*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (125)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryd

of am trimit mesajul si era logata sora mea. Am uitat sa verific userul. Scuzati.

Chiar ma gandeam cine e noua mamica...m-a uimit ca ea ne cunostea pe toate, era la curent cu toate.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Multumesc inca o data pt aprecieri la adresa puilor mei.

Dandusa astept tel tau si merci ca ti-ai facut timp...

Darling nu e chiar atat de cuminte Lorena. Offf ma consuma nervos rau de tot. Lorena ia totul in joaca, cred ca zice ca si bebe e o noua jucarie. Dc ii face ceva ce nu trebuie lu bebe si noi ii zicem ca nu e tocmai ok (ii explicam noi acolo pe limba ei ), ea face in contra totul si mai si rade...cred ca zice - ce joc frumos mi-am gasit. Deci nu intelege chiar deloc, nu stiu ce o sa ma fac cu ea. Ea e si ffff fff extrem de rasfatata...si face totul pe dos...Tu cum gestonezi situatiile astea?

Am citit ce scria si Arla ca solutia ar fi gradinita. Deci unde eram eu impotriva cu gradinita ca nu o duc ca mi-e mila de ea sa o dau de langa mine, ei am ajuns in situatia ca as duce-o si maine. Numai ca ma tine ca suntem in plina iarna, o gramada de virusi, ea e genul de copil care prinde tot si aduce acasa...si tot asa. Asa ca mai asteptam pana in primavara si gata.. Poate asa se mai schimba si ea....

In rest sper sa fac fata la ambii copii, bebe mai are un pic si m-ar manca si pe mine si pe sora-sa, asa de fomist e ... Deci e inversul lu Lorena...Si chiar dc ii dau completare tot mananca la 2 ore jumate....Nu stiu ce mai voiam sa scriu....

Treb sa trimit mesajul ca dc nu il pierd, mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

HERA, si noi avem astfel de probleme, cand cu unul, cand cu altul. De exemplu, Anastasia - care de obicei e foarte cuminte, chiar il mai "dadaceste" pe Radu cand face "p'otii" ("tai acolo Dadule" - de obicei Radu e cel zvapaiat si neascultator) - de cateva zile e foarte rasfatata si irascibila. Astazi a facut scandal ca am scos-o afara in curte la zapada, a zis ca ea "ta acasa singu'a", ca "nu vea a dapada", iar la un moment dat a inceput sa urle asa tare ca am intrat in casa, de frica sa nu faca vreo laringita. Pe urma, la masa de pranz, a inceput iar sa tipe ca ea vrea peste, nu pui, ca ea vrea lamaie peste pui, ca nu vrea supica deloc, ca "nu-i detula lamaie in papuie" etc etc. Pana la urma a macat ("singu'a", nici nu m-a lasat s-o ajut, punandu-si carnea, painea si morcovul in lingurita si bagand asa in gurita). Noi am pus-o pe seama dintilor deocamdata, mai are 2 canini care trebuie sa iasa si gingiile sunt destul de umflate, sa vedem... Oricum, din martie ii duc la gradi, din aceleasi considerente ca si tine nu i-am dus in toamna aceasta.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Manu pana sa apara bebe,am avut cel mai cuminte si intelegator copil. S-a schimbat total... Si nu iti spun cat sufar ca nu mai pot dormi cu ea, pt ca o deranjeaza bebe. Si asa ca ea doarme cu tati, care intre timp a devenit "iubita mea" (cum imi zicea mie inainte) , iar eu sunt doar mami. E innebunita dupa ta-su.nu mai pot sa-i fac eu baita, caci bebe sta agatat de tzatza mea si dc il ia ta-su in brate urla ca din gura de sarpe... Deci e ca la nebuni...
E clar saraca ca simte ca am dat-o la o parte...offf... Si chiar ma intelegeam cu ea, aveam un feed-back pozitiv la toate explicatiile pe care i le dadeam. ACumm e praf... totul...
Eu sper ca in timp sa se regleze treburile...sper sa nu ma insel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hera eu zic ca ai mare noroc ca vrea sa doarma cu tati si la fel ca vrea sa-i faca tati baie. Elisa doarme cu taicasu doar daca nu-s acasa , altfel il da afara din camera si el sufera cand ii spune "piaca tati". La fel ii face si cu baia insa acolo a acceptat totusi de cateva ori sa o scoata el, cred ca se racise apa . Nici scutecul nu vrea sa i-l scot decat eu.
Ce sa mai m-am scos. Caci asteia mici nu-i face sotul baie si nici nu o schimba din principiu, el zice ca-i e teama ca-i prea mica.
Iar la nani eu cu Elisa in brate, bb cu suzeta. Aseara le-am citit poveste si au dormit toti 4 in dormitor, si sotul printre Ana si Elisa .
Hera, tu ai si gradinita aproape, acolo a fost sotul meu.
Adriana ca bine zici de ajutor. Eu am nevoie sa merg la doctor si tot aman caci ar trebui sa merg cu toate trei dupa mine.

Oricum nu ma bag inca la gradinita caci mi-ar fi peste mana sa merg cu Elisa intr-un loc si cu Ana la scoala. M-am facut comoda
Manumanu, ce draguti sunt vorbaretii tai. Sper ca i-ai inregistrat

La noi ninge ca-n povesti. Ana e in vacanta si murdarim haine de zor la zapada. Nici vorba de incalzire globala. E a doua iarna cand avem zapada si nu doar o zi doua ci 3 luni anul trecut iar acum e frig de vreo luna si zapada va fi se pare mult si bine.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

In seara asta ne-a vizitat Mosul! Multumim, totul este foarte frumos, abia astept sa le vad reactia!

