Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (469)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Sunt varza cu urarile , nici cea mai mare incordare a mea dar putea sa nasca ceva mai frumos ca mesajul Adriutei sau urarile Butucicai si Dacianei
Si am azi o zi plina cu varf, ca pline ochi imi sunt toate de la vreme incoace Nu ma plang, sper sa fie un ajun in familie asa ca-n filme
Asa ca va doresc sa petrecti cu drag, cu bine, sa fiti fericite alaturi de cei dragi cu sufletul, sa va aduca Mosu' daruri multe si frumoase, sa aveti parte de surprize placute cum nici nu visati, sa va creasca cozonacii mari si sa va iasa sarmalele gustoase!
HoHoHo Mimo ca ai treaba, cara-te la aragaz
Pup intreaga randunime si promit sa va fiu mai aproape zilele astea ca deja ma simt ca-n vizita pe craca...ca-n vizita fara cadou

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Aseara baietii s-au culcat greeeu, tarziiiiu... Si am sperat sa se trezeasca dupa 7. Insa ti-ai gasit! La 6.30 Stefan visa si ii explica lui Matei, cu voce TARE, cum e cu colegul lui Lukas si fratele lui geaman, de la 2A...

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

'neatza din campul muncii! am program scurt-pana la ora 14
sunt zombi ,m-am bagat in pat la ora 1 si ceva,am reusit sa afum un pic sarmalele lui socra'miu...am uitat sa adaug apa ehh se mai intamplam-am luat cu altabosii cu un pic de curatenie prin dulapuri si dintr-o data am simti un miros neplacutvai de capul meu!!!
..dar sa las astea si sa ma laud si eu aseara m-am intalnit cu cafenia ..Doamne ce dulce e,imi venea sa o rontai..ne-am intalnit in Selgros,mergeam spre standul cu jucarii si am vazut un blondanetz cum tot alerga pe o banda rulanta de fitness..apoi cand o vad si pe mami cea frumoasa care intr-adevar radiaza de fericire...cafenia era la mamaie in brate,avea o bentita pe capsorul ei scump...hmm la prima vedere am zis ca-i fetita lui tati dar uitandu-ma mai bine mi-am dat seama ca e si a lui mami..doar culoarea o are de la tati ...fata ,sa fiti sanatosi si fericiti!!! Andru meu n-a scos nici un cuvant,Mihai era intr-o forma maxima-zvarluga...si dulce rauce sa mai ma bucur ca i-am intalnit

ne-am intalnit cu Mos Craciun in selgros,am facut si 2 poze...am mai cheltuit si niste banuti...

camicum mai este bubu?

daciana Craciun fericit!!!

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo , ma, mi-e dor de tine pe craca!

Ramo, ce fain ca v-ati intalnit!!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Catalina, mami de si

CRACIUN FERICIT SI TIE !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

VA PUPIC PE TOATE SI TOTI PUIUTII! SA AVETI UN CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PE MASURA ASTEPTARILOR VOASTRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Craciun fericit sa aveti alaturi de cei dragi!
noi ne simtim bine la munte,a inceput sa se topeasca zapada
dar e super in rest
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Craciun fericit, randunici dragi!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput