Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(145)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

FLUTURAS, FELICITARI PENTRU MINUNEA MICA!!! Bravo, mamico! Imi pare foarte rau pentru celalalt pui mic... n-am cuvinte, numai tu stii ce-o fi in sufletul tau... Dar priveste partea foarte buna: ai o fetita galagioasa si luptatoare! Ca mami a ei! Ajut-o cit poti, vorbeste-i, mulge-te, intra in rolul de mamica... chiar daca ea are nevoie acum si de medici (e excelent insa ca a apucat celestone). Inchide o usa si incepe o poveste noua si frumoasa alaturi de copilasul tau. Si fii tare... viata ne loveste uneori in cele mai nedorite momente...Va trece durerea, timpul sterge urmele...
O pupam dulce pe micuta ta si-i dorim sa fie sanatoasa si desteapta si norocoasa!
Daca ai nevoie de ceva, nu ezita, suntem aici!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Fluturas, sa mai treci pe aici, sa ne spui din cand in cand ce faceti !

Pana atunci multe ganduri bune ca tu si Maria Clara sa fiti sanatoase si puternice iar ingerasul Emanuel sa se odihneasca linistit in lumea in care este !

35+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Bine ai venit pe lume printesa mica si puternica, Maria Clara!!!Sa ai o viata minunata!

Flurutas desi ce am citit acolo m-a intristat profund, am simtit ca tu esti puternica si optimista, ca te bucuri de minunea pe care o ai, suntem alaturi de tine si trimitem o imbratisare stransa-stransa!!!

Fetelor, de azi dimineata tot astept sa mai sughite si se lasa asteptata... sper sa aveti dreptate, maine voi vedea la ecografie. Eu am zis ca sigur e asa pt ca e o diferenta dintre "in chiloti" si "in stern" unde am simtit-o dupa. Plus ca nu am mai avut nicio durere, nicoo contractie, decat atunci...la marea mutare. Maine va zic clar ce si cum.

Unde ati vazut bebe deShines???Pe comun?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Lucia momentan vad k nu a intrat p net. dc nu intra, o sa o sun sa vad ce e cu ea. va tin la curent

Fluturas la ce spital esti? cu ce medic ai nascut? poti sa ne dai mai multe detalii sa te trec in listutta ??

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 11 zile pana la marea intalnire

Ralu, stiam ca Fluturash e la Giulesti, dar nu stiu la ce medic. Poate stie Angie. Asta daca nu apuca Fluturash sa intre si sa ne spuna exact.

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori bafta multa maine. o sa vezi k totu e ok si bb e cu capsoru in jos

pozele cu bb sunt p contu comun

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 11 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

L-am vazut si eu pe bebe Eduard ..superb!!!!! Un scump, Simo...ai o mandrete d ebaiat acolo, sa va traiasca!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

suntem bine....dar plang ff mult...sunt sensibila..

sper ca maria sa fi luat putere de la fratiorul ei si sa creasca sanatoasa si repede
deocamdata respira singura si chiar daca e mica..e frumoasa si curata...si e a noastra...

fluturas mami feicita de MARIA CLARA si ingeras EMANUEL MIHAI

Cred ca Maria avea nevoie de un ingeras pazitor, si Emanule Mihai s-a hotarat sa fie ingerasul ei. Si al vostru.

Felicitari Fluturas!!!
Bine ai venit bebe Maria Clara!!!

30+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

ache daca tot n-ai gasit pozele lui bebelusi, nu le cauta la albume, ca nu-s acolo, sunt in mail.

30+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

sunt si eu pe aici, sa nu ma dati disparuta dau apa la boboci de cand am citit cu fluturas

38+...am intrat in 39 Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Bebelu eu stiu ca Fluturas e la giulesti la prof Marinescu ca si mine

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput