Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(145)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori din pacate sunt multe fete care au intrat 1-2 ori, s-au vazut in listuta si nici ca au mai dat un semn. momentan nu vreau sa facem modificari. o lasam pana se termina odiseea, iar cand vom trece la scutece, vor ramane fetele de care stim cate ceva.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 11 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

fetele va multumes mult de tot...

fetita e la dr Rosca, avem toata increderea in dansa

am nascut cu dr Veliscu, ea ma cunostea deoarece era mereu cu prof Marinescu, l-a sunat permanent si l-a tinut la curent, dansa m=a ajutat enorm, am avut toata increderea, e o draguta, si ieri si azi a venit in spital sa sa intereseze de noi, a fost la fetita, nu am cuvinte sa ii multumesc..

si moasa tot o draguta, de fapt toti medicii de aici m-au icurajat si atat s=a putut face..

fetita mai devreme mi=a zambit, a deschis ochisorii ei mari si e tare simpatica in mini bady roz...

data nasterii 18 dec 2010

cand te gandesti ca de la dpn februarie, am sperat la iianuarie si ea a vrut sa vina in decembrie...copii vin cand vrea dumnezeu///

fluturas mami feicita de MARIA CLARA si ingeras EMANUEL MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Viss nu te supara, dar acu ceva vreme au fost niste discutii cu parola de la poze. si a ramas k nu mai dam parola decat fetelor active de la noi de la odisee.
legat de sughit, simti cum tresare burtica la un interval regulat de timp. exact cum sughiti tu. s-ar putea sa fie prea dvrm acu. eu una mi-am dat seama dupa 28s ca sughite.pana atunci nu era ff sigura de ce se intampla pe acolo
si stai linistita, nu te gandi la prosti. o sa fie bine

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 11 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Da, Viss ti-a explicat super bebelu, cand va sughita iti vei da seama...ca nu seamana cu un sut, cu o intindere...cand incepe se repeta pana te si plictisesti. O sa-ti dai seama. si sarcina usoara si nu te mai gandi la rele.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Fluturash..dumnezeu va fi cu voi in continuare, micuta maria este o luptatoare...va fi ajutata de sus de fratiorul ei.
Nu am cuvinte si nu poate linistii nimeni durerea din sufletul tau..dar vei vedea ca tu, o mamica curajoasa si luptatoare vei gasi forta si puterea de care ai nevoie chiar daca nu iti vine sa crezi..e ceva dat de la dzeu, ne intareste cand avem mai mare nevoie si nicio suferinta nu ramane fara motiv..te imbratisez cu drag.

peste cateva luni cand totul va fi ok..va voi spune povestea mea..veti intelege ca am scris din suflet cele de mai sus...
acum....sa ne bucuram de minunile vietii..

Felitari draga mea Fluturash!!! sa va traiasca printesa..cu siguranta va va lumina viata si va alunga tristetea!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

aoleu, angie- sunt pisata pe mine- scuze de expresie. tocmai ma gandeam zilele trecute, ca nu treb sa mai am supersititii, ca treb sa fie bine, n-au cum sa nu fie bine bebicii..dar cine suntem noi sa putem da categorisme de-astea? suntem niste nimicuri..astea sunt doar niste ganduri psihoterapeutice ale mele, ca sa am rabdare, si sa creez un echilibru intre spaima, teama, frica si liniste, intre agitatie si rabdare..off..
- mai am 10 sapt, pana la 36- nu cred ca o s-o duc mai mult- colul deja e usor deschis- si mie mi se par o eternitate.in comparatie cu 3 ani cat am asteptat copii, pare un fleac, dar parca acum spre sfarsit, aceste 2 luni par 6 ani. nu am rabdare ptr ca vreau sa-i vad vii - pe de o parte (asa ecografii,si sarcini am mai avut) si sanatosi pe de alta..

25 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Flururas chiar ma uitam pe prima pagina sa vad cate saptamani aveai ieri-alataieri. Deci in februarie trebuia. Inca o data pupici, imi pare rau ca nu putem face mai mult decat s ate incurajam asa de la distanta (dar crede-ma distanta e doar virtuala).

Mergi la inceput

Viss si ce faci, esti in spital, esti cum? Ma refer la colul deschis... din cate stiu, recunosc nu stiu prea multe, statul la pat fara exceptie ajuta, ii tine pe bebei la cuptoras. Sper ca asta faci tu, eu nu m-as ridica nici pt pipi, zau. Ai grija de pui si tine-ne la curent, te rugam!

Shine da, cand ne linistim, cand te linistesti si tu sa-i scrii povstea lui Eduard.

Mergi la inceput

bebelu'- am inteles si nu ma supar. inca un pic de rabdare, si prin febr. am sa vad bebicii de la noi.asta dc nu se decaleaza mai mult, si vin mai devreme, ceea ce n-as dori nimanui.sa vina cand le e timpul si sunt pregatiti
fluturas- ma incanta ideea ca vb asa de frumos de giulesti, ptr ca acolo voi naste si eu.si ca lumea se comporta onorabil, grijuliu si uman.mai ales ca tu/voi ati avut o situatie deosebita, si ca maria e inca mica asa ca, cred ca ve-ti mai ramane ceva timp acolo, asa ca dc conditiile nu sunt de nota 10, macar profesional- cadrele medicale, sa fie de 20

Mergi la inceput

nu lorich- nu sunt in spital. cred ca dr. nu a considerat ca e asa rau..ptr ca alrfel mi-ar fi facut cerclaj a 2-a zi.eu am lucrat pana pe 1 dec, dar de atunci mi-a zis sa stau la pat, si inafara de calculator in rest stau doar intinsa..rareori mai ies intr-o vizita- unde stau tot intinsa..am si capul fetei protapit pe col
- acum miercuri ma duc la consult sa vad cum a evoluat in 3 sapt, si dc facem sau nu cerclaj..

Mergi la inceput