Fluturasi de martie-aprilie 2011 (103)
Raspunsuri - Pagina 19
simonacip spune:
Lavi, imi plac tare mult pozele, arati supeeeer!
Eu, ca si Miki cred ca ai papat ceva ce ti-a facut rau.
sa treaca!
Ailed, Doamne AJuta sa fie totul ok si sa vii repede acasa inapoi!
Madutza
...asteptam pozica!!
Scrish, sa poarte Lucutza sanatos lucrusoarele...La Oaii au hainutze fff misto. EU jumatate din hainele copiilor le am de acolo
. Pt ody-uri mergi si la Z, au acolo mai multe..
Simona, mami de baieti
David, Matei si
29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
scrish spune:
yasmi, ma bcuur ca esti ceva mai bine si sper sa treaca si greata pana diseara

da, si eu bodyurile astea tot 1-3 luni le am luat, cele de 0 luni mi se pareau extrem de mici, parca erau de papusa...
s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
simonacip spune:
Speranta, ma ucur de vestile une!
Alina06, se prea poate sa fie cel care sta pe rinichiul tau cumva...Si eu am fel d efel, dar cea de sciatica ma nenoroceste...CUm zicea Madutza la un moment dat cred ca voi ajunge si eu...sa dorm pe 3 perne...
Stefy, ma ucur ca esti ine azi!
Simona, mami de baieti
David, Matei si
29 s Vlad Arsenie
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi nici pt mine nu e asa important ceasul.....cel putin nu la numarat contractii....sa aibe grija de asta cine e calificat acolo la spital.... ![]() ![]() mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31AMR 9 sapt!!!!!!!! ![]() ![]() |
eu vreau ceas pt cronometrat contractiile ca am invat la scoala ca durerile si travaliul trece mai greu si e mai dureros la spital si daca te duci prea devreme ai sanse sa te tina si 10 ore..eu acum sper sa fiu destul de calma si sa pot rezista acasa ceva timp...ca acum eu sunt "supermanitza",dar cand m-o apuca nu stiu cum am sa ma manifest
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 28+
mandreeac spune:
Scrish
eu nu am permis, dar m-am gandit ca avand burtica mare,in caz de frana mai puternica sa nu cumva sa te stranga rau. Sa stapaneasca bebe sanatos lucrurile.
YAsmi nu ai de unde sa imprumuti un aparat de luat tensiunea?????? Stii bine ca in sarcina tensiunea mica e o mare problema. 

Strumphy tot suparata esti sau nu ai chef de nimic???

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29
Rares Andrei
simonacip spune:
La inceput cit vei fi acasa si contractiile mici va fi ok, ultimele ore sunt mai dificile, de la dilatatia 7 incolo...atunci vei fi deja la spital.. Faci epidurala??
Simona, mami de baieti
David, Matei si
29 s Vlad Arsenie
stefyapost spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
cu tine "nu discut" dinastea... ce eu ma compar cu tine??? ![]() ![]() ![]() mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31AMR 9 sapt!!!!!!!! ![]() ![]() |
si eu ma chinui sa gasesc o geaca sa intre burtoiul in ea
cea mai fericita
Christina Gheorghia 28+
simonacip spune:
ANdreea,
fata...cum te pierdusem din vedere in mesajele anterioare? Ntzntz!
Simona, mami de baieti
David, Matei si
29 s Vlad Arsenie
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui scrish yasmi merci de pont, e o idee buna, cred ca o sa o incerc eu pana una alta mi-am comandat niste bluzite de pe asos.com si de abia astept sa ajunga, dar la pantaloni nu m-am riscat pentru ca trebuie probati. asa ciuda imi e ca in alte tari gravidutele sunt asa cochete si au de unde alege haine frumoase, nu saci sa se acopere... o sa incerc maine sa vad daca la zara au adus ceva, poate si la next....ca de colanti m-am plictisit ![]() s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
eu sunt fan asos...au lucruri super si preturi dragalase...dar pantaloni nu am avut niciodata curaj sa comand de pe net
cea mai fericita
Christina Gheorghia 28+
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
eu vreau ceas pt cronometrat contractiile ca am invat la scoala ca durerile si travaliul trece mai greu si e mai dureros la spital si daca te duci prea devreme ai sanse sa te tina si 10 ore..eu acum sper sa fiu destul de calma si sa pot rezista acasa ceva timp...ca acum eu sunt "supermanitza",dar cand m-o apuca nu stiu cum am sa ma manifest cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+ |
eu am mers la spital sa imi provoace nasterea la dlatatie de 2 fara contractii....nici nu stiu la ce interval au fost apoi si nici nu m a interesat asta. in 6 ore de la internare (de la internare, a durat ceva si hartiile, controlul clisma, etc) nascusem.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
31AMR 9 sapt!!!!!!!!