sora-mea) desi ii promisesem ca ma duc sa-l ajut, nu am putut sa plec deloc de la servici

Cleme si eu vreau poze, ca-mi amintesc mereu de prima intalnire cu bebelusii in Tineretului cand aveau ei 2-3 luni si Diana avea parul cel mai mare dintre ei

Luny ce haios trebuie sa fi fost MAtei

Adriuta
cealalta americanca de ce nu ne mai iubeste?????

Mergi la inceput

Ramo eu tot anul asta mi-am tocat nervii cu "de ce", "cum" si ce sa mai fac. Acum, pur si simplu am ajuns in stadiul in care las lucrurile sa vina de la sine, nu vreau sa ma mai gandesc la viitor si ce-mi va aduce el. Ajunsesem la un moment dat atat de suparata incat nu ma mai bucuram de nimic, eram mereu nervoasa si pt ce???
Poze am dar nu sunt inca descarcate, oricum astept sa vina Mosul maine la Diana si pe urma pun.

Mergi la inceput