Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (469)
Raspunsuri - Pagina 14
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleme Ramo eu tot anul asta mi-am tocat nervii cu "de ce", "cum" si ce sa mai fac. Acum, pur si simplu am ajuns in stadiul in care las lucrurile sa vina de la sine, nu vreau sa ma mai gandesc la viitor si ce-mi va aduce el. Ajunsesem la un moment dat atat de suparata incat nu ma mai bucuram de nimic, eram mereu nervoasa si pt ce??? Poze am dar nu sunt inca descarcate, oricum astept sa vina Mosul maine la Diana si pe urma pun. mami de diana andreea - 18 martie '08 |
...asa te vreau, pentru ce sa ne mancam nervii......s-or rezxolva problemele si daca nu...asta este!!!!

cleme spune:
Da Bitza stiu, dar e cam greu pana ajungi acolo. Oricum toate lucrurile se intampla cu un scop in viata si chiar daca te strofoci prea tare unele nu prea ai cum sa le schimbi.
Si wow, cand vad cate pregatiri faceti voi ma fac miiiiica, eu in afara de sarmale si fripturi nu fac nimic. Bine nici nu mananc mare lucru, in afara de carnati de restul nici nu ma ating.
gbutucica spune:
Halou
HO HO HO !!!

primiti cu steaua!!!!
Steaua sus rasare;
rindunica timp nu are
sa va zica o urare
asa cum v-a invatat
cind e vremea de urat.
A venit Craciunul 
si n-am dat cu tunul.
A fost rau ,
a fost si bine,
doar ca anul care vine
o safiesimaibine.
Eu persoana butucica![]()
mami de baiat Andrica 
va doreste doar atat
sanatate si nimic mai mult.
Fericirea , bucuria
sunt probleme rezolvate
daca le accepti pe toate.
v-am pupat si v-am urat
In Moldova am plecat.
Am intrat doar sa va urez Sarbatori Fericite!!! SANATATe maxima si sa ne vedem cu bine!!!!

JIani
bitza037 spune:
yupiiiiiiiiiiiii, am scapat...plec acasica...de fapt sa iau cadou lu bitu' ca nu am apucat....pup craca...vorbim....

Cleme sa nu uiti de poze![]()
![]()
P.S daca te stresezi si strofoci prea tare, s-ar putea sa nu vedem revolvarile problemelor ,asa cum le vedem cand suntem pe o stare calma si relaxata(linistita)
am fuggggggiiiiiiitttttttttt..........
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui bitza037 s-a sters tot mesajul ![]() ![]() ![]() ![]() scrisesem asa: Ramo caltabosii trebuiau putin intepati si cand ii scoti din oala sa ii iei cu doua palete in acelasi timp sa nu se rupa, trebuia sa o intrebi pe baba(a se citi "pe mine") eu maine fac sarmalele si 2 caltabosi, baigli si mai vad eu ce mai pot.... Mami fericita si implinita de Antonia sufletel |
cleme
nici eu nu ma mai intreb "de ce "ca oricum nu primesc nici un raspuns
merg mai departe,cu D-zeu inainte...vis-a-vis de mancaruri daca as fi doar eu cu C si andru nu m-as strofoca prea mult dar gatesc pentru acasa si la tara,pana anul trecut s-a ocupat soacra dar anul asta ,mult prea devreme ce-i drept,mi-a venit randul
Butucel cea zapacitaCraciun fericit!!! si lui Andrica sa-i aduca Mosu cel mai frumso cadou..imi doresc si eu sa fac un Craciun in moldova dar nu stiu cand o veni vremea,poate la anu'..cumnatu' meu e din bucovina si cica e tare frumos la ei de sarbatori....
Nicoleta spune:
Ia uite cum apar randunicile ca sa ne spuna ca... pleaca!! :)) Randunici calatoare, sa aveti parte de drumuri libere (fara aglomeratie), zapada doar pe dealuri (nu si pe sosea), fericire si un Craciun minunat! Va pup si sa ne citim cu bine, cand o fi!
Eu abia am ajuns acasa... ma striveste germana asta... 
---------------------
Vine Craciunul! 
cami33 spune:
Bubul meu are febra, o amigdala cat casa si behaie de 2 zile 
. Deocamdata merg pe sirop de tuse si antitermice...voi avea niste sarbatori minunate 

luny spune:
fata, nu-mi dati emotii, sa mor aici de inima si ma ia la 3 pazeste barbatul maine
... adica, acum ma apuc de primii caltabosi din viata mea, pana acum ii facea mama, trebuiau facuti ieri, dar nu fu timp, deci sunt da sola cu ei azi
...
PS: am fost de dimi la serbare la Sanzi, de-li-cio-sa pisicuta 'miau-miau-miau'
pacat ca a durat cam mult ptr rabdarea Mufului si nu am vazut Mosul, si nici mare lucru din serbarea (care a fost fff reusita, din ce vedeam si auzeam din hol, unde il alergam pe Mate
), dar pe Sanzi am vazut-o, am aplaudat-o cu Mate si sor-mea la scena deschisa, gata, artista se face!!![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| citat din mesajul lui cami33 Bubul meu are febra, o amigdala cat casa si behaie de 2 zile ![]() . Deocamdata merg pe sirop de tuse si antitermice...voi avea niste sarbatori minunate ![]() ![]() _ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) "life's a journey, not a destination." |
uff, sanatate Bubulici! eu cred ca te faci bine pana vine Mosul!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Antonia