*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (125)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fluturasha,
am uitat de pouch.eu l-am folosit si m-am inteles f bine cu el.la fel de bine ca si cu cel cu inele.cel mai important este sa fie masura potrivita.daca este mai mic,nu incape bb,daca este mai mare,sta larg,bb nu sta fixat si pe tine te doare spatele etc.eu mai am ceva dar tre sa verific marimea.daca vrei,iti pot trimite spre demonstratie,sa vezi cum e,etc.
Anca,
vai ce m-am speriat cand am citit,groaznica patanie.imi imaginez ce-a fost in sufletul tau
Hera,
v-am admirat,santeti frumosiii foccoletul a ajuns,in cateva zile ajunge la tine.vb la tel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ANCA, wow ce patanie!! Cred ca muream de panica, bine ca ati trecut peste fara probleme. Ma bucur ca te-ai distrat de ziua ta, bravo prietenelor tale pentru surpriza!

Voiam de cateva zile sa va mai scriu din "perlele" piticilor si tot n-am avut timp, dar acum m-am mobilizat:

Anastasia: "t-a mudi'it petita pe minuta ata minunata" (s-a murdarit fetita pe manuta asta minunata)
A: "sunt tupi'ata pentu ca m-am pictitit" (sunt suparata pentru ca m-am plictisit)
Radu: "Dadu vea un pic de apa mu'ta-mu-ta"
R: "s-a pacut noapte pentu ca sunt becu'ile"
R:

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mersi pt griji fetelor, e de fapt din categoria `asta e doar prima data` de febra, primul cuvant, cap spart, primul nu, mana rupta, coborat singur pe scari, injectii, venit si luat si pupat cu multe bale pe gura, indigestie, tras bradul jos, tras scaunul langa chiuveta si dat drumul la apa... pentru orice exista o prima data.

Manumanu, ce totala e Anastasia, dulce foc! O pupacesc toata virtual!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Anca, urata intamplare.Bine ca Sara e bine, dar nu as vrea sa fiu vreodata in pielea ta.

Ginye, multumesc de vot si ca ti-ai facut timp sa te inscrii.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Alra bun ar mai fi un ajutor da' nu-i asa ca tr sa ne descurcam si fara. La gradi mai ajunge prin aprilie asa ca rabdare si iar rabdare. Sa treaca iarna, sa mai cresca ziua sa putem iesi la joaca. Eh sa fim sanatosi si ne-om descurca noi.

Anca ce bine ca ai avut o zi faina. Urata patania cu Sara, dar nu inteleg, nu a sangerat imediat dupa cazatura? Chestia asta cu alunecatul pe gresie/parchet din cauza de pipi am mai auzit-o. Fetita unei prietene si-a fracturat unul din incisivii centrali. Iar am fost gand la gand cu dulciurile. Si eu vreau sa fac turta dulce, s-o fac in forme de braduti si omuleti si s-o ornez, poate impreuna cu Eduard. Nu am o reteta anume, sunt in cautari, poti sa pui reteta ta pe mamici de cozonacei gatesc pls?

Ginye de Craciun as vrea sa fac piftie, sarmale la slow cooker (le am la congelator deja, trmise de soacra-mea ), gasca umpluta (sper sa reusesc) cozonac la masina de paine si turta dulce. De Revelion, salata beuf, gratar si tort la metru.

Manu tare dulce Anastasia. Sarmalele de obicei le pun seara in slow cooker si le scot dimineata, pe low. Cred a le-am lasat si mai mult de 10 ore ca erau cam maronii dar se topeau in gura. Zic eu ca 8 ore pe low ar fi numai bine.

Hera tare dulci puii tai, ce cuminte sta Lorena in patut alaturi de bb. Eduard al meu ar fi calare pe bb. Cateodata de abia il scot din mainile lui. Tu cum mai esti?

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Darling, ici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145691&whichpage=5
Eu am pus aluatul la fridge, maine candva le coc si de decorat, vedem, cat e de induratoare z cu creioanele astea http://www.oetker.ro/oetker_ro/html/default/debi-7y3k3p.ro.html , eu am facut ca cel ce-si ia intai potcoava sau roata si dupa aia calul/caruta. intai am luat creioanele astea, si de-abia apoi am inceput sa alerg dupa reteta si forme de decupat.

Nu stiu care a fost faza cu sangele, cred ca s-a amestecat prin par, sau s-a inchegat o parte, sau a facut un mic hematom care s-a spart apoi, habar n-am, si eu sunt in dilema.

Si ca sa continue cheful, azi ne aniversam cu I. 4 ani. Nu dau decat de baut ca vin sarbatorile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anca o tii intr-o petrecere! La multi ani fericiti impreuna!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata mamicutelor!
Va invit la o calda (cum bine zicea Oliv ieri )

Anca LA MULTI ANI cu sanatate si intelegere alaturi de sot! Ufff, urata intamplare! Bine ca se simte ok acum!
Otilia scuza-ma ca nu ti-am raspuns cu pozele! Da, sunt mai mari, dar nu le-am modificat, pentru ca eu le vedeam bine.

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Buna dimineata!
Las pentru toata lumea.
Suntem la bunici, la Braila. . Am venit de sambata dar n-am apucat sa ajung la laptop pana acum. (multa lume).

ANCA iti urez cu intarziere si cu scuzele de rigoare LA MULTI ANI cu multa sanatate, fericire, sa-ti aduca noul an tot ce-ti doresti pentru tine si familia ta. Petrecere frumoasa in continuare ca vad ca mai aveti de sarbatorit.
Pupam si printesa Sara sa-i treaca bubita repede si sperietura.

Manu ce frumos! Sunt niste scumpi dragalasii tai. Lory a invatat "mos craciun cu plete dalbe " -
"mos casiun cu pete dalbene
a sosit de pin nameti
si aduse multe la tetite si baiesi
mos casiun, mos casiun
din batani se poveseste
nisiodata nu lipsit
mos casiun, mos casiun"
Il canta in continuu toata ziua . Poate fimez si va colindam in ajun de Craciun.

Bebecriss multa sanatate! Cum te mai simti?

Am vazut si poze cu 2 copilasi de Hera. Foarte frumosi. Sa va traiasca !

Ramo cum mai sunteti? Cum e Sara? Asteptam vesti.

Ginye noi plecam de Craciun la munte. Am facut cu mama carnatii sambata. Ea facuse deja toba si altceva nu facem. Mai multe de Anul Nou - piftie, salata boef, rulade de carne, de cascaval, friptura si mai vedem.

Nu mai stiu ce voiam sa mai zic. M-am intins si asa destul.

Va pupam si sa aveti o zi cum va place.

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

of am trimit mesajul si era logata sora mea. Am uitat sa verific userul. Scuzati.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti

Mergi la inceput