Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (469)
Raspunsuri - Pagina 15
ramo_cata spune:
cami sanatate BUbului
lunyhai ca nu-i chiar atat de greu
.. .sunt mai pretentiosi la fiert ,dar te descurci...ii pui in apa rece si dai focul la mediu,cat sa inceapa ei sa fiarta incet..inainte sa-i pui in apa ii intepi cu o scobitoare sau un ac..din loc in loc pe ambele partie...in timp ce fierb ,la fel,ii mai intepi din cand in cand...ai grija cand ii scoti!!!io acu'stiu
...cred ca in maxim45 de minute sunt fierti.la mine a durat mai mult ca am lasat focul la minim pe tot parcursul procedeului de fierbere,ca asa mi-a zis mami,dar pe cei de asta seara o sa-i fierb la foc mediu..ca mor langa aragaz
...
luny spune:
aici este un montaj cu filmulete si cateva poze de la serbarea Mateiului de ieri, daca doriti![]()
http://www.onetruemedia.com/shared?p=cfb9168723981857f78bf0&skin_id=5&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
daciana.t spune:

salutare. da, iar am lipsit...din mai multe motive. ma rog, toate trec
da, inca suntem 2 in 1...Damian se lasa asteptat si asteptat...si asteptat...deja nu mai pot, nu mai suport...dorm greu, ma misc si mai greu, oboseala e ca la ea acasa, de 3 saptamani sufar de o durere de masea de minte ( pe care de altfel inca nu o pot scoate, pentru ca dentista nu se apropie de mine) plus urechea de pe aceeasi parte, ma doare spatele, burtica din cand in cand.
bebe nu sa semene sa ieseala, ii place acolo, de cateva zile iar sa cocotat in stomacul meu, motiv pentru care am niste arsuri crunte la orice ora din zi...rennie ma mai ajuta dar nu pot baga 5-6 pastile pe zi...
ce sa va mai spun, am trecut cu bine peste prima serbare de la gradinita. Daci si-a spus poezioarele tare, clar si cu manecile suflecate...aici cateva poze: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=185010624849332&set=a.103331589683903.7443.100000211876948
am citit ca Siluan a fost operat pentru a doua oara, ma rog a DD sa fie bine.
multa sanatate tuturor virusati, sa aveti un craciun fericit alaturi de cei dragi.
Urarea nostra de Craciun:
Sa se-adune bun cu bun,
In gandul ce ti-l trimit acum,
Pentru anul care vine
Sa ne deschidem inima
In sfanta seara de Craciun
Si sa facem loc in ea
Anului ce sta sa vina
Primeneste-ti sufletul cu voie buna
Cu iubire si speranta,
Dragoste si multumire
Cadoul acestui Craciun
sa va fie invelit in urari de sanatate,
sa sclipeasca de fericire,
sa fie plin cu reusite pentru anul care vine,
sa pluteasca in el toate visele voastre
...un strop de noroc si reusita
...o sansa divina pentru anul care vine.
Claudia si Eugen, Daciana si Damian
balanta pe anul ce a trecut e umbrita si sincer nu ma pot bucura pe deplin de ceea ce chiar am reusit sa realizez anul asta.
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+39 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Claudia ! Hai ca va fi bine, imediat vine bb!--------------------- Vine Craciunul! ![]() |
nico

, sper doar ca anul care vine sa aiba numai surprize placute...insa pana vine anu' sa vina bebe 
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+39 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
natynic spune:
Buna seara, fetelor!
Ce harnicute...Am terminat si eu cu bucatareala (nu mare lucru, caci suntem invitati
) si am impodobit bradul impreuna cu Iulia
...tati l-a adus, l-a fixat si i-a pus varful, restul am facut noi fetele si efectiv mi-a fost de mare-mare ajutor gargarita mea care era in culmea entuziasmului. Inainte de culcare, ultimul lucru a fost sa mai mearga o data sa-l vada, exclamand: "baduuutzuuul...". A fost incantata si de Mos Craciunul catarator (ti-l mai amintesti, Stela?...
)
Vad ca Adriuta, cu cuvintele ei maiestre a deschis seria nostalgica a bilantului anual...Una peste alta, cred ca nu a fost deloc un an simplu pentru niciuna dintre noi, daca e sa ma gandesc la oricare dintre randunici; cu nuante, desigur...Dar si cu multe lucruri bune si frumoase.
Urez drum bun randunicilor calatoare, sanatate puilor bolnaviori, arunc cateva 
catre cuscra mea draga si catre Claudia-Daciana, zilnicul gand de fierbinte rugaiune catre Siluan, Simo si George, cate o
celor ce se confrunta cu somajul pt ca stiu AL NAIBII de bine cat rau, stres, tensiune si temere aduce problema asta si va doresc tuturor un sfant cadou de liniste si bucurie in acest Craciun!

Kya spune:
pe toata lumea. Mi-ar placea sa fac o scrisorica, dar mi se inchid ochii!
Sanatate bolnaviorilor, spor la bucatarie harnicutelor, si noapte buna!
Poate reusesc sa descarc maine niste poze de la serbare, sa ma laud cu "actrita" mea 
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
'Na seara! :)))
Avem si noi bradut!! Maine il impodobim (nu am mai reusit in seara asta...).
Naty, ce mai face Iulia? Cum se simte?
Kya, ai descarcat pozele?
---------------------
Vine Craciunul!