Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (469)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Aaaa si niste pozici proaspete de iarna pentru cine doreste
http://picasaweb.google.com/mamiderebe/Iarna2010#5552762563894077026

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

de cand vreau sa va scriu dar.....
Va multumesc pentru fiecare rugaciune ce ati zis-o pentru Siluan.Am trecut prin multe cu el dupa transplant si inca suntem pe terapie intensiva ,mai sunt cateva probleme insa speram ca va lupta in continuare asa cum a luptat pana acum.Cea mai mare bucurie a fost in 14 cand a deschis ochisorii si m-a recunoscut!
Nu pot sa spun ce este in sufletul si inima mea.Ma tot rog sa se indure Bunul Dumnezeu si sa il scape de toata suferinta si sa il intareasca!!!
asa ca,va rog atunci cand puteti sa mai ziceti o rugaciune pentru bebelusul meu!
Sper sa pot sa intru si inainte de Sfintele Sarbatori!
Va imbratisez cu mult drag si dor

mami de David, Sam si Siluan

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

Simo, sunt alaturi de voi, mereu ma gandesc la voi si ma rog pentru bb mic sa se faca bine cat mai repede!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

simo ma rog si ma gandesc la voi...va doresc multa putere doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, te imbratisez strans si ca mare drag si va doresc sa treaca repede perioada asta grea de recuperare!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Astazi i-am luat lui Matei adidasi geox dintr-un outlet, au reduceri de 30%. Au costat 27 de euro. Mai vrea careva? :)

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Astazi i-am luat lui Matei adidasi geox dintr-un outlet, au reduceri de 30%. Au costat 27 de euro. Mai vrea careva? :)

Daca e sa vin personal la shopping, da!

Simo, zi de zi ma rog pentru voi si va sunt cu gandul alaturi chiar daca am o perioada de tacere. Sunt convinsa ca ti-e ff greu, e de neimaginat ce o fi in inima ta imensa, infinita de mama dar sa fii sigura ca va fi bine si patima asta va fi inzecit rasplatita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Dragelor, daca tot se apropie sarbatorile, noi incepem colindul:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=cf70ef65bb15a79af88331&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email

Mergi la inceput

Eu le-as lua Geox cu ochii inchisi (fara ei de fata, adica, asa cum am facut de fapt si cu cei de azi) fiindca stiu ca adidasii sunt pe calapodul lor, de obicei: subtiiiiiri. Ghetele sunt mai groase, insa si cu alea as rezolva-o, ca toamna-iarna folosim sosete grosute. Oricum, voi urmari outletul asta si-l voi vizita prima data inainte sa merg in alta parte.

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!
Iar nu mai am timp de nimic
Azi am impodobit bradutul, incerc sa incarc cateva poze...azi am avut liber, am fost la cumparaturi, am mai luat si cadouri, am fost sa-mi fac unghiutele si pe seara am decorat si casa
Mi-am luat niste cizmeeee , mumoase foc, niste pulovarase la baieti, pantalonasi si dres gros lui Vlad...

Nico, sper sa mai fie reduceri la inceputul lui februarie , ca ajungem pe la voi Ne-am luat bilete la concertul lui Andre Rieu Si intr-una din zile mergem neaparat in outletul de la marginea Vienei, abia astept!

Vali, e un dulce Matei ce frumos canta!

Clau, dulci si puii tai, ca de obicei

Ma bucur sa o citesc pe Simo si ma rog in continuare pt Micul pui, sa se faca bine!

Altceva din urma n-am reusit sa mai citesc...saptamana asta am fost racit, am facut febra, am fost cam varzica, m-a durut rau gatul dar mi-a tracut cu augmentin
Baietii s-au facut bine, Doamne Ajuta sa nu se mai imbolnaveasca!

Eu lucrez si vineri inclusiv, asa ca o sa fiu intr-o fuga saptamana asta...sper sa ne linistim si noi de Craciun...de Revelion vom sta si anul asta tot acasa cu prietenii nostri...cu toate ca mi-ar fi placut undeva...nu stiu unde...sa scap si eu de pregateli

Mergi la inceput

Clau, foarte faine pozele! Mai ales cele cu Razvanel la saniuta tragand-o pe domnisoara!

Bubule, nu am retinut pana acum ce si cum cu reducerile astea, habar nu am cand incep si cand se termina... cert este ca ma bucur cand gasesc ceva fain la pret redus (dar spre ex astia de la H&M au niste pancarte maaari cu semnul % si cand intri... aceleasi tricouri mototolite... de cand lumea... United Colours of Benneton au 20% la toate de vreo luna si ce credeti? Este gol la ei in magazin, nici tipenie de om, cu rafturile pliine! Pai daca bagi -20% la haine cu preturi colosale, normal!). Sa vedem cum va fi dupa sarbatori... poate-poate... La outlet-ul din afara Vienei nu am ajuns pana acum, poate dupa ce imi fac curaj mai mult, sa iau masina si sa ma duc singura!! SAAAU mi-am facut o amica din Mongolia care are masina ei si care are vreo 50 de ani, o tipa care stie ce vrea!! Ea m-a dus la Geocsii redusi :). Poate ma duce si la outlet-ul asta!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput