Fluturasi de martie-aprilie 2011 (103)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada fa azi pozica....ce are ca a trecut o zi??? si nu uta de tricoul gri

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

da vcred ca o sa ramana tricou de poza asta. Si cand o sa incep sa slabesc tot in el ma voi poza, ca sa vad diferenta

Strumphi, esti lipsa la apel azi

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana

AMR 8 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

madutza, pai ca de obicei..asa au zis ca voi face pana la sf sarcinii, la fiecare trei sapt..Imi monitorizeza 24 h glicemia, il masoara pe bb, cred ca-mi vor lua si analizele de trim III acum..asta e.. sper sa fie bine... pe 24 vreau cand vin acasa doar sa fac un cozonacel si gata ca de obicei nu sunt in stare de ceva dupa ce ma externez...

mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

plec pe afara un pic si va dau semn cand ma intorc

mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

STRUMPH-ULE UNDE ESTI? am salvat atunci cand ne-ai pus tu muzica de Craciun, aceea din desene animate, si acum mi-am adus aminte de ea. si na, ca am trezit bebeii..far ciocolata sau cacao danseaza de 10 minute..

25 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Al meu la muzica se linisteste. Ii pun niste cantecele de leagan superbe pe care le-am gasit pe trilulilu si cred ca se opreste din ce face el acolo, ca sa asculte... mi-l si imaginez.

Madutza, m-am gandit si eu daca nu cumva junghiurile pe care le simt eu la rinichi ar fi de la bebe, dar cred ca e inca mic sa dea asa tare cum simt eu. Plus ca simt junghiuri din astea cand bebe e linistit, nu cand se misca el prin burtica.

Oricum, pe 7 ian merg la eco si o sa o intreb pe dr daca reuseste sa-mi vada si mie rinichii sa-mi spuna daca e totul ok. Am inteles insa ca in sarcina nu prea se vad asa bine. Dar e un eco ff performant asa ca cine stie...

Yasmi, iti tin pumnii sa treaca repede starea de rau. Nu stiu ce poate fi. Alunele mai provoaca crize biliare. Am si o cunostinta care a patit o criza din asta biliara prin luna a 7-a, dar nu stiu exact simptomele.

Strumphy? Esti intr-o stare...? Poate la povesti pe forum trece si starea aia. Zic si eu...

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

am venit si eu la apel azi!! ...ieri am fost tare bonlavioara,dar a trecut!! fug sa citesc din urma
va pupacesc pe toate

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

in sfarsit am ajuns acasa

am tot bantuit in mallul de la baneasa in stanga si in dreapta doar doar...la zara nu aveau blugi de gravi, nici la debenhams. la next aveau unii absolut oribili la mothercare unii urati, o culoare d-aia care nu e nici albastru nici negru, 300 lei. in schimb pentru cele din buc, am aflat ca la zara din afi au colectia de maternitate, asa ca maine incerc si acolo, poate am noroc...

in schimb sunt foarte fericita pentru ca am achizionat primele lucruri pentru bebe Luca am gasit la next un set de 3 bodyuri cu maneca scurta si fara picior cu 50 lei. aceeasi varianta dar cu maneca lunga si picior lung, 98 lei. eu acum am luat doar cu maneca scurta, le-am insirat langa mine pe canapea acum si ma uit la ele si ma topesc de drag

in schimb am constatat ca hainutele astea pentru baieti mici, gen bodyuri, marea majoritate sunt ori albe ori bleo. as fi vrut sa iau si unele mai colorate dar nu prea am vazut.

la premaman aveau seturi de 3 bodyuri cu maneca lunga si picior lung flausate la 150 lei, sau de 2 la 120 lei, in culori vesele, portocaliu si verde. si la cocodrillo am vazut lucrusoare dragute...

asta asa ca sa va dau raportul

yasmi sper sa iti revii repede..un mare sa treaca raul asta!

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

am uitat sa adaug si ca la okaidi am vazut niste lucrusoare dragute, dar nu prea erau bodyuri. aveau pulovere pentru copii de 1 luna si pantaloni tot pt 1 luna dar nu aveau capse si cred ca e cam greu la 1 luna sa il chinui cu haine asa elaborate care nici nu te ajuta prea mult cand e nevoie sa il schimbi...

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stfey, multa sanatate.

cris, sa foloseasca bb luca sanatos hainutele. . eu nu am cumparat nimic pt 0 luni nici la iasmi, nici acum. toate de la 1-3 luni.

am mancat destul de bine, am dormit o ora si parca sunt ceva mai bine. a ramas doar senzatia de greata......acum sa vedem pana diseara cum o sa fie.....

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ufff ca uitasem: lalely te asteptam cu vesti bune diseara de la dr.

speranta, felicitari pt vestle bune de la eco.

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput