Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (469)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

CRACIUN FERICIT! SA VA ADUCA MOSHU' TOT CE VA DORITI!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Craciun minunat sa aveti, cu sanatate si fericire, cu multa intelegere! Toate dorintele ce va sunt intr-adevar de folos sa vi se indeplineasca!

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello, ce fac fetelle harnicutze??

sciru doua vorbe ca trebuie sa plec sa duc niste cadouri...

raportez:o oala de ciorba de curcan acrita cu zeama de varza, o oala de sarmale, 2 caltabosi nefierti(maine ii fierb sa mancam cand sunt calzi sa nu stau sa incalzesc), 3 bailgi, o piramida din chouxuri cu crema de vanilie si pe deaupra cu sos de cioco si frisca, bradutz impodobit...mai am cadourile de impachetat dar asta dupa ce se culca Anto....eu sunt zombi ..m-am culcat azi noapte la 3.30 di am dormit pana la 8.30 cand mi-a dat buburuza trezirea....., mi-e frica s ama asez in pat ca tun o sa fiu...hahahahaha

revin, pup craca harnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

salutare, ultimele stiri: azi dimineata am fost la control...cica colul e "bun" moale si catifelat se pare pentru domnul Damian. insa de cand cu controlul m-a trezit cu contractii dureroase...nu foarte dese...insa no...contractii care nu cedeaza la odihna, am luat un nospa sa vedem daca cedeaza..daca nu cedeaza...cred ca Damian o sa vina cu sania lui Mos Craciun. IN rest, dopul e la locul lui apa nu s-a rupt...sunt in asteptare...undeva intre bucurie si teama ( asta din cauza a aceea ce am patit cu Daciana) si ma rog la DD sa nu ma chinuie prea mult Damian.

daca nu iasa maine, duminica dimineata ma internez...va pupic pe toate, va multumesc de imbratisari si sustinere - trimit inapoi inzecit!

azi stand mai mult pe scaun am incercat sa imi ajut sotul sa pregateasca masa de craciun...cozonacul este framantat-aici doar el. sarmalele sunt pe foc-aici amandoi, salata beuof-amandoi, racitura firbe molcom....ci cam atat ca zic eu ca ne-am cam intins pentru ziua de azi...

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/

Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!

Claudia+39 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Claudia

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Va doresc Sarbatori fericite, un Craciun plin de lumina alaturi de cei dragi si un An Nou cu sanatate, bucurii, noroc si impliniri.

Mergi la inceput

Bitzulina cu baigli mi-ai adus aminte de bunica. Ea facea baigli cu mac si nuci. O nebunie.
A propos. Pana la urma ai reusit sa faci rost de femeie pt curatenie?

Mergi la inceput

Si o dedicatie speciala pt mamici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

fetelor, adunarea!

Iris se pregateste de lansare!

hai Ioana cu nastere de vis!

Mergi la inceput

Ce frumooos! Ioana, sa ai o nastere rapida!

-----------------------
A venit Craciunul!

Mergi la inceput