Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(145)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele eu ma bag un picut la nani. desi m-am trezit la 11 si ceva, iar mi-e somn
sper k e cineva prin zona sa se ocupe de capitol nou, dc e nevoie.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 11 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

fetele eu ma bag un picut la nani. desi m-am trezit la 11 si ceva, iar mi-e somn
sper k e cineva prin zona sa se ocupe de capitol nou, dc e nevoie.
[pup

somn usor

sunt de acord cu retinerea parolei
-- poate viss nu stie ca cineva ne-a si sters pozele de pe cont..pana am observat...deci fara parola si multe incurajari pt voi...

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burticile.
Vin si eu cu o veste buna. Am rezolvat cu medicul.

Sunt putin trista cu vestea primita de la Fluturas. Multa sanatate si sa creasca mare Maria, fratiorul e ingerul ei pazitor. Fluturas.

Laura

36+ cu AMR 24 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

off...VISS..te inteleg perfect..eu m-am chinuit 10 ani sa fac un bebe..si am avut si eu temeri si tot felul de superstitii dar trebuie sa avem incredere in Dumnezeu ca va fi bine,nu trebuie sa ne mai gandim la nimic rau mai ales in preajma sarbatorilor

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

Bun venit pe lume papusica frumusica Maria Clara !

Fluturash imi pare tare tare rau pentru pierderea ta. Sincere condoleante! Va doresc multa sanatate tie si printesei si multa putere sa treceti peste toate cu bine.

Eu ma tot gandesc la Doloress. Sper ca e totul bine. Daca citesti, ma gandeam sa iti dau o idee in legatura cu internetul daca nu stii deja varianta asta. Cei de la Rogers ofera internet mobil si au preturi destul de bune din cate am vazut la ei pe site. Daca sunteti deja clienti puteti chiar sa il primiti gratuit. Sau poate cunoasteti pe cineva care vi-l poate imprumuta cat esti in spital ... daca as fi mai aproape ti l-as da pe al meu ca stiu cat de rau e sa fii rupta de realitate. Sper sa iti fie de folos informatia. Eu am stat anul trecut 2 luni cu mama in spital si am avut unul de imprumut si tare bine mi-a prins.

Si pentru fetele care stau acasa, ma gandeam sa va dau o idee de petrecut timpul intr-un mod placut si util. Eu m-am apucat de scrapbooking (scuze, nu stiu cum si daca se traduce in romana cuvantul asta). Am adunat hartie colorata, abtibilduri, tot felul de funde plus testele de sarcina, pozele de la ecografii, pozele mele cu burtica etc si m-am apucat sa le asez cat de artistic pot sa fac o carticica despre sarcina pentru papusica mea. Am gasit multe idei foarte bune online si mi s-a parut o idee excelenta. Din pacate merge tare greu proiectul asta pentru ca inca merg la serviciu (pana pe 28 ianuarie ) dar deja incepe sa arate bine si cred ca o sa fiu tare mandra de opera mea cand o sa fie gata. Promit ca pun si poze

O zi buna va doresc!

burticile

Simona 31+ cu Leah Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

florintunde - deja i-am raspuns lu' bebelu- dar dc. vrei- repet: nu ma supar, inteleg, nu am mai insistat,am schimbat subiectul..

25 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

florintunde - deja i-am raspuns lu' bebelu- dar dc. vrei- repet: nu ma supar, inteleg, nu am mai insistat,am schimbat subiectul..

am inteles ..pardon

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey burticute harnicute!

Am citit vestile bune, dar din pacate si pe cele rele.

Imi pare sincer rau pentru pierderea voastra Fluturash. Cuvintele sunt de prisos. Cele mai bune ganduri se indreapta catre voi.

Felicitari pentru venirea pe lumea a Mariei Clara. Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si puternica.

Felicitari si tie Mada pentru venirea pe lume a lui Matei Nectarie. Sa fie sanatos, cuminte si sa va aduca numai bucurii.

Zumzu mai scoatem o tura de motate... ca nu te vad hotarata deloc...

Hai ZUMZUUUUU!

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Viss eu te-as sfatuii nici la calculator sa nu stai asa mult,eu la mine la serviciu stateam numai la calculator iar seara simteam ca mi se rup ligamentele nu alta in conditiile in care mergeam f putin, deci nici atata stat in fund pe scaun nu este bun in opinia mea, fara suparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Simo la bb Edurad! E foarte dulce!

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput