Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (469)
Raspunsuri - Pagina 5
sovietica spune:
Ola craca!
Ieri am lasat-o pe sorela sa pazeasca pruncii la somnul de pranz si ne-am dus sa luam un brad naturel si ne-am intors cu unul artificial
. Am fost la Hornbah, si ii lasasera la juma de pret si erau atat de frumosi! si f apropiati de realitate ca forma! cu niste crengi mari de brad puse ici-colo prin casa am rezolvat si cu mirosul de brad. Atmosfera impodobitului a fost deosebita, sasa ne-a uimit cantand "o, brad frumos", nu stiam ca stie cantecelul! Ce mai conteaza ca treimea de jos a bradului nu mai are globuri si beteala :D, important e ca ne-am distrat frumos. Eu am tras si o bericica in cinstea regasirii CM-ului pierdut
. eu cedez nervos daca mai trec prin emotii dinastea cu CM-ul, dau in psihoza!
Am vazut poze frumoase, cu Seb si Ilinca la serbare 
poze cu Maria Cafenia, Blondul si mami sexy 
Cu Muf si Musafirii lor de vaza 
...si am mai vazut, dar nu mai stiu ce ![]()
Monix, Mimul tau s-ar potrivi la poante cu Omu meu!
La multi ani domniei sale, btw!
Gecko, sa va fie de bine concertul
. Pazea, ca prinde Gecko aripi :)
Eu sunt suparata pe Sasa ca de o saptamana a inceput sa faca pipi in pat! a mai avut careva probleme dinastea de "involutie"? imi vine sa ii pun pampers din nou noaptea :( Nici nu stiu ce sa cred, o avea vreun stress?... refuza si sa ma asculte cand il rog seara sa fie atent cand doarme sa mearga sa faca pish la olita.
am facut si noi cateva poze telefonul la puradei in zapada. neimic spectaculos totusi, nici sanie n-am luat
http://family.webshots.com/photo/2860035320102206853VZuqud
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
natynic spune:
Si de la mine urarea unei saptamani usoare si minunate!
Scriu 2 vorbe inainte sa ma bag in pat ca-s rupta de somn. Azi am chiulit de la munci si am stat cu copilul. Care aseara mi-a tras o febra de-aia horror, cu frisoane si invinetire si mai avea putin si dadea ochii peste cap...uhhh, mai bine de 2 ore m-am chinuit cu randunoiul cu baie in cada, comprese prin rotatie pe frunte si burtica, sosete cu otet...apoi ture de noapte...In fine, tot mai are febra dar sub 39 si ceva muci si nu mananca, in rest nimic. Dar mi-am bagat picioarele in "regula de 3 zile" si am inceput sa-i dau Augmentin. Daca pana maine nu-i mai bine o duc la doctor, dar tot rosu in gat/amigdalita cred ca e, sper sa-i dau de capat.
ariel_7000 spune:
of, mai Naty...sanatate iuliutei! 
noi ne pregatim de serbare. Alex are rolul "Zana iarna" si ma bate la cap sa o machiez cu minerale si...nu stiu ce sa fac
perca as vrea, dar...ce va zice doamna? ii dau asa, putin, discret ![]()
a pregatit o felicitare "hand made" pt doamna, acum pregatim cadoul. I-am pregatit un fluturas semn de carte placat in aur, o prajiturica din prosopel, un fard mineral pt obraz si un cd cu colinde. Am inteles ca se va face un cadou si din partea clasei. Sper sa-i placa, mie mi se par tare dragalase toate, in special felicitarea facuta de Alex.
Acum fug, ca am pus pestisorii (Betta) impreuna sa faca oua, pui, ce-or face ei acolo si mi-e teama sa-i las singuri sa nu se bata. 
Am emotii la serbare, mai mult de cum se va comporta zurliul de Teo
.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
ramo_cata spune:
naty
si sanatate Iuliei!
soviare Anuska niste falcute numa' bune de rontait
f frumoase pozele
arieltin pumnii stransi ca sa iasa totul bine la serbare
clauclau spune:
Hello gagici!
Sunt acasa dar parca mai rau este cu timpul
...m-au lesinat deja copiii! Am fost cu saniuta la zapada, am facut oameni de zapada, am spalat, am hranit puradeii, i-am culcat...sunt stoarsa!
Ariel, petrecere frumoasa la serbare, sa faci poze multe.

Naty, odihneste-te cat poti de mult.

Fac o cafeluta si revin...
VALENTINA C spune:
Sovi, noi am luat sanie din Cora: din metal partea de jos, 3 scanduri partea de sus, cu spatar, numai buna pt amandoi. 70 ron. Azi asa s-au distrat
... Si eu, tragand de sanie...![]()
Naty, sanatate multa Iuliei
Matei imi cere sa-i spun povestea cu Iisus de cateva ori pe zi, ii plac Domn, domn, sa-naltam si O, ce veste minunata. Si cantam si pe strada , se uita unii la noi...![]()
Simo27 spune:

de cand vreau sa va scriu dar.....
Va multumesc pentru fiecare rugaciune ce ati zis-o pentru Siluan.Am trecut prin multe cu el dupa transplant si inca suntem pe terapie intensiva ,mai sunt cateva probleme insa speram ca va lupta in continuare asa cum a luptat pana acum.Cea mai mare bucurie a fost in 14 cand a deschis ochisorii si m-a recunoscut!
Nu pot sa spun ce este in sufletul si inima mea.Ma tot rog sa se indure Bunul Dumnezeu si sa il scape de toata suferinta si sa il intareasca!!!
asa ca,va rog atunci cand puteti sa mai ziceti o rugaciune pentru bebelusul meu!
Sper sa pot sa intru si inainte de Sfintele Sarbatori!
Va imbratisez cu mult drag si dor
clauclau spune:
Simo, chiar aseara ma gandeam la voi, ce mai faceti, cum mai sunteti. Ne rugam in continuare pentru Micul scump, Dumnezeu este alaturi de voi si veti trece peste asta.

clauclau spune:
Sovi, ce frumosi sunt puii la zapada!

Anuska e dolofana si rosie in obraji, mi-e mai mare dragul s-o privesc.
. M-au incantat si pe mine aseara piticii la impodobitul bradului, erau asa entuziasmati!![]()
![]()
Nico, sper sa va trimita socrii papa bun si natural. Asa facem si noi dupa taiatul porcului, avem afumatoarea nostra la tara si ducem acolo totul sa se faca naturel.
Tare bune sunt toate!
Desi eu nu ma omor dupa carnea de porc, dar randunoiul este topit de-a dreptul.