Fluturasi de martie-aprilie 2011 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

iar acum, ca tot n-am apucat, tb sa imi laud noile prietene de pe facebook

miki, ador pozele tale vladut este un scump, il mai vazusem si pe picasa dar m-am bucurat sa vad atatea poze pe fb acum...de abia astept sa o vad pe buburuza mica

madutza, cristi este genial seamana asa bine cu tine si se vede asa prietenos in poze, mai mare dragul

simo, ce sa mai, o mamica superba! absolut superba!

stefy, sunteti foarte frumosi impreuna, imi place tare mult de voi

alina.n, o mamica si o fetita superbe nu mai pui poze?

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ROxy, eu ma agasem in masina cu copiii, arate-miu l-a uitatDesigur t sa luam altul...Initial luasem unul, dar au spart prea mult faianta si am zis ca luam altul mai lung care sa acopere gaura facuta de meseriasi ...Si acum t sa il luam pe al treilea...d-aia mi-e si ciuda....Uuf!
SCrish, te-am admirat si eu pe tine in poze, o nunta perfecta, tu arati traznet in toate pozele...si sa nu mai zic ce living mare aveti si voi acolo(na, ca acum ma uit la case dc tot ma preocupa acum)..

Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

miki sa ne luam de mana ca suntem nedormite atunci
da poate bebele tau nu mai are nimic acum
pe cand antonia mea are milioane de siroaie de muci
si e atat de maraita
nici de mancat nu mananca
mi-a scos pieri albi azi
offfffffffffff
macar sa dormim la noapte
ii voi da ketofff
soi de la asta doarme sigur

foarte frumoase cadourile de bebe
noi inca nu am luat nimic
sa vedem daca apucam si ce apucam sa luam

marti primim ghetutele de la nasaaaaaaaa
abia astept
si a zis ca nu ne primeste banii
ca sunt cadouuuuuuu
ne-am bucurat tare
e atat de draguta nasica astaaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

da, cami, noi nu avem nimic..decat toane

mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

si pt ca toata lumea (aproximativ) si-a cumparat ceva si eu mi-am cumparat pompa Medela de pe okazii..sunt tare happy,era o necesitate pt mine..mi-am luat Medela Swing second hand,dar in poza arata foarte bine si au zis ca nu au folosit-o decat 3 sapt ca nu a avut mamica laptic,pretul a fost ok de 280lei fatza de una noua din magazin..oricum abia ashtept sa vina!!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s28 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

felicitari as vrea si eu una..

Mergi la inceput

simo merci frumos da, livingul are 57mp, in poze nu se vede ca mai e o parte in stanga unde avem o masa mare... dar si cand ma tb sa fac curat ma apuca toate cele dar cu toate astea n-as schimba nimic, imi place foarte mult ca e mare si ca avem spatiul asa deschis. noi am facut niste modificari ca sa fie asa pentru ca atunci cand ne-am mutat aveam un zid in mijloc care facea un hol intre intrare si living, dar noi ne-am dorit spatiu deschis asa ca ne-am pus pe daramat pereti...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

simo merci frumos da, livingul are 57mp, in poze nu se vede ca mai e o parte in stanga unde avem o masa mare... dar si cand ma tb sa fac curat ma apuca toate cele dar cu toate astea n-as schimba nimic, imi place foarte mult ca e mare si ca avem spatiul asa deschis. noi am facut niste modificari ca sa fie asa pentru ca atunci cand ne-am mutat aveam un zid in mijloc care facea un hol intre intrare si living, dar noi ne-am dorit spatiu deschis asa ca ne-am pus pe daramat pereti...

hm..ma pui pe ganduri..ca la noi acum e spatiu deschis si ma gandeam sa mai inchidem noi sa nu fie chiar asa spatiu mult deschis..dar cred ca ma decid dupa ce il vad cat de cat finisat..sa vedem cum da..
multu de aprecieri..si eu v-am admirat pozele

Mergi la inceput

miki, noi ne-am petrecut studentia in apartamente mici, camera mea cred ca avea 3/3 mp :)) asa ca atunci cand ne-am mutat nu am mai vrut ziduri in jur...imi place enorm de mult un spatiu deschis unde sa circule aerul, nu mai imi plac nici usile dar acum nah, fiecare cu nebunia mai asteapta sa vezi cum arata mai finisat si dupa daca vrei ne arati poze si facem un brainstorming

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu nu mai rezist....iarasi imi este rau ...greata....stare de voma incep iarasi simptomele de la inceputul sarcinii... de vomat nu pot decat daca im produc s de asta imi e scarba....imi e frica...sa nu ma obisnuiesc asa dupa aceea....
CE POT FACE??????? am mancat un mar acru dar nimic....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

yasmi incearca sa bei zeama de la o lamaie sau chiar sa tii o bucatica in gura ca pe o bomboana...mie asta imi taia mereu si cea mai crunta greata...imi pare rau ca nu iti e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Yasmi cu o nospa nu trece???...poate ieri cu alunele alea ti ai dat bila peste cap....brr eu nu vreu sa iomi mai a intesc de stare asta

aoleu Simona mi-ai amintit..ce mai bantuiam si noi dupa nr. postale , cutie, prelungitoare etc ....he he si cu curatenia sa tot faci si nu se vede pana o sa va mutati
ba mai inta unul altul..eu facusem luna pe parchet si hop vin aia cu mobila si sa vezi praf si urme si nebunie...ca au montat-o si pus manere in casa
plus parchet zgariat...rabdare si tutun..vb aceea

Anaxena , mi-am dat apoi seama ca tu esti imediat sub mine pe lista. te confundasem cu Strumfy si ma gandeam la 25.03
eu nu stiu de ce in lista m-am trecut cu 18.03 ca eu am dpn ul pe 15 dupa um si dr, mi-a zis ca de asta se tine cont....chiar daca bebelina mea e cu cateva zile in urma
tu ce tot te steresezi cu vopsitul carutului...mai bine-l bagi pe ocazii si mai pui ceva banuti si ei altul de baietel
eu nu vad treaba buna cu vopsitul, sincer..poate doar daca au huse de schimb
pompa sa -ti fie de mare ajutor

eu nu stiu ce sa zic..ca si Simona nu prea sunt de rasa...asa ca cine stie cat lapte produc si nici macar in lista nu am adaugat pompa

da acum sa vedem care naste prima Madutza sau Alina....ele sunt cap de afish in odisee
a, Scrish tu parca cauti blugi
incearca si la kiabi..au raion special de gravidute si intr-un timp am vazut si la c&a ....cei de la kiabi mie mi-au placut..erau modele moderne
acum sa aiba si nr mici..ca eu am vrut colanti de la ei si numai pt uriase aveau

Simona pai decat sa mai bine faci tortul...chiar e gustos ..mie la inceput cand am citit reteta cu 4 plicuri de gelatina am crezut ca o sa fie naspa , cu gust ca cel din comert..dar chiar e comestibil....a si eu in zahar mai adaug si 1-2 plicuri de zh. vanilinat pt mai multa aroma
eu din comert nu mai am o prajitura favorita....toate au gust de chimicala

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic

Mergi la inceput