Fluturasi de martie-aprilie 2011 (103)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello!

am ajuns si noi acasa , in seara asta am fost in vizita la fini. Ne cam facem de cap cand nu e Cristi acasa..cat mai putem

deea, ce emotii m-au luat cand ai zis ca eu cu alina suntem cap de lista la nasteri

scrish, eu mi-am luat blugi f ok, dar acum 2 ani din Debenhams. Am unii albastrii normali, cu elastic in dreptul buzunarelor din fata - si de acolo se mareste sau se micsoreaza, si inc aunii negrii care au material de tras peste burta. La Cristi m-am simtit bine cu ambele perechi, acum nu mai suport nimic sub burta si tbsa port rochii. Incxearca si acolo, poate iti place ceva

yasmi, off, oare de la ce ai inceput cu varsaturile? Lasa-o mai moale cu dulciurile, ca nu o sa mai poti pune nimic in gura de Craciun. Sa ne ti la curent cum te simti.

Eu sunt in favoarea caditei simple, fara nici un suport. uitati aici un filmulet despre baita si masajul bebelusului: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=126693&Reply_ID=4119623

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana

AMR 8 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi draga mea nu prea ai ce face decat sa dormi pe cat mai multe perne
eu am avut starea asta in permasnenta la antonia din luna a 7-a pana am nascut desi in primele luni nu am avut nica
si acum ma bantuie deja starea de greata da nu in fiecare seara
trece cateodata cu biscuiti care cica anihileaza aciditatea din stomac ... deci iti recomand orice biscuite simplu

miki

mada ce frumos ca ati mers la plimbare la fini

ma arunc si eu la somnic
am de dat pastile pt antonica din 4 in 4 ore
deci voi avea o noapte minunata iar
va pup si ne auzim maine mai tarziu
ca voi incerca sa merg la medic
in functie de cum se va circula

puppppppppppp

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cami, somn usor. Sper sa te poti odihni mult mai bine in noaptea asta.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana

AMR 8 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

yasmi..si eu recomand orice biscuite simplu..la mine a mers la inceputul sarcinii asteia! sper sa treaca!

fetelor am si eu un marsupiu de vanzare, am primit un altul acum care se impacheteaza mai usor si se face mai micut, plus ca este mai colorat si se potriveste mai bine cu fetita noastra din burtica..nu stiu cat de bun este ,dar vreau sa il incerc..si am unul f bun de la chicco de care am fost multumiti insa ce-i drept este destul de voluminos deoarece are protectie de spate..link: http://reclama/products/186-marsupii/5133-chicco_marsupiu_you_me_physio_comfort.mbs l-am pus pe tudor in el de la 3 luni si l-am folosit cam de 10 maxim 15 ori si mi-a fost de mare folos in iarna cand avea 8 9 luni pt ca il tineam aproape de mine si ii era cald..am iesit si vara cu el si daca e imbracat subtire este f bune..maxim cred ca am stat cu el in brate 2 ore..apoi intradevar simti durere la spate..si nici pt el nu e f bine sa stea asa mult..insa a dormit si l-am mai sprijinit si eu cu manuta un pic..tudor mereu dormea in el..aaa si imi aduc aminte ca soacramea dadea cu aspiratorul si il tinea in el prin casa.. este dus la curatatorie eco si acum este ca nou! o sa pun si cateva poze cu tudor si cu mine folosindu-l ca sa vedeti cum a stat in el! il dam cu 150 ron..negociabil:P si suntem din bucuresti..am nostru este gri cu bleu:)
daca sunteti interesate va rog sa lasati un pm ca sa vorbim detalii!!! merci!

hai va si aveam si noi cont pe faceboock: cristina bebe mic sunt sau craciun alin este tatal care are poze mai actualizate cu el:P si o saptamana frumoasa!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 23+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

acum m-am uitat si sunt cateva poze de la 4 luni cu tudor in marsupiu:) era cald si aveam un tifonas ca sa nu transpire la ceafa lui ca statea lipit de pielea mea..in rest a fost f fericit..si atunci am stat cam ,30 h cu el in marsupiu si am mers mult de jos ca aveam de facut poze pt facultate la tot centru bucurestiului..

