*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (125)*
Raspunsuri - Pagina 6
alra spune:
Maine sunt acasa cu amandoua, nu ies nici batuta :)))
Joi insa trebuie sa ma duc cu nicole dupa mine sa fac xmas shopping. Laura are inca scoala si activitati joi si vineri dimineata. Avenit cu "reteta" de clatite in poze de la scoala si cica maine facem clatite dupa instructiuni :)))
Hera, astia micii uita repede, cand mai scoti pe bebe din kko iti poti recastiga junioara in cateva zile :)) zic din experienta. Incearca oricum sa ii dai atentie ziua cand doarme bb
Darling_ spune:
Hera eu ii mai zic lui Alex asa pe un ton grav ca acum ma joc/ocup de Eduard sa nu mai planga. Sau sa nu mai planga sa fie asa cuminte ca Eduard. Bineinteles ca bb habar nu are ce se intampla dar fata lui Eduard efectiv se lumineaza. De multe ori bb adoarme pana ma duc eu la el, sau il pun pe baby gym, sau se uita cateva minute bune la mainile lui sau rade la carusel in patut. Astea sunt momente in care ma joc cu Eduard. Sau ii pun ceva la tv, de ex gummy bear etc si eu cu bb in brate ma plimb de colo colo saltaret si Edu ma urmeaza, cateodata cantam impreuna melodia respectiva. Iti dai seama cum cad seara . Cat timp bb doarme diminteata ii pregatesc repede mancarea lui eduard si daca am noroc reusesc sa-i dau sa si manance pana se trezeste bb. Daca se trezeste il pun la tz si il supraveghez doar cum mananca. Apoi astept sa devina bb iar obosit ca sa-i culc pe amandoi. Eduard in mod normal s-ar culca imediat dupa pranz dar incerc sa mai trag de timp ca sa-i pot culca pe amandoi sa am si eu cateva ore libere dupaamiaza. Seara e mai greu ca-s amandoi mai maraiti dar in general e OK ca bb mai trage un somn seara. Se scoala bine dispus si se distreaza cu caruselul pana il spal pe Eduad. Apoi Eduard sta in tarc pana il spal pe bb. Eu ii fac masaj, il imbrac etc si apoi ii spun: gata Alex, du-te din patutul lui Eduard ca el vrea sa se culce. Si Eduard e asa de fericit sa vina in patul lui. Intr-adevar e numai o joaca in capul lor, tr sa ai rabdare sa te raportezi la modul lor de a gandi si sa te organizezi tu cum iti e tie mai usor. Eu ma cramponam inainte ca asta tr facuta asa sau ailalta asa. Eh.... in cazul asta nu mai e asa, cateodata 1 + 1 = 3.
Alra la cumparaturi pt Craciun cu Nicole dupa tine.... wow bravo voua!
Amalia nu e un spatiu de joaca, e de fapt o sceneta care se joaca de copii cu ocazia Craciunului, despre nastere sfanta etc. In teorie ca in practica a fost un haos cu copii multi si mici miorlaitori care stateau pe jos si cantau colinde. A fost haos total dar tare mi-a placut sa-l vad si eu pe "al meu" printre pitici. Era asa in elementul lui, fericit, batea din palme si dansa, nici gand sa planga sau sa vrea sa vina la noi. A fost tare incantat cand si-a vazut colegii de gradinita, le-a dat mana la fetele care au grija de el imediat si le-a urmat fara sa se uite in urma dupa noi.
Anca am facut si eu aluatul de turta dulce, a iesit cam moale, adica nu s-a dezlipit de pe vas la framantat. Sa vedem maine ce-o iesi. Miroase atat de frumos de la mirodeniile alea.
gata ma bag la somn ca am avut o zi tare lunga. Somn usor!
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)
monicus spune:
Ce bine povestesti draga mamica. Ai doua minuni care te asculta... si intr-adevar va simte lipsa...
Si la noi se intampla la fel.. Isi doreste foarte mutl sa se joace cu noi.. dar timpul este atat de scurt ca nu ne putem juca prea mult.. si cum sarbatorile cad in week-end, inca un motiv ca totusi nu avem timp suficient sa ne rasfatam minunile. Asa ca fiecare clipa cu ei trebuie pretuita si proitata la maxim.
Si noi am luat bradutul aseara si tare mult asteptam sa il imbodobim si noi...si sa ii vedem reactia... ca este un brad foarta bogat si inalt.. de fapt noi numai de genul acesta luam brad.
Deci.. sa vina sarbatorile...
