Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (469)
Raspunsuri - Pagina 4
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Poze:http://community.webshots.com/album/578765111ziokre?start=24 si fug sa pup blondul de noapte buna,apoi umflu grasuna,apoi la dus,apoi la o cana cu ceai si-o taina in ceas de noapte cu Dan. Pupiici Mamica lui Mihai si a Mariei ![]() ***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
parca cunosc de undeva salopeta: http://family.webshots.com/photo/2783797970065902281MuiPJK
ptii, dar bine ii sta!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Nicoleta spune:
Mimo, sa va fie de bine petrecerile! Si adu si tu poze cu voi, cu chitara, cu orice! Sa-ti traiasca Mimu!! Sa fie sanatos si fericit!!
Zoze, fara vorbe m-ai lasat! Frumosi, aveai dreptate!!
Micuta e leita tati, clar! Si da, mereu imi faci pofta de bebei cu pozele tale! Iar de outfituri...
ce pot sa mai zic!!
---------------------
Vine Craciunul! 
Nicoleta spune:
ariel, am vrut eu sa intreb, ca mai vazusem pe undeva salopeta asa faina! 
---------------------
Vine Craciunul! 
gecko spune:
'neata
cafea
si capuccino si bombocino
si

Olga, fost'am
. N-am avut vreme sa invat versurile dar am dat din cap si din calcaie a cunoscatoare
la tot ce a aparut pana sa ma intalneasca pe mine
, acum am descoperit ca are si vreo 7 albume
, le-a adus din Ro cand am venit aici, impreuna cu colectia lui Pink Floyd
, Doors
, Sting
...oare eu cum de nu am stiut de aceste pasiuni ale lui
. Sa fie pt ca nu il ascult niciodata???
PS. Sper ca youtube-ul ala merge ca l-am pus fara sa-i verific sonor sa nu trezesc buburuzelul
PS2. Alaptatul a fost f bine, intarcatul aproape bine, babysitterele s-au descurcat de minune cu ei. Ala mic le-a pus nitzel probleme, ca de la 7 cand am plecat nu a miscat nici o celula pana ne-am intors la 12
, asa ca, pe rand, atat socrela cat si Ju au tot intrat la el sa-i verifice respiratia
.PS3. Asta da dom'le organizare, asta da tara civilizata, la 7 ne-am pus in masina, am parcat la gara, am urcat din tren in tren pana am ajuns la stadion, am trecut din poarta'n poarta, doar intinzand biletul, pana am ajuns la locurile noastre, a venit U2, cantat, inganat, aplaudat, plecat acasa, iar prin porti, iar din tren in tren, urcat in masina si ajuns acasa. Nu tu cozi interminabile, nu tu imbulzeala, nu tu lume nervoasa, grabita, mitocana. In nici un punct nu am asteptat mai mult de 1 minut, ce mai...masinarie nemteasca
.
mstela spune:
Neata..Iata ca am intrat in saptamana Sfanta a Craciunului.
Sa ne binecuvanteze Domnul cu darurile Lui,si sa ne dea sanatate maxima,fiindca restul e CHIAR nesemnificativ.

Multa pace sufleteasca va doresc..ceea ce imi doresc si mie.
Si sa-i dea Domnul grabnica sanatate si micului drag Siluan..sa scape de toate problemele..

Zoze
,copiii tai mi-au incalzit sufletul,asa,la prima ora din saptamana
..ce pereche minunata ai tu-blond si bruneta...fantastic..sa va traiasca!
Pup obrajorii bucalati ai Mariutzei.
Si cafenia clar va fi o focoasa brunetzoasa..cunosc aspectul.![]()
Naty,sanatate multa Iuliei..uoffff..
Spor la munci.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
bitza037 spune:
Neata, ce fac fetele???
harnicutze,harnicutze...ati scris si ati pus poze o gramada
Cleme, iti zic si eu cu intraziere...La multi ani de acum inainte si anul care tocmai incepe sa-ti aduca ce-ti doresti tu mai mult si mai mult!!!

