Fluturasi de martie-aprilie 2011 (103)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaxena mey bb_yasmi vezi cum functioneaza creierashul tau,cum vede ca exagerezi da cu eject,asha ca n-ai vreo shansa sa te ingrashi,te-ai programat la un anumit nr de calorii si eu ma pot lauda ca am stagnat o sapt...mare minune pt mine aseara am baut un suc de portocale,vai ce arsuri am avut,noroc cu RENNIE si eu vreau la IKEA,shtiu ca nu se poate comanda online,dar poate nu-s bine informata,oricum pana nasc ma duc la ei azi cica ii cumpar Mariei sanie ca sa o imprietenesc cu anotimpul,drept urmare tre sa o imbrac in salopeta cea noua si "ulata ca nu e loz" cand am eu timp de scris,nu doar de citit ca timp pt asta imi fac in fiecare seara,e linishte si toata lumea e plecata Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s28 cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |
bine ar fi sa fie asa!!
felicitari!!
cum a fost la sanius??
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!
bb_yasmi spune:
si noi am fost la ceva cumparaturi azi....si dupa s a gandit sotul sa imi faca o surpriza si a oprit in fata la cofetarie nu stiam ce sa fac....sa refuz???? sau sa intru mai repede.... normal....ca stiti ce am ales.... dupa ce am balit la vtrine cat am stat la rand cand am ajuns in fata vroiam de toate
AMR 9 sapt!!!!!!!!
cami_antonia spune:
salutare mada si yasmi
roxy la fundulet eu am folosit
1. zi de zi ulei de masline fiert peste care am pus 2 fiole de vitamina A de la farmacie
2. cand s-a iritat bebe am folosit bepanthene unguent care e f bun sau neopreol ... eu le dau cand una cand alta ... doar cand e spuzit
3. si pt burit ... deci pt total altceva am folosit baneocin pudra ... se pune peste buric dupa ce cade cateva zile atat ...
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Ieri am lipsit pt ca am terminat cuparaturile pt craciun: yasmi, cum te mai simti? ce face burtica? Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana AMR 9 sapt Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
suficient de bine cat sa o iau de la capat
burtica e tot asa, destul de micuta , fata de cat a fost prima sarcna..auu.auuu.....char vb cu sotul azi...cand am geaca nici nu se vede burta deloccc si ca oare unde ncape un bb in ea....
AMR 9 sapt!!!!!!!!
cami_antonia spune:
pisuc mercic de PM
ma voi gandi serios ce sa fac si ne mai comunicam
deea tu nu ai cu cine lasa o fetita atat de mare?????? da eu cu a mea de nici doi ani ce sa ma fac???????? printesa ta nu sta singura inca in casa???? eu sunt disperata si pt maine
am control gineco
si nu stiu ce sa fac cu bebe
plus ca inca pe jos e ghetus rauuuuuu
nu stiu cum voi conduceeeeeeee
dar de condus cred ca voi conduce pana in luna a 9-a negresit
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui madutza_bra eh, si azi am schimbat si noi saptamana si AMR-ul Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana AMR 8 sapt Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
felicitari!!!!!!!!!!!
AMR 9 sapt!!!!!!!!
cami_antonia spune:
yasmi sa-ti fie de bine cu dulciurileeeeeeeee
da ce cumparaturi ati facut?
roxy felicitari pt carut
sa va fie cat mai de folos
si eu tre sa ma apuc sa mai cumpar de pe la farmacie una alta si nu am timp de merssssssssssss
offfffffff
sunt varza
acu ca s-a mai mucit si fata nici atat nu mai pot iesi
bb_yasmi spune:
roxy noi nu prea am folosit nici o crema (desi am avut bephanten si de galbenele) pt ca nu a fost nevoie. acum voi cumpara doar crema de galbenele. roxy, dar tu ce ai comandat de la ei, doar patut?transformabil?? noi nu am luat inca moblierul pt baietzoi....oricum primele 3 lun doarme cu noi in camera. apoi o sa facem ceva modficari si sa ma gandesc la un model ceva apoi dau comanda.
sa folost sanatosi caruciorul. tare curajoasa esti sa il comanzi asa fara sa il fi vazut/probat inante.
cami dar cum raceste antonia asa??? ntra in contact cu pers racite?? ufff doamne ajuta noi nu am prea avut raceli prea dese, nici macar cand a inceput gradi. sa treaca repede.
aaaa eu niciodata nu am tinut-o in casa daca avea doar muci.
AMR 9 sapt!!!!!!!!
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui roxy_s simona, bb_yasmi hai nu mai fiti asa ca nu va place iarna, ca este asa frumoasa...mai ales cu zapada, cu frig, ca doar ne imbracam bine cand iesim. eu ador aerul asta tare de iarna. S-a intamplat minunea mult asteptata30+ AMR 9 sapt!!! |
eheee eu prefer vara, soare,pe sezlong.... pe malul marii sau la piscina.... viseeeeee....
AMR 9 sapt!!!!!!!!
roxy_s spune:
cami deci baneocin pudra pentru buric este cel mai des folosit. clar o sa iau din ala si eu
madutza la ceas chiar nu m-am gandit. si sunt sigura ca voi sta ci ochii pe el non-stop
bb_yasmi si eu cand am geaca groasa pe mine aproape ca nici nu se vede burtica prea tare, doar foarte putin.
S-a intamplat minunea mult asteptata30+
AMR 9 sapt!!!