Citat: |
citat din mesajul lui Amalia Avem si noi unul mic si nervos acasa, dar se manifesta in functie de momente. Nu prea le are cu nervii la oboseala sau cand il doare gingia. El se alinta-prosteste-rasfata cand suntem mai multi langa el si de cele mai multe ori cand este in preajma lui David. Daca David ma ajuta pe mine la ceva, automat Luca e linistit si se joaca printre picioarele noastre. In rest, e un ingeras cret si lipicios. De cand a dat frigul, pe la 1-2 noaptea...sau macar spre dimineata...aterizeaza intre noi in pat (in fine, plange...nu reusesc sa-l linistesc la el..nici nu ma chinui mult...si-l iau intre noi). Nu stiu daca neaparat frigul e problema, pentru ca in casa e o temperatura placuta...o fi lipsa noastra de acasa. Oricum, cine sta sa contorizeze...ne mai bucuram si noi de el cu manutele mici pe obrajii nostrii cat se mai poate. Ca acusi se face si el ditamai golanul, precum fra'su... Astazi a luat sotul si bradul. E superb, abia astept sa-l impodobim! Cred ca maine seara sau joi cel tarziu...ca pana in ajun nu mai are rabdare David. |
monicus spune:
Pai.. sedere placuta alaturi de familie si sa profitati la maxim de aceste clipe frumoase.
[quote]citat din mesajul lui alra
Din seara asta sunt oficial in vacanta de sarbatori.
Sunt varza :)))
Ieri zi oribila cu 3 inzapeziri cu masina. Azi sculata la 6.30
Fetele sunt si ele obosite rau, nicole face crize cand o trezim, isi trage sacu la loc si se intoarce pe partea ailalta.
Iupiiiii, stau acasaaaaaaaa
fluturasha23 spune:
Multumesc anca, manumanu, dandusa pentru info/oferta referitoare la pouch. Deocamdata ma mai informez cu privire la pouch, sling, wrap.
Hera . Sunt sigura ca o sa gasesti calea de mijloc si ca vei reusi sa te intelegi cu Lorena. Eu cand mai raman singura cu amandoua - f rar ce-i drept si trebuie sa-i dau Deliei sa manance, fie ii pun Iuliei desene la dvd - povesti care tin 20 min., fie ne jucam cu lego sau facem un puzzle din lemn. Iulia a primit o papusa de ziua ei care are vreo 50 cm si am imbracat-o in body si o salopeta de-a lor si se joaca cu ea toata ziua mai nou, are grija de ea.
Mami fericita si implinita de Iulia si Delia
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Vin cu vesti ceva mai bune...saptamana trecuta am facut Havrixul...a spus doar au si gata.
Alaltaieri i-am facut pat Sarei (tati cu un prieten)...tot la 5 milioane am ajuns, dar macar l-am facut cum am vrut noi...o sa pun poze zilele astea...saltea am luat de la Dormeo...6 milioane jumatate...suntem in faliment...astea au fost de la Mos....Mos care a cam dat faliment.
Ieri am fost la tati la servici la petrecerea de Mos...nu a vrut sa stea in brate la el, s-a speriat, abia a stat un pic la mine in brate...si eu la Mos pe picior...pt poza.
Doarme la ea in pat, uitandu-se la Mozart si prietenii la culcare...azi noapte s-a trezit plangand si a zis ca face pipi...am pus-o pe olita, motaia, am pus-o la loc in pat si a dormit pana la 8 cand plangea in somn si spunea NU Nu...nu stiu ce tot viseaza...am luat-o cu noi si a dormit pana lal 9.15...a fost obosita ca ieri am sarit peste somnul de pranz.
Agitatia e in continuare, ii da un canin...o sa incerc sa ajung sa-i cumpar Chamomilla CH 30 sa-i dau si Viburcol, granule sau supozitoare, tot homeopate,pt dureri, agitatie... dar care nu prea se gasesc in Romania, doar in Ungaria, Germania,Austria...
alra spune:
Darling, numai cu nicole e simplu: o pun in carut in sac la caldura si ma plimb pe unde vreau. In supermarket o pun pe cos.
Si noi ne folosim de desene cand suntem obositi cu totii si avem de pregatit masa de seara si de aranjat vasele sau cumparaturile. Asa putem termina mai repede si manca mai rapid :)
Azi ne-a trezit laura la 8. Dormeam asa adanc si eu si nicole ca am zis ca e 5 dimineata :)))
Noi bradul l-am facut de mult. Aici se face dupa mos nicolae
aleinad.g spune:
Ieri a ajuns si la noi Mosul, si cum a fost taaaareeee secretos si neidentificabil ii multumim din suflet pe aceasta cale. Poate totusi ne face si noua cu ochiul sa-l pupam pe obrajii rosii si sa-l tragem de barba. Asa ca, de ieri Thea spala mereu la masina si cum aveam in dotare fierul de calcat este tare gospodina. Daca mai pun la socoteala si activitatea din bucatarie este numai buna de maritat.
Pupam ceata de cozonacei, fratiorii si mamicile!
Ramo2007 spune:
Si Sara e gospodina...a primit de la Mosul de la tati de la servici o bucatarie...si gateste de azi dimineata pt papusi...
fluturasha23 spune:
Ramo asteptam poze cu Sara in noul pat.
Poze cu Iulia si Delia (la cererea Amaliei):
http://good-times.webshots.com/photo/2419523940105342640atrmTU
Mami fericita si implinita de Iulia si Delia