pozele sunt la pozici dragute..ati vazut ca sta f bine in el si cu fata si cu spatele!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 23+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

simo merci frumos da, livingul are 57mp, in poze nu se vede ca mai e o parte in stanga unde avem o masa mare... dar si cand ma tb sa fac curat ma apuca toate cele dar cu toate astea n-as schimba nimic, imi place foarte mult ca e mare si ca avem spatiul asa deschis. noi am facut niste modificari ca sa fie asa pentru ca atunci cand ne-am mutat aveam un zid in mijloc care facea un hol intre intrare si living, dar noi ne-am dorit spatiu deschis asa ca ne-am pus pe daramat pereti...

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Asa si noi!! Mai era o camera si hol in proiect pe care nu le-am mai facut, a ramas insa un stalp de rezistenta, dar am zis ca oricum vom sta majoritatea timpului in living...noi si cei 3, deci avem nevoie de spatiu...Tot cam asa a iesit si la noi ca dimensiune...mai mare decit tot apartamentul in care stam acum

Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui scrish

simo merci frumos da, livingul are 57mp, in poze nu se vede ca mai e o parte in stanga unde avem o masa mare... dar si cand ma tb sa fac curat ma apuca toate cele dar cu toate astea n-as schimba nimic, imi place foarte mult ca e mare si ca avem spatiul asa deschis. noi am facut niste modificari ca sa fie asa pentru ca atunci cand ne-am mutat aveam un zid in mijloc care facea un hol intre intrare si living, dar noi ne-am dorit spatiu deschis asa ca ne-am pus pe daramat pereti...

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

hm..ma pui pe ganduri..ca la noi acum e spatiu deschis si ma gandeam sa mai inchidem noi sa nu fie chiar asa spatiu mult deschis..dar cred ca ma decid dupa ce il vad cat de cat finisat..sa vedem cum da..
multu de aprecieri..si eu v-am admirat pozele

mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu

Am scris pt scrish mai sus, cred ca nu veti regreta sa optati pt mai mult spatiu...ai mei cind ajung la mama, care are livingul tot cam asa de mare, dar in forma de L, alearga se simt in al noualea cer...Ii iau gata oositi de acolo...ceea ce ma ucura ca afara nu prea-i mai pot oosi asa ca e frig acum...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

eu nu mai rezist....iarasi imi este rau ...greata....stare de voma incep iarasi simptomele de la inceputul sarcinii... de vomat nu pot decat daca im produc s de asta imi e scarba....imi e frica...sa nu ma obisnuiesc asa dupa aceea....
CE POT FACE??????? am mancat un mar acru dar nimic....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Offf, mai Lavi...ce-o mai fi si asta acum?Nu stiu sigur dc citricele ajuta, stiam ca sporesc si mai mult aciditatea, eu tot un covrig uscat ceva te-as sfatui sa incerci sa mai temperezi secretia aceea din stomac.
sa treaca repede...

Mergi la inceput

Deea, daaa, sunt convinsa ca nu am terminat cu curatenia, noi asteptam sa ne vina comanda de plinte pt living, mai sunt citeva de pus acolo Plus moila...noroc ca nu vreau multa moila si dulapuri...pat, comoda, o moila usoara d eliving si o canapea si cam asta...ma rog si camerele copilor tot asa simplu si cit mai putin praf de sters. Vreau sa-ti spun ca deja am gasit 3 locuri in care parchetul e cioit. Au scapat ceva pe el proail... Tort nu-mi fac, azi am mincarica de gatit, curatenie, ii iau la pranz pe amandoi. Sapt asta t sa fac salata oeuf...parca nu mai am timp d enimic...asta ma salveaza, ca ma vedeam agand un tort intreg in mine

Mergi la inceput

Hai fetele...poftiti la coffee treziti-va!
Eu merg sa rezolv o factura la tel si ceva prin piata, sa gasesc si eu macar 3-4 pg scrise

Mergi la inceput