am vazut poze si filmulete cu Mateii si cu Lucutza grasunelul
si cu Tuchisorii mici la zapada

Remaliss sunteti su-per-bi toti patru

Mimo sunteti ceva.....cadoul super-mega idee cum numai tu te-ai putea gandi

iar remarca lui Mimu cu fanfara

Naty cum mai este Iulia???
Am vazut si poze cu gineri-miu care ma uimeste de fiecare data cu nuanta lui de blond auriu

, iar cafenia ii cafenie doar cu numele ca-i alba ca spuma laptelui, doar ochii ii are de la tac-su
....pozele cu bentita in leagan sunt dementiale si cu Mihai ocrotind-o

sper ca nu am uitat pe cineva.......

cleme spune:
'Neata!
Fetele, multumesc mult pt urari, sunteti foarte dulci!
Ieri n-am mai intrat, am fost in Afi (se pare Mimo ca si noi am uitat regula nr 1), s-a dat Diana prin niste chestii pe acolo si apoi am venit acasa cu niste prieteni. Si azi noapte am dormit din 2 in 2, tinand cont ca Diana e plina de muci
si stranuta. Sper sa nu fie mai rau de atat, nu de alta, dar abia acum 2 saptamani a avut gura plina de afte...
Gecko, la noi n-ai sa vezi asa ceva nici intr-o 100 de ani, cred ca la noi nu se simte bine lumea daca nu se inghesuie, cearta, imbulzeste...
Sa va zic ca ieri la MC se luasera unele la cearta la coada pt ca se bagase una in fata celeilalte?
Zoze super pozele, si ce blond e Mihai, iar cafenia
!! (asa imi faci si mie pofta)
Naty
sper ca e mai bine Iulia.
Cam asta, ma duc sa mai fac o cafea, poate mi se mai deschid ochii.
la toata lumea!
ramo_cata spune:
toate randunicile!
am vazut poze frumoase,superbe as putea spune :remaliss-o familie minunata cu 2 copii frumoasi rau
,valen,luny-cu baietii jucausi
,zoze-inca o familie minunata,cafenia e ceva
,tuchi ai scos pozele,nu le pot vedea
..si nu mai stiu...
Cleme,La multi ani cu sanatate,fericire si implinire!scuze de intaziere

cami felicitari Alexutei
mimo f frumoasa surpriza
si La multi ani cu sanatate Mimului!
si nu mai stiu...dupa ce ies de la munca am zi de bucatareala porceasca
,am chemat-o pe mami sa ma ajute sa fac carnatii si caltabosii..prima data cand fac asa ceva
ieri am spalat la mataraie de mi-a venit rau,bleahhh carnuri si iar carnuri
...dar am scapat de mersul la tara ,s-a dus doar al meu si mi-a adus porcul macelarit doar l-am bagat la lada...
luny spune:
iuhuuu!
zoze atre scumpi mai sunt puii tai!
moama, gecko, ce tare concertul
nici nu ma asteptam la o organizare proasta la voi, nu?!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Neata!
Nu prea vorbarete... ati crezut si voi ca mine ca e sambata?? Asta am visat, cu asta m-am trezit... insa dura realitate nu m-a lasat sa fiu fericita azi!
INSA numar zilele pana la Craciun, desi mai am de facut multe pana atunci. Aseara am vorbit cu socrii care duceau carnatii la afumatoarea lor, totul 100% natural... pfiuu, oare ne pot trimite si noua?? Au zis ca ei ne trimit, dar cum?? Asta este, vomn manca ce se poate... asa, mai neafumat, sa nu ne pice greu...
Gecko, ce fain ca totul a recurs zeiss :)! Si ca baietii au fost ok fara voi! Cu sotul si ce.i placea B.G. (before Gecko), mai sapa si tu prin placerile trecute, poate afli cadoul perfect pentru... Pasti :).
Naty, cum e Iulia?
Va pup pe toate! Sa aveti o zi buna si o saptamana binecuvantata!
---------------------
Vine Craciunul!