Chiar inainte de venirea Mosului a fost dr-ita la vaccin (Havrix, ultima doza), au fost destul de cuminti (in sensul ca au plans numai putin in timpul vaccinului, nu si inainte), iar dupa 10 minute uitasera si alergau deja prin casa.

La capitolul mancaruri de Craciun (in "asociere" cu mama): sarmale, supa de gaina, friptura de porc, sarmalute de curcan pt copii, salata boeuf, cozonac la masina de paine, prajiturele (albinita, cornulete cu nuca, inca o prajitura de foi cu crema de nuca), poate si un tiramisu daca mai am timp.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Manu ce de prajituri faci, yammi . Eu am incetat sa mai dau vina pe dinti, adica nu mai cred ca dintii sunt de vina pt starile lui Eduard. Banuiesc ca eruptia dintilor le da o stare de iritatie dar la Eduard e mai mult de atat. E sigur terrible twos si suprapus si cu venirea lui bb rezulta un mic monstrulet.

Hera welcome to the club. Nu pot sa ma laud ca gestionez situatia, poate cel mult supravietuiesc de la o zi la alta si incerc sa-mi tin nervii sub control. Noroc ca bb e bun si ma lasa sa dorm noaptea sa fiu cat de cat odihnita. Cand il aduc pe bb jos in living Eduard de abia asteapta sa sara pe el si il las sa-l pupe sa-l mangaie sa-i vorbeasca. Saracu Alex indura si bale si chiote in urechi si degete pe fata. La un moment dat Eduard devine din ce in ce mai "iubitor" asa ca sunt nevoita sa-i zic sa-l mangaie pe bb mai usor. Ei....aici e momentul cheie ca incepe sa devina violet, cateodata ii mai prinde si cate o palma pe cap, fata etc. Si sunt nevoita sa ma ridic sa ma plimb sa nu-l las sa-l mai atinga si normal ca incepe sa urle. Da-i cu explicatii, ma rog trece. Si apoi o luam de la capat. Daca il alaptez vrea si el sa stea langa mine sau sa-l pupe, chiar in momemntul ala. E tare rau ca Alex da laptic mult afara si ar tr sa stea linistit dupa ce papa. Dar sunt si momente frumoase de ex cand il sterge la gura de lapte, sau cand ma ajuta sa-l sterg cu servetelul umed cand ii schimb scutecul. Sau cand ii canta si il leagana usor. Tu ai noroc ca te ajuta cineva cu baita si ca nu tr sa le faci baie la amandoi. Eu ii spal pe rand 5 zile pe saptamana.

si cu gradinita daaaa, tare iimai simt lipsa. Dar la fel si la noi, Eduard aspira toti virusii si ii aduce in casa. A fost si bb destul de bolnav asa ca am hotarat sa nu-l mai ducem la gradi pana in aprilie, dar la fel si eu, l-as duce si maine.

Otilia ma faci sa rad....ai devenit comoda ai???? se vede....

azi Eduard a avut prima serbare. A fost in interiorul unei biserici vechi de 200 de ani (superba) s-au adunat toti piticii i-au imbracat in reni, moscraciuni, oameni de zapada si au cantat colinde. M-a emotionat. Multi plangeau, erau nervosi. De unde ma asteptam ca al meu sa fie the worst, a fost cel mai calm, se uita la noi, batea din palme si canta si el acoo ceva. Am reusit sa fac cateva poze dar au iesit tare nasol. Pun 2 aici http://www.facebook.com/photo.php?pid=5990654&l=7867f29579&id=527394129

editez sa explic ca desi nu-l mai duc pe Edu la gradi m-au sunat sa ma intrebe daca vreau sa-l duc la nativity play.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetelor cu 2 puiuti mici, sunteti de admirat! Nu mai zic de Otilia care e un exemplu viu pentru mine! Va citesc, ma minunez si va urez sa aveti multa rabdare si sanatate!
Darling ce gramada compusa de pitici! E o idee buna sa-l duci la spatiul ala de joaca, nu? (asta cred ca reprezinta ce ziceai...)
Avem si noi unul mic si nervos acasa, dar se manifesta in functie de momente. Nu prea le are cu nervii la oboseala sau cand il doare gingia. El se alinta-prosteste-rasfata cand suntem mai multi langa el si de cele mai multe ori cand este in preajma lui David. Daca David ma ajuta pe mine la ceva, automat Luca e linistit si se joaca printre picioarele noastre.
In rest, e un ingeras cret si lipicios. De cand a dat frigul, pe la 1-2 noaptea...sau macar spre dimineata...aterizeaza intre noi in pat (in fine, plange...nu reusesc sa-l linistesc la el..nici nu ma chinui mult...si-l iau intre noi). Nu stiu daca neaparat frigul e problema, pentru ca in casa e o temperatura placuta...o fi lipsa noastra de acasa. Oricum, cine sta sa contorizeze...ne mai bucuram si noi de el cu manutele mici pe obrajii nostrii cat se mai poate. Ca acusi se face si el ditamai golanul, precum fra'su...

Astazi a luat sotul si bradul. E superb, abia astept sa-l impodobim! Cred ca maine seara sau joi cel tarziu...ca pana in ajun nu mai are rabdare David.

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Din seara asta sunt oficial in vacanta de sarbatori.

Sunt varza :)))

Ieri zi oribila cu 3 inzapeziri cu masina. Azi sculata la 6.30

Fetele sunt si ele obosite rau, nicole face crize cand o trezim, isi trage sacu la loc si se intoarce pe partea ailalta.

Iupiiiii, stau acasaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra concediu placut alaturi de papusile tale! Sa va odihniti si sa profitati din plin de zilele libere! Eu am tras azi un somn la pranz de milioane...si cand eram acasa cu Luca, n-as fi dormit nici moarta.

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput